Aankoop en aflevering zijn professioneel en plezierig verlopen. De auto is nu enkele dagen in mijn bezit en lijkt volledig te voldoen aan de omschrijving en informatie die mij gegeven is. Dit voor mij nieuwe autobedrijf komt goed en vertrouwenswaardig over. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het marktsegement waarin men opereert (jong gebruikte premium automobielen) Als zich ooit in de toekomst een probleempje zou voordoen heb ik er alle vertrouwen in, dat dit goed opgelost wordt. Het bedrijf heeft al vele jaren een naam hoog te houden.
Gewoon prima!
Heb hier mijn Golf R20 ingeruild op een Audi RS3. Dit bedrijf waardeert ook je inruilauto aan de hand van een goede inruilwaarde. Voor een nette sportieve en complete auto moet je echt bij MAK auto en techniek zijn.
Top bedrijf met vriendelijke mensen ,super service
Was te vrede goed geholpen
Zeer prettig
heel netjes
Direct een vertrouwd gevoel bij binnenkomst. Proefritje een uurtje van te voren geregeld,.... geen probleem. Aflevering netjes verzorgd, men nam ruim de tijd
Na mooie reviews op de site van Mak te hebben gelezen, reden wij op een maandagmorgen naar Mak Auto's voor een tweedehands BMW. Geholpen door Sijmen Muilwijk voelden wij ons al snel op ons gemak en vonden in hem een verkoper die onze behoefte begreep, onze 'oude' auto op waarde schatte en gelijk in actie kwam voor een tweedehands BMW X1 die uit Duitsland werd geïmporteerd. Vol vertrouwen en zeer tevreden ondertekenden wij het verkoopcontract. Tussentijds werden wij keurig op de hoogte gehouden en vorige week reden wij met onze zo goed als nieuwe BMW X1 en een big smile op ons gezicht, Groot-Ammers uit! Dankjewel Sijmen!
2013 kocht ik er mijn eerste auto, sindsdien kom ik er ook voor onderhoud. Super fijne sfeer en goede koffie ;-) Inmiddels de 3e auto gekocht bij MAK. Er is altijd een wisselende showroom met een zeer divers aanbod van super mooie auto's!
Al meer dan 40 jaar heel tevreden klant te zijn bij MAK Auto & Techniek lukt het de medewerkers ons nog steeds te imponeren met de uitstekende service, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Nadat we onze specifieke wensen voor een andere auto kenbaar hadden gemaakt ging men onvermoeibaar aan de slag om de juiste wagen voor ons te vinden. Het resultaat een beauty van een RAF4 Hybride waar we inmiddels alweer een tijdje met heel veel plezier in rijden. Enne van de daadwerkelijke aflevering werd een waar feestje gemaakt. Bedankt!!
Aandacht , ervaring en ieder detail is gewoon goed geregeld
Vanuit Drenthe was het voor mij wel een drempel om helemaal in Groot Amers een auto te kopen, maar deze auto, een Panamera Turbo S E-Hybrid uit 2018, voldeed precies aan mijn wensen. Door de vele positieve klanten reviews ben ik toch gaan kijken en werd blij verrast door het mooie en professionele bedrijf en de ontspannen sfeer met de medewerkers. Er werd volop meegedacht om de auto volledig naar mijn wensen aan te passen (wrappen & spuiten). En last but not least, alles voor een scherpe prijs.
Voor mij de 1ste keer om daar een auto te kopen. Alle contacten verliepen netjes, vloeiend en kloppend. Alle afspraken zijn exact nagekomen. En, de gekochte auto is echt een pareltje.
Erg tevreden! Nette showroom en werkplaats, vriendelijk ontvangst, medewerkers met verstand van zaken en passie voor bijzondere auto`s. Eerlijke prijs betaald voor een nette BMW X3 M40i. Na een negatieve ervaring bij de merkdealer, ben ik blij dat ik deze auto bij MAK gevonden heb. Alle afspraken zijn keurig uitgevoerd.
Vriendelijk geholpen door een verkoper die alle tijd voor me nam. Een nette auto gekocht, hoewel de advertentie op internet iets meer beloofde
Na aankoop van mijn auto ontstonden er een aantal vragen. Bij Mak auto's begrijpen ze dat, en zijn iedere keer weer bereid je te helpen om oplossingen te zoeken. Zo hoort het!
Een mooi bedrijf en deskundig personeel( Sijmen Muilwijk) die meedenkt met je wensen. Een mooie Daytona grijze Audi A4 avant gekocht met nog speciale wensen. Sijmen wist zo goed mijn wensen dat hij nog een verrassing voor me had voor de auto waar ik blij verrast mee was. Top geregeld van begin to eind. Het is zeker de moeite waard om je hier te laten adviseren. Zelfs als het aan de andere kant van Nederland is.
Had nooit van mak gehoord, maar een pracht bedrijf. Aan te bevelen.
Een goede service, vriendelijke en professionele medewerkers. Goed en duidelijk advies. Klantvriendelijk en meedenkend met ons als klant. Echt een goede ervaring!
De garage en ontvangst zijn zoals je het graag zou willen, gastvrij, vriendelijk en netjes, met een kopje koffie. De auto stond bij aflevering netjes klaar, conform de gemaakte afspraken, een prachtige auto en een fijn contact met de verkoper Justin en de garage.
Goed contact via de e-mail, netjes ontvangen, alles super goed geregeld. Over 4 jaar komen we weer terug
Ongedwongen sfeer, geen gladde mannetjes
Mooie auto aangeschaft erg blij mee.