We werden bij het eerste ontvangst gelijk fijn en goed geholpen. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen voor en na de proefrit. We zijn erg tevreden over de verkoop en het afleveren van de auto. Door Sijmen zijn we goed en vriendelijk geholpen. Mak auto is een fijn bedrijf om een auto te kopen!
Inmiddels mijn vierde auto bij MAK gekocht. Allemaal prachtige voertuigen. Zeer klantgericht bedrijf met vriendelijke mensen. Er wordt altijd tijd voor je genomen wat tegenwoordig niet overal het geval is. Verder worden afspraken nagekomen en is iedereen erg hulpvaardig.
Inmiddels al vele auto's zowel zakelijk als privé bij MAK aangeschaft. Iedere keer is het weer een beleving, wat een service, kennis en gedrevenheid hebben ze hier. Hier voelt de klant zich echt nog koning. Team MAK wederom weer bedankt.
Het open en persoonlijk contact met Justin heeft bijgedragen dat wij onze auto bij Mak hebben gekocht.Alles was keurig geregeld en afspraken correct nagekomen.Nogmaals bedankt Justin! Kitty en Dick Verboom 29 februari 2024
De door mij gekochte auto werd snel en netjes in orde gemaakt en de medewerkers van Mak hebben er alles aan gedaan zodat ik er nog op tijd mee op vakantie kon. Het ophalen van de auto was ook een prettige ervaring en ik merk dat ze er bij Mak hun best voor doen om zich in te leven in hun klant en je wegrijd in een werkelijk perfecte auto ! ( zelfs nog mooier dan op internet gepresenteerd) en dat er ook word meegedacht en geholpen inzake praktische oplossingen. Heel fijn ! Ondanks dat ik Mak niet kende geven ze me een vertrouwd gevoel en doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen. Lijkt misschien heel gewoon maar is voor mij heel bijzonder want ik heb het helaas vaak anders meegemaakt bij andere bedrijven. Ik ben heel blij met MAK en kan ze zeker aanraden !
Na de reviews gelezen te hebben over MAK auto het aangedurfd onze nieuwe auto daar te kopen. Na een uur gereden te hebben naar Groot-Ammers, werden we keurig ontvangen door de baliemedewerkster en te woord gestaan door Chris. Er werd echt alle tijd voor ons genomen ondanks dat de auto die wij op het oog hadden daar een van de goedkopere was. Na een proefrit en een overeengekomen prijs met inruil van onze oude auto waar we ons beide in konden vinden de auto aangekocht. Na een telefonische afspraak over de afleverdatum, bleek de auto een extra set banden te beschikken en de vraag of we de zomer of winterbanden onder de auto wilden bij aflevering. Dit gaf ons een extra goed gevoel want de banden hadden ook zelf gehouden kunnen worden. Bij het ophalen weer hetzelfde vriendelijke ontvangst en weer werd er tijd genomen en kregen we een uitleg van Chris over de vele mogelijkheden die onze auto heeft qua menu/instellingen, ook installeerde hij gelijk de mobiele telefoon. Ook ontvingen wij de mooie foto's die gebruikt waren voor de verkoop, zelf krijg je deze nooit zo mooi erop. Dus het mag duidelijk zijn dat wij MAK auto van harte aanbevelen.
De 2e auto heb ik ondertussen bij Mak gekocht. Alle afspraken worden keurig nagekomen. De gemiddelde dealer/verkoper wil je graag z.s.m. wat verkopen. Zodra het contract getekend is veranderd vaak de toon en zijn ze je al zo goed als weer vergeten. Dit is bij Mak heel anders. Ook achteraf kan je precies dezelfde uitgebreide service verwachten. Echt top!
Goede ervaring, snelle service en vakkundig advies
mooie zaak, mooie auto's, goede koffie, zeer goede service, alles zeer professioneel en rustig uitgelegd door Chris . ik kan echt niks negatiefs verzinnen, dus daar laat ik het dan ook bij ! Dit was de eerste keer dat ik een auto heb gekocht bij MAK, zou hier met een gerust hart ook mijn volgende auto kopen.
Ik ben binnen gelopen bij MAK om eens naar en andere auto te kijken, ben top geholpen proefrit was geen probleem werk gelijk geregeld. Auto gekocht topservice en de afspreken worden nagekomen. ook via de mail de juiste info ontvangen een top bedrijf.
Mijn ervaring was uiterst positief! Vriendelijke medewerkers met een super service. Auto’s worden daar in top staat afgeleverd. Voor verder vragen zijn ze snel bereikbaar.
Ik heb onlangs mijn nieuwe auto gekocht bij MAK auto en alles verliep goed. Communicatie was erg goed en natuurlijk de allerbelangrijkste; een prachtige auto!
Ik heb de auto ongezien gekocht en hij voldeed 100 % aan de verwachtingen. Er is tevens voldoende tijd om van de aflevering tot een feestje te maken
Voor de tweede keer geslaagd bij dit mooie autobedrijf! Justin heeft mij wederom ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. De auto wordt top afgeleverd. De showroom heeft een zeer luxe uitstraling (echt een beleving). Een echte aanrader voor iedere auto liefhebber.
Mooie auto’s en goede service, hier staat de klant nog centraal. Prima aflevering en adviezen zeer tevreden over MAK auto. Dank Sijmen. Met vriendelijke groeten, Fam van de Groep.
Alweer mijn vierde auto, welke ik via Mak Auto heb gekocht en altijd met het juiste goede gevoel. Zowel bij het aankopen als bij aflevering. Geen snelle mannen in dure pakken, maar wel dé specialist in toffe auto's met de juiste opties. Mak geeft je het gevoel dat ze het minstens net zo leuk vinden als hun klant, wanneer deze een toffe bolide aanschaft. Het is geen 'keukenbranche' waar afdingen of trucjes uit de kast moeten worden gehaald, maar ' What you see is what you get, staat voorop bij deze vakspecialisten. Juist dat geeft het passende en fijne gevoel bij het zetten van je handtekening voor je droombolide. Kortom: zoals ik al jaren doe, blijf ik Mak Auto & Techniek van harte aanbevelen voor de juiste autobeleving.
Met duidelijke wensen (en kaders) kwam ik bij MAK voor een nieuwe auto. Omdat daar goed naar geluisterd is én zij gebruikt maakten van hun kennis en kunde, heb ik binnen korte termijn een hele passende auto kunnen kopen. Eigenlijk boven verwachting zelfs!
Kwam met iemand mee die daar een (prachtige) auto afhaalde. Hoe alles verliep voelde goed en voor ik het wist (jaja) had ik er ook een gekocht.... Chris nam de tijd voor je en iedereen daar is uiterst vriendelijk, de volgende klant heb ik ook maar aangebracht voor ze!
Net bedrijf!
Deze maand voor de eerste keer een auto gekocht bij MAK en ik kan kort zijn over mijn ervaring. Die was zeer positief en zeker een aanrader. MAK auto is echt een mooi bedrijf waar ze klanten gastvrij en persoonlijk ontvangen. Indrukwekkend aanbod van mooie auto's tegen concurrerende prijzen en waar je ook het onderhoud met een gerust kunt laten uitvoeren. Bedankt Sijmen voor de prima begeleiding bij het traject van inkoop, verkoop en verzekeren.
Prettig samenwerken
De zoveelste auto gekocht. Van A-Z alles goed geregeld !
Het open en persoonlijk contact tijdens mijn showroom bezoek aan Mak auto heeft zeker bijgedragen aan de aanschaf van mijn Audi Q8 etron. Er is deskundigheid aanwezig en aandacht voor de klant hetgeen ook blijkt uit het assortiment en de presentatie ervan op de website. Ik verwacht nog wel een tijdje hier klant te blijven.
Als autofanaat heb ik meer dan 25 auto's mogen rijden. Mijn recente aankoop heeft voor de tweede keer plaatsgevonden bij MAK. Ik kan niet anders zeggen dan dat de mentaliteit binnen dit bedrijf precies hetgeen is wat ik zoek. Het geeft het juiste gevoel bij aankoop maar ook erna. Voor de tweede keer geslaagd in 1,5 jaar tijd en het zal vast niet de laatste keer zijn. Wens de mensen van MAK succes toe met de voortang. Tot snel!