Prettige dealer/garage, kleinschalig, toegankelijk en klantvriendelijk.
Heel fijn betrouwbaar bedrijf. Goed voor een jarenlange relatie...en ook nog erg goede auto\'s
In ieder opzicht alleen maar zeer positieve ervaringen. Wanneer ik t.z.t. toe ben aan een nieuwe auto dan weet ik zeker dat ik die bij dit bedrijf zal vinden en dat ik gelijktijdig verzekerd ben van plezierige, uitstekende service
Verstand van muziek
word altijd prettig geholpen.
uitstekende service
mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. Ik heb hier een jaar geleden een auto gekocht maar heb het gevoel dat ik er al jaren over de vloer kom.
De ervaringen zijn tot nu toe goed; snelle service, vriendelijke medewerkers en als er onderdelen moeten worden vervangen, dan wordt dit eerst met de klant overlegd.
Ik ben zeer tevrede
vriendelijke mensen
Fantastische service, vriendelijk personeel, altijd tijd, de klant is bij Auto Edison nog steeds koning!
Edisonstraat 1
2691 GT 's-gravenzande