Keurig net bedrijf

Mn tweede auto hier gekocht. Prima service en mooie autos

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en eerlijkheid over levertijd etc.

Een goede service en eerlijkheid over de levertijd, zelfs eerder kunnen leveren dan afgesproken.

afspraken nakomen. betrouwbaar!

zeer tevreden! een mooie deal kunnen sluiten om een prachtige Audi S6 diesel te kunnen kopen. mooi net bedrijf met prachtige auto's. komen afspraken keurig na en bij de aflevering van de auto wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen. al met al een leuk mooi zeer betrouwbaar bedrijf om een mooie auto te kopen. nogmaals dank voor de goede deal! en succes met de verkoop.

• Deskundigheid/Vakmanschap

klantgericht, sociaal, komt afspraken na.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top bedrijf met top service

Mijn c63 ingeruild voor een Audi A7 van a tot tot Z goed geregeld.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geholpen, mooie autozaak.

Voor het eerst hier geweest, de eerste indruk is zeker goed. Mooie auto’s in de showroom en netjes geholpen. Na aankoop nog een paar vragen maar ook hier werd de tijd voor genomen. En een goede inruilprijs gekregen, zeker omdat pas na de aankoop besloten werd om de auto hier in te ruilen. Positief verrast.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaar met snelle communicatie en uitmuntende service

Wij kwamen via via in contact met heer Chris de Vos van garage Mak. Het 1e gesprek ging over de mogelijkheid om een Audi uit Duitsland te importeren. Het was een zeer prettig gesprek waarbij veel informatie beschikbaar kwam. Heer Chris reed ook even met onze oude Audi en gaf direct een nette inruilprijs. Eigenlijk was alles mogelijk. In maart werd de Audi opgehaald, enkele werkzaamheden direct uitgevoerd. Helaas stopte de RDW met uitgifte kentekenbewijzen op invoer auto's. Maar wij werden keurig op de hoogte gehouden. Op 10 april stond hij prachtig gepoetst klaar in de show room. Er bleken 2 afwerk strips onder de kap licht beschadigd. Er werden gelijk 2 nieuwe besteld. De auto rijdt geweldig. Mak is een heel mooi bedrijf, met allemaal fijne en behulpzame medewerker. Zeer sterk aan te bevelen, met hele mooie en exclusieve auto's in de showroom! Bedankt Chris en collega's, Elly & Bert Slot

vriendelijk en klantgericht

Ik was op zoek naar een auto met bepaalde kenmerken, die Mak op dat moment niet had staan. Een poosje later namen ze contact met ons op over een auto die ze hadden ingekocht, en deze is het geworden! Het personeel is vriendelijk, ze nemen goed de tijd voor je en ze denken dus enorm goed mee.

Goede service en klantvriendelijk

Nette auto bedrijf met veel voorraad auto's. Klantvriendelijk. De prijzen die zij hanteren is de auto het zeker waard. Aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top bedrijf en top verkoper en super mooi prijzen

Top ervaring 10 uit 10

Prima bedrijf!

Onlangs auto gekocht. Prachtige auto, prima service en ook goede nazorg tot nog toe! Schitterende garage met fantastische auto’s en zeer vriendelijk personeel. Ga zo door!

Prettige service

Mijn fiat 500 ingeruild voor een Mini cooper. Snelle communicatie en goede service. Met een goed gevoel een nieuwe auto kunnen kopen bij Mak

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Top service.

Alles volgens afspraak geregeld.

Prachtig autobedrijf.

Wederom auto aangeschaft bij dit prachtige autobedrijf. Professioneel, vakkundig en vriendelijk van het begin tot het eind. Auto perfect afgeleverd waarvoor alle tijd wordt genomen. Blijft genieten om hier je auto te kopen, Sijmen hartelijk dank !!

• Deskundigheid/Vakmanschap

“TOP” bedrijf met mooie & exclusive auto’s

Prachtig bedrijf met veelal exclusieve auto’s, compliment voor de verkoper Sijmen die ons super goed & correct heeft geholpen 👍 Aanbeveling voor de kieskeurige echte auto liefhebber, dikke pluim voor het bedrijf & eigenaren als geheel 👍

• Deskundigheid/Vakmanschap

mijn ervaring met MAK is positief, ik werd goed ontvangen.

Ik heb bij MAK een BMW 316 touring uit 2014 gekocht, heb mijn huidige auto ingeruild, prijs was redelijk. Auto ziet er erg goed uit met veel opties die ik zocht, inclusief alle documentatie tbv onderhoud.. vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen, mooi bedrijf..

Top service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Klantgericht, service minded en 'no nonse' mentaliteit

Duidelijk klantgericht, vriendelijk, service minded vanuit een professioneel nuchtere "no nonsens" benadering.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb de service tot nu toe als prima ervaren. Jammer dat na een eerste rondje rijden onze Porsche kuren vertoonde. Mijns inziens hadden deze problemen ook eerder opgemerkt kunnen worden. De auto is wel bij ons thuis opgehaald, en ik ben prima geïnformeerd over de voortgang van de reparaties.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en uitleg naar de klant. De auto is netjes afgeleverd, zeer tevreden.

Top bedrijf

Ik kan niks anders zeggen dat dit een top bedrijf is. Ze denken mee met de klant ze nemen de tijd voor de klant. Dit is de 2de keer dat ik daar een auto heb gekocht en ik zal dit blijven doen zolang ik leef. Ze hebben echt verstand van auto en de techniek. Mensen ik raad echt aan om daar eens langs te gaan om een auto te kopen Medewerkers van mak auto's zet deze koers voort

Uitstekende service

Fijn geholpen. Men neemt alle tijd voor de klant. Bij oplevering nog een punt op de banden gezien. Dit werd ter plekke direct opgepakt en verholpen. Prima service.

Top bedrijf

Nu voor de 2de keer een auto gekocht wat een zeer mooi bedrijf. Meedenkende mensen en ook passie voor hun beroep. Ze nemen de tijd voor de klant Ik kan niks anders zeggen top bedrijf met een top service ik ga nergens anders meer een auto kopen dan bij hun

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede uitstraling naar de klanten.

Goed gevoel bij de aankoop aangaande prijs/kwaliteit. Er heerst een goede sfeer bij alle medewerkers, en de service is heel goed en maakt tot een volgende aankoop.

• Deskundigheid/Vakmanschap

zeer tevreden over de klantvriendelijkheid

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het afhandelen van mijn nieuwe auto. Bij binnenkomst gelijk vriendelijk te woord gestaan. Hele mooie en nette garage en werkplaats.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers