Makkelijk contact en afspraken
Trekhaak laten plaatsen,ik haalde de auto smiddags weer op hadden ze hem ook gewassen.klasse en goede service.
er wordt goed meegedacht over de persoonlijke situatie
Goede service, verstand van zaken
Deze garage heeft mijn inziens de volgende kenmerken: 1.Een toegankelijk en vriendelijke contact. 2.Snelle hulp. 3.Bekwaam personeel. 4.Goede reparaties en controles. 5.Jarenlange ervaring.
Goeie service en vriendelijk personeel
zie voogaande
Professioneel, zeer klantvriendelijk, meedenkend en niks is te gek!
Afspraken worden nagekomen. Jammer van de onduidelijke post gebruik klein materiaal.
Van afspraak maken tot en met de uitvoering van de technische handeling is alles volgens afspraak verlopen!
Ik kom al jaren bij deze garage waarbij vriendelijkheid en kennis van zaken voorop staat
Wat fijn dat mijn auto gewassen was toen ik 'm weer meekreeg!
degelijk advies en reparatie en een correcte afhandeling
Wordt goed geholpen en er wordt goed gecommuniceerd
Al jaren klant bij garage Wemmenhove. Alleen maar goede ervaringen. Prettig overleg en goede service, reparaties altijd top gedaan. Zowel in de aankoop als onderhoud en reparatie top!
Huren van een personenbus, goed bevallen.
Recht toe, recht aan bedrijf. Gewoon perfecte service zonder fratsen. Nog ouderwets doen wat ze beloven. Hier ben je geen nummer.
Goede service en vlot geregeld
Snel en efficient geholpen zonder problemen.
Was mijn eerste kennismaking en het voelde of ik al jaren klant ben. Vroeger bij vestiging te Meppel diverse Peugeots gekocht . Ook daar hetzelfde prettige gevoel. Blij dat je klant bent.
Prettige medewerkers die altijd meedenken en hulp bieden.
Mijn ervaringen - Contact algemeen: toegankelijk en vriendelijk. - Contact t.a.v. de hulpvraag: ter zake en deskundig. - Reparatie: vakkundig. Wij (mijn vrouw, mijn zoon en ikzelf) komen hier al meer dan 20 jaar: het is altijd in orde. Rutger Wemmenhove, de 4e generatie, zijn overgrootvader, fietsenmaker, meegeteld, is een oude rot, ook al is hij dat niet qua leeftijd, maar jonger.
Ook na sluitingstijd de auto nog kunnen ruilen.
Prima service, kreeg een leenauto om naar huis te kunnen. Goede uitleg en makkelijk om een afspraak te maken. Na de beurt /reparatie werd de auto ook nog eens kosteloos gewassen. Wij zijn zeer tevreden ☺
Meppelerweg 3
7921 VM Zuidwolde