Mijn Honda Civic moest voor de APK de dag van te voren gebracht en de andere dag weer opgehaald
Je loopt makkelijk binnen. Altijd vriendelijk en grapjes mogen ook. Altijd iemand beschikbaar voor spoedklusje, bijvoorbeeld leeglopende band. Prima bedrijf die het de uitvoering samen doen.
Staan altijd voor ons klaar en hele goede service
Zaken als vakkundigheid etc. soms moeilijk te beoordelen door iemand die geen inzicht heeft in het hele garage gebeuren. Behandeling van de klant is aangenaam wat je verwacht in een dorp.
We hebben een goede ervaring met wemmenhove. Staan je altijd netjes te woord en denken met je mee.
Garagebedrijf met ruime kennis van diverse merken, waaronder Audi. Vriendelijke ontvangst, nette werkplaats, behulpzame monteurs, concurrerende prijzen. En altijd je auto gewassen retour na APK en onderhoud.
Bij aankoop van een andere auto, goede ondersteuning gehad.
Een prima garage in onderhoud, maar als je iets speciaals aan de auto wil hebben (accessoires ) dan moet je soms extra achteraan. Maar de werkzaamheden zijn goed
Afspraak maken goed verlopen. Onderhoud correct gebeurd. Rekening gehouden met onze wensen.
een goed bedrijf
prima mensen
Prettige en prima ervaring. Men staat direct voor je klaar.
Afspraak is afspraak, leuke mensen!
Goed bedrijf met ervaren monteurs. Goede prijs kwaliteit verhouding.
gemoedelijk bedrijf die meedenkt met de klant goede diagnose stelt en vooraf een nette prijsopgave maakt waar vind je dit nog ga zo door!
Wij zijn uiterst tevreden over Autobedrijf Wemmenhove. We worden elke keer heel erg goed te woord gestaan en de service is uitstekend!
Trekhaak ondeskundig gemonteerd als gevolg lekkage
Helaas, elk verhaal heeft twee kanten, zo ook deze de Mercedes Dealer en de klant is van mening dat water naar boven loopt, volgens de wetten der natuurkunde, blijkt ook hier water alleen naar beneden te kunnen lopen en niet naar boven. Jammer dat je dan op deze manier je frustratie kwijt moet
Wij hebben er een opel meriva gekocht bij Wemmenhove Auto's. Het was hier rustig zaken doen geen opdringerige poespas. De auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd. Met een bos bloemen er bij ze hebben er bij de beurt en de apk ook nog twee nieuwe banden op gezet dit was niet de afspraak.TOP. Ben je op zoek naar een auto kijk dan eens bij. Wemmenhove .auto's in Zuidwolde Top bedrijf..
Wij hebben een mooie Honda Jazz gekocht bij Wemmenhove auto's. Wat ons opviel was het rustige zaken doen, gezellig praatje en niks geen opdringerige poespas! De auto werd keurig, volgens afspraak afgeleverd. Met een prachtige bos bloemen wat wij als zeer attent hebben ervaren. Kortom; prima zaak die wij zeker aanbevelen bij iedereen die opzoek is naar een auto en daarbij naast een goede auto ook een goed gevoel over wil houden!
Wij hebben onlangs hier een mooie occasion gekocht. Daar moesten we een flink stuk voor omrijden, maar dat was zeker de moeite waard. De auto werd (bijna) als nieuw opgeleverd. Alles was goed geregeld.
Mooie occasion gekocht bij deze garage. In alle opzichten nemen de mensen de tijd voor jouw wensen, zijn klantvriendelijk en enthousiast over hun vakgebied. Voor je het weet heb je een rondleiding te pakken. Hartelijk dank hiervoor.
Al jarenlang mijn auto bij Wemmenhove in onderhoud. Zeer deskundige monteurs die altijd heel klantvriendelijk zijn. Daarnaast is de planner ook altijd heel accuraat en is het heel plezierig om met hem contact te hebben. Deze week een bedrijfsauto gekocht bij Rutger. Heel goed gevoel bij prijs/kwaliteitsverhouding. Al met al uitermate tevreden. Een aanrader!!
Na een aantal malen storing te hebben gehad met de stuurbekrachtiging van onze Peugeot 207 SW Outdoor en een aantal malen bij onze garage er na laten kijken zijn we maar eens in de buurt gaan zoeken naar een andere garage. Via Google gezocht naar Peugeot en in Zuidwolde terechtgekomen. Ze namen alle tijd om uit te zoeken wat de oorzaak zou kunnen zijn en het bleek de stuurbekrachtigingspomp te zijn. Peugeot heeft een coulance regeling voor het vervangen van deze pomp maar om hier gebruik van te kunnen maken moet de auto naar een PCA dealer. Wemmenhove heeft voor ons gebeld met de Citroen dealer in Hoogeveen die vervolgens de volgende dag kosteloos deze reparatie heeft uitgevoerd. Toen ik aan Wemmenhove vroeg wat de kosten van de diagnose waren werd ons verteld dat dit gratis was. Heb toen toch een paar tientjes betaald want deze actie heeft ons iets van 600 Euro bespaard. Wanneer ze tegen mij gezegd hadden dat de pomp kapot was en dat vervanging 600 Euro ging kosten, had ik het ook laten uitvoeren. Wat toch heerlijk dat er nog bedrijven zijn die zo eerlijk zijn om ons door te sturen naar een PCA dealer. Wat een geweldig Garagebedrijf is dit en inmiddels laten we al onze auto\'s bij dit bedrijf onderhouden.
serieuze Jongens, die goed de zaken op orde hebben netjes geholpen, en goed op de hoogte gebracht van de kosten en wat ik verwachten moet prima gedaan, kom zeker terug !
Super bedrijf. Houden zich aan de afspraak. Geen strak in het pak gewoon normaal. Ga zo door manen
Meppelerweg 3
7921 VM Zuidwolde