perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldig bedrijf. Tot in de puntjes verzorgd. Is al de vierde auto die ik hier aangeschaft heb en een geweldige service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, korte lijnen en snelle beslissingen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het begin het gevoel gekregen dat Mak Auto & Techniek bereid is om meer dan het gemiddelde te doen om een tevreden relatie / klant over te houden aan het contact. Eerlijke communicatie en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van een BMW X1. Sijmen bedankt, en ik zal bij mijn volgende aankoop zeker ook weer bij Auto Mak & Techniek gaan kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer proffessioneel. Vertrouwd. Klantvriendelijk en klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat mijn auto total loss gereden was ben ik goed geholpen door Garage Mak. Ze hebben geholpen met de schade expert die mijn auto kwam bekijken. Hier hebben ze onderhandelt over de dagwaarde en geprobeerd de auto er nog zo goed mogelijk uit te laten zien. Vrijwaring gedaan. \r\nOok ben ik goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe auto, advies gegeven, auto gehaald, tijd gemaakt voor gesprekken. Daarnaast mocht ik de leenauto meenemen. Ze leveren service met een plus. Ik ben zeer tevreden over hoe ze je helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door omstandigheden auto na 1,5 jaar terug verkocht. Alles top geregeld. Sijmen bedankt
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onlangs een gebruikte auto aangeschaft bij Mak en dit is zeer goed bevallen. Goeie, vriendelijke en deskundige services. Mooie showroom ook!!!!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service,bij binnenkomst , eerst koffie\r\nnette verkoper,niet opdringerig\r\ngoede uitleg v,d werking v.d auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak Auto & Techniek is een professioneel bedrijf met een mooi aanbod van hoogstaande occasions. De showroom is modern en aantrekkelijk ingericht en de ontvangst en contacten waren plezierig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi aanbod, aardige mensen, prima koffie en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooralsnog tevreden met de mensen/personeel, behandeling/service en de auto (people, proces & product)\r\n\r\nMisschien niet allemaal 10-en, maar zo blijft er ruimte over voor verbetering en scherpte, wat en hoe je verkoopt en de kwaliteit hoog te houden. Echter mijn mening is vooralsnog zeker positief en het bedrijf is een aanbeveling waard!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect bedrijf. Fijn personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, goede ontvangst aan de balie, meteen wordt er iemand gewaarschuwd dat je er bent.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn echt fantastisch geholpen. Ik ben zeer tevreden met mijn auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik zou iedereen dit bedrijf willen adviseren super service leuk gesprek prachtig bedrijf \r\nvia internet terecht gekomen op zondag een afspraak gemaakt terwijl dat ze dicht waren met mede eigenaar Bas gesproken toppertje

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn zeer tevreden zoals wij ontvangen zijn engoed advies van Sijmen hebben gehad bij de aankoop van onze Mercedes GLC 43 AMG Super.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele mooie showroom, fijne verkoper. Neemt de tijd en niet opdringerig. Heel gemoedelijk en ze nemen de tijd voor je.\r\nTop bedrijf !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier kan menig dealer nog wat van leren !!, hebben meer gedaan dan beloofd en de auto is top !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super aardige mensen en jullie hadden wat wij zochten.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers