Altijd vriendelijk en goed voorgelicht over de te verwachten kosten
Staan altijd praktisch en met advies voor je klaar
Fijne ontvangst en duidelijke afspraken over uit te voeren werkzaamheden. Eerlijk en oprecht advies over onze auto. Zeer aan te raden.
Vakkundig en een goede service met vriendelijke personeel .
wordt altijd netjes en correct geholpen
Sinds jaren de garage waar ik naar toe ga, altijd tevreden
Heel open en transparant geholpen. Heb hier met een heel goed gevoel een auto gekocht.
Ik ervaar deze garage als goed en betrouwbaar. Wordt altijd snel en fijn geholpen.
Al meerdere jaren kom ik bij Autobedrijf De Bruin. Altijd goede service en totaal geen klachten.
Een hele mooie auto gekocht het was de moeite waard om naar Dordrecht te rijden 153 km Geweldig geholpen geen gladde praatjes. Vriendelijk, geduldig, tijd en aandacht De auto is spic en span bij ons thuis afgeleverd Wat een service
Vandaag heeft mijn dochter haar auto voor APK aangeboden. Wordt ik door eigenaar gebeld. Ze hebben iets geconstateerd bij de draagarmen aan de voorzijde. Te veel speling en de rubbers moeten vervangen worden. Is een typische Fiat 500 kwaal krijg ik te horen. Men heeft een begroting gemaakt met de kosten € 595. Besloten even te overleggen en contact gehad met Fiat dealer waar we vandaag het even kunnen laten beoordelen. De Bruin te kennen gegeven dat er niet hersteld hoeft te worden. Krijg te horen dat de auto wel is afgekeurd. Na bezoek aan Fiat dealer te horen gekregen dat er nog geen 1% reden is om deze auto af te keuren. Er is werkelijk niets aan de hand en de auto wordt ook goedgekeurd voor de APK. De Bruin hierover gebeld welke bedankte voor de feedback en excuses maakte. Wij voelen ons belazerd. SCHANDALIG!
2 van onze APK keurmeester hebben de auto afgekeurd volgens richtlijnen van de RDW. Zoals hoort hebben wij de auto afgekeurd afgemeld bij de RDW.
Mijn vaste monteur heeft enorme kennis en ervaring. Alle technische vragen worden adequaat beantwoord en zonodig direct opgelost. Autobedrijf de Bruin heeft mijn vertrouwen als gaat om klantvriendelijkheid, technische kennis en de mensen die dit bedrijf met elkaar dragen.Top
Sinds het debacle met onze vorige auto nu zo’n 5 jaar geleden zijn wij klant. Auto gekocht, onderhoud laten doen en altijd is iedereen even vriendelijk en is er altijd tijd voor iets kleins en is er wat groters aan de hand dan wordt op zo kort mogelijke termijn een afspraak gemaakt! Fijn dat dat nog steeds zo kan.
Al jaren lang een tevreden klant Prima service en fijne medewerkers
Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf met een prima service. Bij byzonderheden altijd even overleg met de klant. Ik heb 2 auto's in service naar bolle tevredenheid Prettige feestdagen en een goed en gezond 2024.
Meerdere keren geholpen bij het vinden van een goede passende occasion. Onderhoudsbeurten altijd goed en volgens afspraak uitgevoerd. Nooit problemen gehad na de werkzaamheden.
Altijd zeer vriendelijk en uitstekende service. Geeft eerlijk advies, nooit onnodige (hoge) kosten.
Al 7, bijna 8, auto's zowel nieuw als 2e hands en dat maakt voor hun geen verschil de auto's worden spic en span opgeleverd. En de service erna is boven verwachting prima. Al zo'n 45 jaar klant bij de bruin, en dat zegt toch wel genoeg toch!!
Geweldig geholpen en zeer tevreden. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.
Al bijna 45 jaar ben ik klant van autobedrijf de Bruin. Ik koop er occasions , nieuwe wagens ,bezoek Autobedrijf de Bruin voor servicebeurten en bij pech en ik kan alleen maar melden dat ik heel tevreden ben over de service en de betrouwbaarheid. Ben heel blij met zo’n garage in mijn buurt en hoop nog heel lang klant te blijven .
Vakkundige monteurs, persoonlijke ontvangst. Zeer klantvriendelijk. Goed prijzen.
Helaas leverde de APK een probleem op vwb een schokbreker. Duurde dus wat langer. Gelijk maar een beurt er aan gekoppeld. En uiteindelijk viel het bedrag niet tegen. Ook het tijdstip de volgende dag was een meevaller waarop hij klaar stond: nog voor het middaguur een weer "gezonde" auto
Keurig en snel geholpen. De koffie staat altijd klaar
Ik heb bij de Bruin een prima auto verkocht voor een uitstekende prijs. Een zeer grondige en geduldige opvolging van garantie afspraken, ook ruim na het verstrijken van de garantietermijn. Vriendelijk, geduldig, tijd en aandacht (na afspraak) Prettige en kundige monteurs Helaas is de afstand wat groot, wat ik zou hier graag voor onderhoud blijven.
Stevensweg 71
3319 AJ Dordrecht
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.