Nota goed gespecificeerd Auto na de kleine beurt naar het werkadres van mijn vrouw gebracht Mooie service!
Dik tevreden! Afspraak is afspraak
zeer goed en tevreden
men is altijd bereid om je waar dan ook mee te helpen
Prettige mensen. Lekker dicht bij.
OK
Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snelle service, tegen acceptabel tarief.
Had problemen met de koeling snel opgelost. Erg vriendelijk personeel ! zou zeker een bezoek aanraden !
Goede kwaliteit, prettige medewerkers, een prima prijs en ook nog een schoongewassen auto!
Wederom goed geholpen
Netjes gebeld wat er kapot was. En prijs wat het ging kosten.
Zeer goede monteurs,en een mooie wasstraat
Goede contacten en deskundigheid.
nvt
Je wordt altijd goed geholpen en vervangend vervoer is mogelijk. Je krijgt de auto netjes gewassen weer terug.
Goed bedrijf, vriendelijk personeel, vakbekwame monteurs.
Kon snel terecht voor een afspraak. Fijn dat er een goede leenauto beschikbaar was. Ook gemakkelijk dat de factuur digitaal verzonden wordt. Al met al goede service!
Zie boven
Had die nacht een kleindochter gekregen maar mocht direct een leenauto mee
Zie boven, we zijn zeer tevreden zeker over de snelheid waarmee de reparatie van de lambda-sonde gedaan kon worden
al jaren komen we bij Wemmenhove ze doen wat ze beloven, en houden je vooraf duidelijk op de hoogte van wat er gebeuren gaat. we hebben niet snel een tegenvallende nota, we krijgen vooraf netjes een prijsopgave als we willen het is een no nonsense bedrijf, en je voelt je er altijd welkom we komen er graag
In de loop der jaren is goed persoonlijk contact opgebouwd en zijn allerlei vragen gemakkelijk te stellen en is zonodig ook tussendoor wel wat te regelen over noodzakelijke dingen. Ik heb ook vertrouwen in de kwaliteit van het werk.
Fin dat je wordt gebeld voor inplannen van een apk met daarbij een mailbevestiging en bellen indien toch nog een aandachtspunt volgt uit de keuring.
Voor APK geweest, was top geregeld en goede koffie.
gezellig en vriedelijk
Meppelerweg 3