Gemakkelijk in omgang

Gemakkelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service tegen een goede prijs

Het was een aangename ervaring en we zijn goed geholpen. Nou is het wel zo dat het lang duurde voordat de auto voor de proefrit naar voren werd gehaald en stonden we nog vrij lang te wachten op de groene kentekenplaat, maar al in al ben ik er vandaan gegaan met een prima auto.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Bij Autobedrijf Zieleman voel je jezelf gewaardeerd als klant!

Wat een fijn autobedrijf! Afgelopen zaterdag last-minute een proefrit afspraak gemaakt, geen probleem ... stond keurig klaar. Sleutels lagen al in de auto, konden nog voor de verkoper er was alvast even kijken naar de binnezijde van de auto. Ook de proefrit was zonder gezeik, bij veel autobedrijven moet je een proefritformulier ondertekenen en een kopie van je rijbewijs laten maken ... bij Wilco geen van dit alles! Bij Autobedrijf Zieleman voel je jezelf gewaardeerd als klant! Het verkoopgesprek liep ook gesmeerd, gewoon in het Nederlands zonder ingewikkeld taalgebruik en vooral ook zonder een verkoper in een pak! In eerste instantie zou ik mijn oude auto willen behouden, maar Wilco deed ongezien een dusdanig goed inruilvoorstel voor mijn oude auto dat ik al snel besloten had om deze toch in te ruilen. Aflevering ging razendsnel binnen een paar werkdagen, op verzoek kon ik zelfs in de avond een afleverafspraak plannen. Als ik dan toch iets negatiefs zou moeten bedenken is het de prijs van het afleverpakket, deze is aan de hoge kant en ik had voor dit bedrag ook een volle tank brandstof verwacht. Maar afgezien van dat detail ben ik uiterst tevreden met de aankoop en afhandeling, en kan Autobedrijf Zieleman volledig aanbevelen!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Top verkoper ( BBl Verkoper )

J.L. bij deze garage een Toyota Aygo gekocht we zijn op een zeer vriendelijke en dan ook door een goede ( bbl) verkoper geholpen, waar wij dan ook zeer over te spreken waren. Vandaag 31 Jan. Jl. Mijn auto mogen op halen deze is super mooi afgeleverd. ( het enige min puntje was dan de koplamp waar vocht in zat,minder is dit mogen wij aankijken hoe dat gaat ivm. dat het afdekkapje/dopje niet goed vast zat.mocht het zo zijn dat het blijft terug komen de vocht in de koplamp wordt dit netjes opgelost. Dus bij deze een TOP klasse auto bedrijf. Wij zullen jullie dan ook aanraden aan andere mensen en zeker terug komen bij jullie. Met vriendelijke groet Ursula Otten,

nvt

nvt

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekend en vriendelijk goede dienst verlening

AANKOMST VRIENDELIJK ONTVANGEN AUTO STOND GEREED GOEDE UITLEG EN BEHULPZAAM

Super deal snel gesloten

Hele jonge verkoper 17 jaar Verstand van zaken en gezellig in de omgang makkelijk contact Geen doordrammer en leuk om me te onderhandel Want geef toe ook dat is een spelletje Als ik een goed gevoel heb en hij ook dan hebben we goede deal gesloten. Blij met de nieuwe auto Veel succes met je lange loopbaan

Fijn gevoel!

Wij hebben vorige week een jong gebruikte BMW 4-serie gekocht bij Wilko. Het eerste contact ging via WhatsApp en daarna in de showroom. We zijn erg te spreken over de snelle reacties via WhatsApp en ook de vriendelijke hulp door Wilko in de showroom. De auto is netjes afgeleverd en het restylen van een deukje vandaag ging ook goed. Leuk dat 1 van de verkopers zag dat we een nieuwe andere set wielen eronder hebben laten zetten inmiddels. Vriendelijk personeel en het voelt vertrouwd om bij Zieleman binnen te lopen. Fijn zo'n garage in de buurt. We hopen veel plezier te hebben van de BMW en mochten we toch aanspraak moeten maken op de garantie dan hebben we het vertrouwen erin dat Zieleman dit goed zal oppakken

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Een goede behandeling en dat gaf ons vertrouwen.

Beste Manuel. Al hebben we de auto nog niet in ons bezit, we zijn vriendelijk ontvangen en we konden alle vragen stellen en die zijn tot tevredenheid beantwoord. Er is alle tijd voor ons genomen en er zat geen haast achter. En we hopen op een goede voortzetting. Met vriendelijke groeten, Fam. van Horssen. P.S. mijn voornaam is geen Goze Winus maar Gozewinus. (dit voor eventuele verdere correspondentie).

• Service N.v.t.

Top ervaring gehad

Aardig personeel die je wilt helpen en uitleg kan geven bij al je vragen

Fijne mensen

Goed georganiseerd , Wilko is een eerlijke man ,die ons een goede auto heeft verkocht . Daarnaast heeft ie ons nog van onze oude auto afgeholpen . Op een fijne manier . Daarvoor Bedankt Wilko

Fijn bedrijf!

Zeer goede ervaring. Uitgebreid aanbod van mooie auto's met weinig kilometers op de teller en scherp geprijsd. Ik ben goed geholpen door vriendelijk personeel. Ik ben blij met mijn mooie Captur!

Top klantvriendelijk garage

Deze garage heeft het begrepen. Aankoop was prima met een nette inruil. Afhalen auto was ook professioneel afgehandeld (Misschien klanten verrassen met een mooie onthulling) Zeker aan te raden hier een aankoop te kopen! Bram heeft alles goed geregeld !

Goed geholpen

Jammer dat de auto alleen voor meerprijs wordt schoon wordt afgeleverd Voor de rest goed geholpen.

Kundig en eerlijk bedrijf

Kundig en eerlijk, geen gedoe maar open en netjes te woord gestaan en nette prijzen

Deskundig en netjes

Nadat we een auto gekocht hebben met garantie moesten er herstelwerkzaamheden plaats vinden. Deze zijn netjes hersteld en konden gebruik maken van een leenauto. Tip: doe niet te makkelijk over de taalinstellingen. Daar zitten extra kosten aan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Blije uitstraling.

Iedereen is vriendelijke en heeft een lach op zijn gezicht.

Altijd betrouwbaar

Meerdere keren auto gekocht, prima jongens, eerlijk en altijd open om een eventueel probleem op te lossen. En geloof me, ik ben niet snel tevreden!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Werd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Niet opdringerig om maar een auto te kopen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Snel tot zaken gekomen met perfect resultaat

Wij hadden 2 andere auto*s nodig voor ons bedrijf. Na veel speuren bij Autobedrijf Zieleman terecht gekomen. Hoge kwaliteit nette auto"s, lage km stand en scherpe prijs. Ook 12 maanden bovag garantie. Top!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Auto na aanschaf pech mee wou niet meer starten . Ze hebben hem thuis opgehaald, gemaakt en weer thuis gebracht . Nette service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Serieus professioneel bedrijf

Goed en vriendelijk geholpen; ook na de koop

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service, snel contact!

De verkoper zocht meteen dingen uit die ik wilde weten over de auto, zodat ik ook het juiste antwoord kreeg en niet een aanname. Verdere afhandeling ging uitstekend en men checkte van te voren of accessoires die ik erbij wilde leverbaar waren om teleurstelling bij aflevering te voorkomen. Ik heb de rit naar Zieleman er graag voor over, fijn Automobielbedrijf!

Zakelijk

Zakelijk en onpersoonlijk, maar dat past denk ik bij jullie business model. Snelle verkoop zonder al te veel poespas er om heen. Massa is kassa.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester