Een feest om een auto te kopen

Ondertussen de 4e auto met plezier gekocht, dank Bas!

Alles top geregeld!

Bedrijf gevonden via Marktplaats Bezichtiging gedaan en vantevoren uitleg gekregen,naderhand ook. Bij ophalen van de auto,wederom netjes behandeld en alles zorgvuldig nagelopen. Met andere woorden..helemaal tevreden van A tot Z geregeld

Goede service ;-)

Duidelijk vakmanschap & service

Professioneel en deskunig

professioneel en deskundig

verrassend goed

bij de aankoop van de auto werd ik door autobedrijf MAK zeer vakkundig geholpen, voelde warm en laagdrempelig aan, wat ook plezierig was vond ik dat met zeer de tijd neemt om alles goed door te nemen. Ik ben een zeer tevreden klant en was erg blij verrast door Mak Auto & Techniek hoe met omgaat met de klant. Andere autobedrijven zouden een voorbeeld kunnen nemen aan dit mooie auto bedrijf. Husnu

Kennis en kunde in 1

De service en de communicatie zijn zoals gebruikelijk enorm goed. Afspraken worden nagekomen en er wordt altijd meegedacht bij het hebben van wensen. Mak heeft me nog nooit teleurgesteld.

Meer dan uitstekend!

Het was voor mij de eerste kennismaking met deze garage voor inruil en koop van een bijna nieuwe auto. En al snel het gevoel dat het goed was....alles tot in de puntjes op plezierige manier geregeld door Sijmen! Dit bedrijf is een aanrader!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.

Sijmen heeft mij goed geholpen en te woord gestaan. Daarom kwamen we al gauw tot een deal. Tot nu toe een zeer goede ervaring.

Keurig bedrijf

Ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn auto, en de gehele afhandeling met de aankoop van m’n nieuwe auto was gewoon prima.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bedrijf met een goeie uitstraling en een goede service

Goed autobedrijf die zich aan de afspraken houd en waar je netjes en eerlijk wordt behandelt.

Duidelijk en transparant!

Mijn auto voor onderhoud/reparatie naar MAK gebracht. Goed overleg en duidelijke uitleg! Na de reparatie is mijn auto schoon en netjes afgeleverd! Super goede service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Perfect, zeker aan te bevelen.

Zeer net bedrijf. Werd warm ontvangen en afspraken goed nagekomen. Dus, zeer tevreden over de gang van zaken.

Geweldige service !!!

Wij hebben hier een auto gekocht en zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Indien nodig zouden wij zeker weer zaken doen met dit bedrijf. Echt een aanrader!

Helder duidelijk klantvriendelijk

Zeer goed en snel geholpen!

Professioneel, Vriendelijk & Service Gericht

Zeer positieve ervaring gehad bij Mak Auto & Techniek. Vooraf gebeld voor een proefrit en toen ik aankwam stond deze netjes klaar in de showroom om zo weg te rijden. Eerst heldere en duidelijke uitleg over de auto en het bedrijf om vervolgens een goede proefrit te maken. Was gelijk verkocht en daarna was alles snel en goed geregeld. Zou Mak Auto & Techniek zeker aanraden bij anderen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top: super service, ik ben fijn geholpen

Mak Auto en Techniek is een prachtig autobedrijf. Ze hebben het goed voor elkaar. Ik ben erg goed geholpen door Sijmen Muilwijk: prettig, kundig en met echte passie voor auto's! Ik vroeg om een druppel lader en deze werd zonder te vragen ingebouwd. Klasse.

Beter wordt het niet !!

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden Bij Auto Mak & Techniek hebben ze dit goed in de vingers. Beter gaat je niet vinden Top !!

Wederom een fantastische prestatie geleverd door Chris en zijn team, alles keurig afgewerkt en supersnel geleverd ondanks de extra's die er op het laatste moment nog even bijkwamen.

Helemaal top

Super service en niets te verl prima inruilprijs

Prima bedrijf

Keurig geholpen , vriendelijk personeel!

Alles goed geregeld en zo hoort het.

Sijmen bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, en fijne zaken gedaan.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service. Vooral veel dank aan Sijmen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief

Van Leeuwenhoekweg 1