Er is tijd, rust en aandacht om een goede keuze te maken. Je voelt je als klant welkom en gehoord en bent geen nummer. Enige minpuntje is de minimale onderhandelruimte.
E63 gekocht in begin wat problemen gehad met de auto maar mak heeft alles netjes opgelost zou zo weer een auto daar kopen
Een vriendelijke en duidelijke uitleg. Een TOP bedrijf.
Mijn 3e auto via Mak. Kan niet anders zeggen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Heldere communicatie en zeer vriendelijke behandeling. Kan een ieder aanbevelen om de Mak beleving te ervaren. De mensen denken met je mee en komen met de beste keuze waarbij niets te veel is. Ron W.
Prettige ontvangst in een mooie maar vooral ook schone showroom, een lekker kopje koffie. Een geweldig bedrijf waar ik zeker terug zal komen.
Prachtige zaak en goede service. Geholpen door Chris, tot over een aantal jaren!
Als je een auto wilt gaan kopen en een geweldige service zoekt dan is dit zeker de zaak waar je langs moet gaan
Ik kan er echt niet meer van maken! In een woord uitstekend! Ze zijn realistisch in prijs, ze zijn super vriendelijk en absoluut klantgericht! Prachtige Showroom en nog mooiere auto’s te koop. Ik zou een ieder aanraden om hier een kijkje te nemen en natuurlijk.... KOPEN! Aan Justin: super bedankt voor alles en we zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst!
De zaak ziet er verzorgd uit. Medewerkers waren heel behulpzaam. Aanbod van kwalitatief hoogwaardige auto's voor een redelijke prijs.
Aan de hand van een heleboel criteria hebben wij een verzoek ingeleverd bij MAK. Binnen anderhalve week had Bas de auto gevonden die we zochten. Aflevering kon niet mooier.
Na jarenlang van Ford en Opel te hebben genoten nu de overstap naar BMW, 118i. Van het 1e contact tot het naar buiten rijden uit de showroom was sprake van focus op de klant. Top en zeker ook "de puntjes op de i"!!
Mooie showroom en hartelijke medewerkers. Een fijne garage om een nieuwe auto te kopen.
behandeling alarm en aflevering top
Mooi bedrijf, warm ontvangen met lekkere koffie Goede service. Ze gaan voor 100%. En dat kun je merken ook. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar en iedereen aan te bevelen.
Vanaf moment een vertrouwd gevoel bij dit bedrijf. Dat blijkt juist want wat ik geleverd heb gekregen is top. Ook nazorg is naar volle tevredenheid.
Uitstekend, klantvriendelijk
Hartelijk ontvangen en geholpen.
Mijn ervaring is top goede service en fijne mensen om mee te werken.
Al mijn vragen werden netjes beantwoord . En ik werd netjes behandeld .
Super goede ervaring zeer vakbekwaam en klantvriendelijk!
Zeer prettig bedrijf met zeer vakkundig en vriendelijk personeel.
Vanaf binnenkomst tot en met de aflevering van de auto alleen maar een tevreden gevoel overgehouden. Justin is een zeer prettige verkoopmedewerker die met oprechte interesse naar je luistert.
Bij aankomst een mooi autobedrijf aangetroffen. Nette ontvangst. Auto stond buiten en werd direct naar binnen gereden om deze te bezichtigen. Proefrit gemaakt. Waren wat technische vragen over de auto. Deze werden meteen opgevraagd en naar tevredenheid beantwoord. Koopovereenkomst gesloten met de mogelijkheid om de huidige auto niet in te ruilen, daar we niet tevreden waren over de geboden inruilwaarde. Uiteindelijke niet ingeruild, betere prijs bij een andere partij verkregen, was geen enkel probleem. Nette en vlotte aflevering op afgesproken datum en tijdstip.
Vijf sterren voor MAK. Niet vanwege de inruilprijs van onze Porsche, want dat viel wel mee. Wel omdat wij keurig ontvangen zijn door vriendelijke mensen. Geen verkeerde arrogantie of blijk van verkeerde smaak, zoals je dat vaak mag ervaren bij autobedrijven die mooie auto's in hun collectie hebben. MAK biedt daarentegen al direct bij binnenkomst een ontspannen en klantvriendelijke sfeer, welke wij als zeer prettig hebben ervaren en geresulteerd heeft in de aankoop en aflevering van een mooi gepoetste Mercedes GLE. Met de ontvangen fles wijn hebben wij onze mooie aankoop van die dag samen gevierd. Bedankt voor de snelle en correcte aflevering! Groeten Remko en Nandie Ps. succes met de verkoop van de Panamera.
Recent heb ik een jong gebruikte auto gekocht bij Mak Auto. Voor mij was Mak Auto geen onbekende omdat ik er in 2013 er al eens eerder een auto had gekocht. Zowel toen als nu heb ik het bedrijf als erg gedreven en passievol ervaren. De auto's worden op hun paasbest gepresenteerd en als klant wordt je zeer goed begeleid. Het bedrijf doet net even een stapje meer voor hun klanten en dat heb ik als zeer waardevol ervaren.