Zéér positief !!!
zeer behulpzaam
Prima service en uitstekend het probleem verholpen
De afneembare trekhaak is heel mooi gemonteerd onder mijn audi A4. Het is werkelijk niet tezien dat er een trekhaak onder zit. Alle afspraken zijn nagekomen. En tot mijn genoegen hadden ze de auto ook nog een gratis wasbeurt gegeven. Heel erg tevreden.
Mijn auto moest worden gekeurd en we hebben de afspraak gemaakt En bij Wemmenhove is afspraak is afspraak Gekeurd 2 nieuwe banden en Japie kan sowieso weer een jaar vooruit Oja de Civic heeft ook nieuwe olie en filter gekregen ook belangrijk
Snel en goed geholpen hoewel ik geen afspraak had maar de volgende dag met vakantie ging
je hoeft niets uit te leggen daar.
Zeer goede service
Prettig voortgeholpen, snel en accuraat
Na 2 probleempjes onderweg naar Noord-Holland kon ik terstond mijn auto brengen naar Wemmenhove. Zover ik nu kan overzien, werd alles adequaat nagezien en hersteld
Altijd vriendelijk ontvangen en afspraak maken, ook een reserve auto is geen probleem.
Hh
Via trekhaakcentrum.nl uitgekomen bij autobedrijf Wemmenhove in Zuidwolde. Wij kregen een leenauto gratis ter bechikking een dag later onze auto weer opgehaald,trekhaak prachtig gemonteerd en ook de auto nog gewassen!!! Waar krijg je nog zo'n service en bijzonder vriendelijk geholpen. Vaandaar 5 sterren als we er meer konden geven kregen ze die ook. Hartelijk dank autobedrijf Wemmenhove
Heel goede service, auto ging ook nog door de wasstraat!
Ik kom hier al een aantal jaren en ben heel tevreden. Hele fijne klantvriendelijke sociale mensen, alleen daarom al is dit mijn garage. En iedere keer na de APK de auto gewassen weer terug is natuurlijk helemaal top.
klant vriendelijk
Goede service en vriendelijk personeel
Ik zou iedereen willen adviseren om eens een een kijkje te nemen bij autobedrijf Wemmenhove naar het aanbod van heel veel mooie gebruikte auto's en de koffie is ook super.
Alles naar wens zoals altijd
Perfect , kan niet beter,
Alles prima volgens afspraak gedaan en auto gewassen en al weer ontvangen
Ben altijd welkom en krijg goede service over menige jaren.
Goede service, leenauto gehad.
Alles in overleg.
komen de afspraken altijd na.
Meppelerweg 3
7921 VM Zuidwolde