Vriendelijk en meedenkend

Fijne afhandeling

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijn geholpen met mijn vragen!

Ik zocht onderdelen voor mijn eigen auto, die ik zelf onderhoud. Dit was geen probleem. De volgende dag lagen alle onderdelen al klaar. Vriendelijke mensen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

bevredigend

We kozen een auto uit en ons werd verteld dat het een week zou duren om de auto in de juiste staat te brengen. Maar helaas is niet alles gedaan.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Onze auto ging ter reparatie. Dit leek in eerste instantie goed te zijn gemaakt, maar dit bleek later nog niet helemaal goed te zijn. Onze auto is wederom er heen gegaan. Er stond gelijk een leenauto klaar. Ze hebben de auto helemaal na gekeken en de overige "gebreken" gerepareerd. Hiervoor kregen we geen factuur, omdat de "fout" bij hun zat. Top service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer goed

was zeer goed dank je

Grote service

Met mijn huidige ervaring zal ik daar geen auto weer kopen, zij kunnen ook niet zien hoe de auto is, maar ze geven 1000% service en dien er alles aan om problemen te verhelpen. Dit had ik ook met een andere auto kunnen hebben. Nogmaals service super perfect.

• Reden bezoek Andere reden

Snel en aardig geholpen

Goed garage. Eerste geweest. Snel geholpen. Goed geregeld.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Duidelijke afspraken goede koffie en nemen de tijd.

80 km gereden dus eerst toilet en koffie tijd genoeg. Daarna auto bekeken en proefrit gemaakt. Inruil viel natuurlijk tegen, maar dat is overal. Volgende week auto ophalen. Ben benieuwdnaar de levering.

Top!

Ze hebben een paar punten onder garantie keurig opgelost. Auto kwam zelfs afgespoten terug. Top service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gedaan wat ze hebben gezegd

Gedaan wat ze hebben gezegd en op de afgesproken tijd klaar

Geweldige service

Toen er bij het ophalen van de occasion nog een klein mankement naar voren kwam kreeg ik meteen een gratis leenauto mee. Occasion stond de volgende dag gerepareerd voor me klaar

Redelijk

Verkoper kan beter samen met klant de auto nalopen, dan voelt de klant zich beter begrepen en op zijn gemak.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekende mensenwerk, vriendelijke sfeer en in werkelijkheid was de auto precies zoals op de foto'

Vriendelijke en goed voorbereide werknemers werken. Ze staan klaar om te helpen en beantwoorden graag alle vragen professioneel.Als ik hem in de toekomst wil vervangen, komen we zeker terug.

Zeer vriendelijk personeel

Wij zijn ontzettend goed geholpen en er werd met ons meegedacht. We hebben dan ook mijn auto ingeruild en een andere weer gekocht. Ik kijk er ook naar uit dat ik de auto volgende week kan ophalen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Betere planning en beter communiceren over vertraging levering en tijdens het proces

Door te laat bestellen onderdelen was de gekochte auto niet op tijd klaar,terwijl anderhalve week toch wel een redelijke termijn was. Op de dag van koop bleef het onduidelijk of het doorging of uitgesteld werd. De volgende dag pas bericht van uitstel. Ik moest dus wel mijn oude auto herverzekeren en daarna weer omwisselen met de nieuwe auto. Daarna verder goed afgehandelde koop/ overdracht auto.

Positief; Welwillend; oplossingsgericht; Realistisch

Positief; Welwillend; oplossingsgericht; Realistisch Wellicht kunnen de opties die beschreven zijn in de advertenties en beschrijving van de auto'ds afgestemd worden oude realistische aanwezige opties. Ik was in de veronderstelling dat diverse opties en accessoires aanwezig waren maar bij nader inzien en ervaren bleek dit niet zo. Zo voorkom je teleurstelling

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed geholpen, auto was keurig netjes afgeleverd.

Auto was netjes gewassen en gepolijst. Accu was opgeladen. Goede prijs voor inruil. Zeer tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Hele fijne ervaring om daar een auto te kopen.

Men wordt er prima geholpen en de verkopers stralen vertrouwen uit. Enige negatieve punt vond ik dat alle verkopers de klanten met je en jou aanspreken. Dit gebeurt ook door de telefoon hetgeen als oudere klant (71) niet erg plezierig overkomt. Verder komt het bedrijf heel vertrouwd over.

Prima bedrijf

Prima werknemers goede service

Goede service!

Meedenken met de klant!

Vriendelijk en professioneel en

Zeer vriendelijk personeel. ondanks dat wij al geholpen werden, werd er regelmatig door een andere medewerker gevraagd of wij al gehopen werden.

Betrouwbaarheid

Goede communicatie, duidelijke en heldere factuur bij gedane werkzaamheden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed geholpen en er werken aardige mensen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Wat een bedrijvigheid, en zeer fijn geholpen.

Heb in twee auto's proef gereden en na die tijd erg fijn geholpen door Manuel.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

erg goed!

zeer goed bevallen

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester