Vriendelijke omgang en goede en eerlijke prijzen

Heel goed en snel geholpen en snel tot een goede deal kunnen komen!

Goed geholpen

Even bellen en de auto van mijn keuze stond binnen een uur klaar om een proefrit te maken. Na onderhandelen, je krijgt altijd minder terug dan je denkt dat je auto waard is, maar naar tevredenheid een deal gesloten. Maandag tot overeenstemming gekomen en vanmorgen de auto op kunnen halen, met onderhoudsbeurt en nieuwe APK. In de tussentijd een video van het onderhoud gekregen dus je wordt goed op de hoogte gehouden. De nieuwe matten set volgt via de post.

erg goed geholpen

altijd erg goed geholpen bij de keren dat we komen! super bedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Het was op de dag dat ik een afspraak had erg druk. Gelukkig had Bram Kleingeld wel tijd voor mij.

Na wat hick-ups bij de aankoop van de Panda voor mijn bonusdochter ben ik zeer goed geholpen bij ZIelemaan en door Bram Kleingeld en zijn collega's De afspraken die zijn gemaakt bij de koop van de Panda zijn allemaal nagekomen. Bleek uiteindelijk dat de radio die erin zat bij de aankoop kapot was. Ook deze hebben ze op kosten van Zieleman vervangen. Helemaal top. De auto rijdt prima en mijn bonus dochter is erg blij en kan nu pas echt leren rijden. Veilige kilometers maken in deze Panda. Bedankt allemaal bij Zieleman en zeker Bram!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed ontvangen en ik kreeg een onderhoudscontract waar ik heel blij mee ben.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Erg goed geholpen door oscar. Hij kijkt naar oplossingen geeft goede service en is erg klantvriendelijk . Auto weer gekeurd en kleine beurt en gewassen. Ik ben zeer tevreden en rij weer in een goed onderhouden auto.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geloof niet altijd wat ze zeggen

Gisteren een proefrit in een auto gemaakt waarvan ze zeiden dat ie hoed was. Kon bij wijze van spreken zo mee genomen worden. Na een rit van 110km bij garage Zieleman te zijn aangekomen bleek er met de auto van alles aan de hand. Er lag zelfs een heel werkplaats rapport bij, met alle gebreken. Diep teleurgesteld toog ik weer 110km huiswaarts. Ik koop daar never nooit een auto.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vlotte en zeer goede service

Apk goed en deskundig uitgevoerd

Wordt netjes geholpen.

Vriendelijke mensen en service

Ik belde voor een proefrit voor een occasion en de auto vasthouden was geen probleem. Wel rekening houdend met een eventuele verkoop. Toen ik besloot een paar dagen eerder te komen was dit ook geen probleem. Aankoop en aflevering netjes. Goede prijs/kwaliteit verhouding en inruil mogelijk. Halfjaar Bovag garantie is ook fijn. Ik ben blij met mijn aankoop.

Altijd goed

Meedenken en service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer goed en netjes behandeld

Goed ontvangen en leuk gesprek gehad En een paar weken later nog leuke presentje in de brievenbus gevonden

Goede service, eerlijke prijs

Prima geholpen door de medewerkers. Denken actief met je mee en verzorgen het hele aankooptraject prima.

vriendelijk

Het personeel heeft onze auto netjes gemaakt. Naar de klant erg vriendelijk.

Heel goed contact

Ik doe nooit mee aan dit soort vragen ,maar het contact was heel goed

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Krijg v.t.v . per video een overzicht van de reparatie en vervangend vervoer is goed geregeld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer professioneel en superklantvriendelijk!

We zijn er 170 km voor omgereden dit bedrijf en hun mensen staan voor topservice qua autobehandeling en relatiecommunicatie. Vanaf het moment van bellen zijn we zeer fijn benaderd en goede info gekregen na aankomst proefrit gemaakt en besloten de auto te kopen die in uitstekende staat verkeerde ondanks zijn leeftijd van 10 jaar. Was bij hun altijd in onderhoud geweest. Bedankt Bram, Wilco en natuurlijk Wianne voor jullie warme contacten.

Tevreden

Verkoop prijzen zijn redelijk fors maar je krijgt veel service erbij - punt auto helaas bij aflevering niet echt schoon & de punten helaas niet 100% hersteld Uiteraard word het netjes opgelost.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Aardige verkopers, aftersales kan beter

Aardige verkopers en een proefrit is zo gemaakt. Echter werden tijdens de verkoop een aantal dingen beloofd die helaas niet waargemaakt zijn tijdens het ophalen van de auto. Zo zouden een aantal krasjes/plekjes worden weggehaald, zouden er onderdelen worden besteld voor installatie CarPlay en zou de auto grondig worden gepoetst. De krasjes/plekjes zijn uiteindelijk nog weggehaald tijdens het ophalen van de auto wat toch een beetje afbreuk doet aan het ophaalmoment. Ook bleken de onderdelen ruim een week later nog niet te zijn besteld en heb ik hiervoor meerdere malen zelf contact op moeten zoeken met het bedrijf. Daarnaast is het poetsen van de auto is naar ons idee haastig en slordig gedaan. Ik denk dat bovenstaande punten in de toekomst kunnen worden opgelost door een betere communicatie tussen verkoop en werkplaats.

Tevreden

Mij ervaring luidt als volgt: heel kort samengevat allereerst ben zeer tevreden en heb volkomend niets op aan te merken , ik heb inmiddels aantal bekenden raadgepleegd om bij jullie te komen bezoeken.

top bedrijf goede service

toen we aankwamen stond de auto gewassen klaar we werden op een vrindelijke manier ontvangen en naar even praten een proefrit gemaakt dit was niet de auto die we zochten we vroegen of we met een andere auto een proefrit konden maken die op het terrein stond dit was geen probleem en deze auto is het geworden we kwamen snel tot een akkoord

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Klantvriendelijk en correcte benadering van de klant

Ondanks de werkdruk werden wij zeer klantvriendelijk benaderd en werd er ruim gehoor gegeven aan vragen en eventuele wensen die voor ons de doorslag gaven om de auto te kopen! Ga zo door , top!!

Alles meteen geregeld

Je stapt binnen ookal heb je geen ervaring krijg je de folder waar je op moet letten bij een tweedehands auto

aanschaf Ligier JS60

Mijn ervaring is tot nu nog iet erg groot maar wel heel positief. Ik hoop dat het zo blijft.

Vriendelijke mensen.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester