Beter, mooier en prettiger krijg je het ergens anders niet

Na een lange zoektocht naar mijn droomauto en vele dealers verder, was ik weer terug bij af. Mijn zoektocht had veel korter en makkelijker gekund. 1 belletje en afspraak met Sijmen, en mijn droom kwam snel dichterbij. Drie jaar geleden een auto gekocht, vorige week een nieuwe auto gekocht en over een paar jaar sta ik weer op de stoep. Al het vertrouwen hebben ze van mij. Inmiddels weet hij exact wat ik wil. Tot over een aantal jaren weer om de volgende droom te realiseren.

super

Heb onlangs een mooie mercedes a klasse gekocht je word hier super goed geholpen mooie zaak met vriendelijk personeel echt geweldig nemen de tijd voor je echt een aanrader

• Deskundigheid/Vakmanschap

Deskundig autobedrijf met klantvriendelijk en persoonlijke benadering

Wij zijn al heel wat jaren klant bij Mak Auto & Techniek en hebben hier al aardig wat auto's aangeschaft. Wij proberen dan ook om de 3 jaar weer een wat jongere auto aan te schaffen en komen daarvoor elke keer weer terug bij Mak Auto & Techniek. Het voelt elke keer weer als een warme deken om je heen als we hier de deur binnen wandelen. Vooral door het persoonlijk kontakt met bijna iedereen binnen dit bedrijf en natuurlijk de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en de goede service. Het maakt niet uit of je iets zoekt in het wat goedkopere of in het duurdere sigment, je wordt altijd op dezelfde vriendelijke manier benaderd en behandeld. Wij hopen in ieder geval hier nog heel wat jaren als klant te mogen komen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Perfecte en snelle service en afhandeling

Heel goed geholpen met de keuze van een nieuwe Audi E-tron. Goede en duidelijke service waarbij de snelheid van handelen als zeer prettig is ervaren. Mooie showroom en perfecte oplevering.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede ervaring met het bedrijf

Vakkundig, vriendelijk, professioneel. Zeer aardige verkoper. Auto top afgeleverd

professioneel en service gericht

Na een hartelijk ontvangst een zeer prettig gesprek met verkoopmedewerker. Deskundig en zeer service gericht. Fijne persoonlijke benadering. Tot nu toe zeer tevreden maar nog geen 10. Als ik binnen 3 maanden niet terug hoef of geen nazorg nodig heb geef ik een dikke 10. Nu verwacht ik dit ook niet omdat de auto relatief nieuw is en dik in orde maar je weet maar nooit :-)

• Deskundigheid/Vakmanschap

Sijmen voelt de klant heel goed aan

Sijmen voelt de klant heel goed aan En heeft mij persoonlijk heel goed geholpen .

• Deskundigheid/Vakmanschap

De dienstverlening en communicatie van Chris heb ik als zeer prettig ervaren!

Wat een vriendelijke en ongedwongen sfeer hangt er bij Mak Auto & techniek. Je voelt je er meteen thuis en dat wordt voortgezet in de gesprekken die volgen. De afspraken worden allemaal nagekomen en alles wordt tot in de details verzorgt. Bedankt Chris voor alles en graag tot ziens bij de volgende aankoop! Groetjes Arno

"BIG SMILE"

Was al lange tijd op zoek naar een mooie, goede, comfortabele maar vooral snelle reisauto ..... en deze heb ik gevonden bij Mak voor een goede prijs en een goede inruil zodat we er beide een goed gevoel aan over hielden. Na en aantal dagen wat kleine dingetjes aan de auto ontdekt en deze werden gelijk en adequaat opgelost....super service !! :-)

Top service! Altijd behulpzaam

Bedankt Justin,

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima, vertrouwd en meedenkend.

Afspraak is afspraak, 100%.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk en meedenkend geholpen, super tevreden!

Verkoper Justin heeft ons heel vriendelijk geholpen, goed meegedacht en veel uitleg gegeven. Dit was erg prettig. Ook hebben ze bij Mak al bewezen dat de klantgerichtheid en de service heel erg goed is! Wij zijn dus dik tevreden.

Helemaal perfect

Erg vriendelijk en deskundig geholpen door Justin. Ik zou zonder twijfel hier mijn volgende auto weer inruilen/kopen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

In alle opzichten prima geholpen

Zowel telefonisch als in de showroom prima te woord gestaan. Na de verkoop ook bij het afsluiten van verzekeringen een goed aanbod gekregen. En.... snel. TOP! Ook bij constatering defecte accu na 2 dagen prima geholpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en een hele nette zaak!

Beleefde verkopers. Justin heeft me echt goed geholpen in het proces van het kopen van die hele mooie sexy Audi E-tron Sportback en met het proef rijden van die andere auto’s. Top gedaan Justin. Ik zou iedereen aanraden om hier een auto te kopen! Jullie hebben alleen maar dikke auto’s en goed onderhouden auto’s.

fijn

we hebben een open fijne ervaring gehad

Goed en vriendelijk!

Klantvriendelijke benadering en bedrijf waar je graag terugkomt.

Geeft vertrouwen

Ondanks dat ik niet dagelijks een auto koop en weinig ervaring heb met garage’s, gaf MAK vertrouwen. Goede service, optimale dienstverlening en gewoon een fantastisch aanbod auto’s.

Zeer net bedrijf

Net bedrijf met erg fraaie auto's. Mijn Mercedes ML ingeruild tegen een GLE en voorlopig erg tevreden! Keurig en naar alle tevredenheid geholpen door Chris.

• Service N.v.t.

Geweldig.

Top auto's , top service, top persoonlijke service. Nog even nog een speciale dank aan Sijmen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Nette garage met aandacht voor klant

Vanaf eerste contact, via proefrit t/m aflevering van de auto volledige aandacht van Chris. Alle vragen worden keurig beantwoord in je proces naar nieuwe auto en ook daarna! Alles is goed voorbereidt en wordt zakelijk en professioneel afgehandeld. Goed gevoel bij gehad.

TOP Auto bedrijf

1e ervaring met MAK Auto & Techniek vanaf het 1e telefonische contact met verkoper Justin tot het sluiten van de deal als zeer positief ervaren deskundige en vriendelijke medewerkers aflevering auto keurig verzorgd uitstraling bedrijf TOP

Snel en meewerkend!

Binnen 1 week auto op kenteken en rijdend.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super aflevering van een prachtige auto

Op zaterdagmorgen stond de prachtige Audi SQ8 te glimmen in de showroom. Bas had ruim de tijd om hem over te dragen. Alles klopt! Een bedrijf met focus op kwaliteit en service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige ervaring, nemen de tijd en moeite voor de klant.

Goed contact met het bedrijf/medewerkers. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Zoals het hoort!

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Van Leeuwenhoekweg 1