mooie showroom met vriendelijk en bekwaam personeel
Mijn ervaring met Mak-auto is prima. Netjes en correct geholpen, goede uitleg en een mooie stijlvolle garage. Ook heel meedenkend met de inruil van mijn auto Ik ben zeer goed te spreken over mijn nieuwe Audi E-tron GT Quattro één klein detail : volgende keer het "lakentje" over de auto bij afhalen; geeft toch de extra dimensie ; ) Verder alles top geregeld Cube Investment BV Edwin de Pijper
Alles ging heel soepel
Succes en bedankt!
Wij zijn al jaren klant bij Mak en dat bevalt ons uitstekend, snappen direct wat wij zoeken/willen Weer een perfecte auto geleverd !
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij MAK. Vanaf begin af aan serieus genomen en verstandig geholpen. Proefrit allemaal goed geregeld. De auto stond gewassen klaar voor mij en mijn vader. Ik werd niet opgejaagd en voelde mij zeer op mijn gemak. Ook wat betreft de koop zelf alles goed en eerlijk verlopen. Geen rare fratsen en eerlijk vertellen dat iets al was geregeld waardoor ik minder hoefde te betalen. Ook de levering was zeer aangenaam en kon al snel plaatsvinden. De tijd werd voor ons genomen om alles goed af te handelen. Al met al ben ik zeer blij met de gang van zaken. De auto is geweldig en ik kan niet wachten om er veel veilige kilometers mee te rijden!
Zeer klantvriendelijk, snel in opvolging en goede advisering.
Super verzorgde uitstraling van het hele bedrijf.
fijn bedrijf, eerlijk en vakkundig
Onlangs hebben wij een Audi Q2 aangeschaft bij Mak Auto & Techniek. Wij zijn netjes ontvangen en vriendelijk geholpen door Chris Vos. Na de proefrit zijn wij overgegaan tot de aankoop mede dankzij het goede gevoel dat wij bij de garage hadden. Geen enorme verkooppraat of agressieve technieken en een reële inruilwaarde. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de communicatie is altijd helder en snel verlopen. Wij raden Mak zeker aan en wensen hen nog veel succes met de zaak.
Wat een mooi autobedrijf, met een zeer deskundige en klantvriendelijke verkoper , Sijmen weet echt waar hij over praat
Alles verliep heel soepel. betrouwbaar bedrijf mooie showroom met exclusieve auto’s Top ga zo door
Keurig geholpen,hoor. De snelheid van de reacties en de correctheid verdient echt een pluim. Helaas kan je niet altijd bij elkaar komen, Kortom keurig bedrijf en nette mensen
Ik koop zakelijk heel regelmatig auto's bij Mak. Iedere keer is het weer een feest zoals alles is verzorgt!
Tweede maal een auto gekocht . Miet zeggen ontvangst super uitleg super inruil gelijk gewoon goede markt confirme inruil prijs .aflevering super drie jaar oude mercedes a 180 gekocht 30.000 leek net nieuw zeer tevreden klant huerna gewoon weer terug
Netjes en fijn bedrijf, met veel aandacht voor de klant en waar service voorop staat. Heel blij met mijn nieuwe auto, bedankt team MAK!
Gewoon het allerbeste autobedrijf van Nederland!!! Met de mooiste en beste auto's
Netjes en vriendelijk geholpen door Justin. Nadat ik wat was vergeten uit mijn vorige auto te halen zijn deze spullen nagestuurd per post. Super geregeld!
Als ik weer auto zou zoeken ,zal ik zeker bij Auto-mak gaan kijken.
Van aankoop tot aflevering werkelijk alles als top ervaren, alles keurig in orde en werkzaamheden naar wens uitgevoerd Voor een volgende auto zeker weer naar mak auto en techniek Justin bedankt
Onze ervaring is dat we zeer goed geholpen zijn Erg vriendelijk en zeer tevreden over onze aankoop auto Komen in de toekomst zeker weer terug bij dit Topbedrijf
Inmiddels al meerdere auto's aangeschaft bij deze toppers. Service en kwaliteit is hier ongekend hoog.
Ik koop mijn tweede auto, ik ben zeer tevreden met dit bedrijf, mijn auto heeft al 2 jaar geen probleem gehad, goede service, goede kwaliteit, nummer 1 voor mij
Prachtig mooi bedrijf,ziet er zeer vakbekwaam uit. Voor mij al gelijk een goed gevoel om een auto te kopen.