goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst en leuk en informatief gesprek met Chris over de auto. Nam de tijd en ging direct serieus aan de slag met de eventuele inruilauto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij mijn zoektocht naar een andere auto kwam ik toevallig bij Mak uit, door de goede prijs i.c.m. de uitvoering van de auto.\r\nNa het 1e contact per mail, waarbij je snel antwoord krijgt\r\nheb ik een bezoek gebracht in Groot-Ammers.\r\n\r\nVanaf de ontvangst met goede koffie voelt het direct al vertrouwd dat je hier met een gerust hart een fraaie auto kan aanschaffen.\r\nEr wordt de tijd voor je genomen, en geen vraag is teveel.\r\n\r\nIk kan het iedereen aanraden, Mak niet over te slaan als je op zoek bent naar een goede auto, waarbij er zowel voor als na de aanschaf wordt meegedacht en je altijd even enthousiast wordt geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ontvangst, de uitstraling, de kennis, de open benadering en het eerlijke verhaal van de mensen in het bedrijf hebben ons ertoe gebracht om hier een Auto te kopen, in één woord geweldig!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen goede service al 4 auto’s gekocht bij Chris en dik tevreden ....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer compentatief bedrijf waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Door de hoge vakkennis onderscheiden ze zich in de markt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring bij dit autobedrijf! Ik ben professioneel geadviseerd door verkoper Sijmen die mij een zeer rieel prijsvoorstel deed op de huidige auto. Ook de aflevering van de auto (mijn Porsche Macan S) was bovenverwachting. Het is prettig om te ervaren dat er bedrijven zijn die vol passie als een team te werk gaan en de afspraken op een correcte manier nakomen. Complimenten. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst, kennis van het vak / auto’s. Mooie goed onderhouden en aparte occasions.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contact per email, telefoon en in persoon (met Chris) heel prettig en vertrouwenwekkend. Deskundige uitleg, goed gedocumenteerd, betrouwbare toelichting op de achtergrond van de auto in kwestie. Proefrit was geen bezwaar en geen flauwe trucs die je maar al te vaak ziet zoals een lege tank of een tijdsrestrictie. Auto zelf is een plaatje. Ik verwacht snel zaken te gaan doen en heb alle vertrouwen in het afronden van de deal. Zelden zo’n voorbeeld-klantgedrag ervaren in deze bedrijfstak, en Mak / Chris is de absolute topper in m’n oriëntaties van de afgelopen maanden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en fijne club, je voelt je zo thuis! Het is een feestje om daar een auto te kopen. Bas, bedankt weer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, mooie en veelal bijzondere wagens die net even aantrekkelijker zijn dan de meeste. Communicatie is erg goed, klant en dienstverlening staan hier hoog in het vaandel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bas en Chris de Vos ontvangen je hartelijk en er hangt een prettige sfeer in het moderne autobedrijf. Men richt zich op het hoger segment en heeft een ruime keuze aan mooie jonge Audi\'s, BMW\'s en Mercedessen. Ik heb een Audi A6 gekocht, en zoals telefonisch al besproken was de Audi in uitmuntende staat. Zowel het interieur als exterieur als nieuw. Ik heb de auto gekocht en een week later opgehaald, tussentijds heeft Bas een aantal keren contact met mij opgenomen voor afhandeling van papier en verzekeringswerk. Bij de afleverbeurt hebben ze er ook nog 2 nieuwe 20 inch banden opgezet omdat er 2 een minimaal profiel hadden. \r\nAL met al een goede ervaring met Mak en ik rijd nu met veel plezier in mijn nieuwe Audi. Ik heb nog 6 mnd garantie die ik hopelijk niet nodig heb, maar anders kan ik terugvallen op hun goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig en professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fantastisch bedrijf. Bij Mak Auto & Techniek weten ze precies wat de juiste service en dienstverlening is. Hier hebben wij werkelijk onze droomauto kunnen ophalen. Dhr Sijmen heeft ons geholpen en ons voorzien van de beste service en kwaliteit. Wij zijn helemaal tevreden en we danekn dit fantastisch bedrijf voor hun service, met alle kennis, kunde en vakbekwaamheid. Nogmaals hartelijk dank en we komen graag terug bij jullie. \r\nDikke complimenten en zeker een aanrader.\r\n\r\nAlan en Lano uit Loenen aan de Vecht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige mensen, schitterend pand van binnnen en buiten, goede service en natuurlijk het belangrijkste, heel veel keus in mooie auto\'s.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De echte ‘wow’ ervaring beleefd bij de aankoop van mijn mooie auto! Ik voelde mij zeer gehoord als klant. En de vriendelijkheid, snel meedenken in oplossingen, professionele uitstraling en deskundigheid! Alles was voor mij uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we zijn goed geholpen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uit alles blijkt dat Mak een goede lange termijn klantrelatie als uitgangspunt neemt. Dat geeft vertrouwen en maakt voor bijzonder plezierig zaken doen. Daarnaast hebben ze een neusje voor het selecteren van de beste occasions van hun klasse.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen en netjes geholpen , hebben de auto twee weken voor me vastgehouden terwijl ik een nieuwe klant ben erg netjes van ze

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak Auto & Techniek biedt haar klanten een warm welkom en goede service. Wij rijden een eind voor zowel onderhoud als aanschaf van onze beide auto\'s. Het bedrijf straalt kwaliteit uit en biedt dat ook.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers