Excellent Service 10 Stars

I have travel from Portugal to buy a Jaguar. Mr. Wilko Zieleman is a very good person and helped me a lot and very honest person and a great car dealer. Very helpful and for sure i will contact him in the future. If you want to buy a car, you will find the BEST service for sure and most important more than a Car Dealer.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Behulpzaam, komt met goede oplossingen

Ondanks een tegenvaller werd hier vriendelijk op gereageerd en oplossingsgericht. Meedenkend en uitstekend gemaakt

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zeer goed aanbod voor een mooie prijs

Qua aanbod en de prijs ervan is Zieleman absoluut een aanrader. Toen wij er waren voor proefritten was het een beetje druk (ook door verkopers die thuis in quarantaine zaten) waardoor de wachttijd nogal op kon lopen. Verder alles helemaal top

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Positief verrast door de onverwachte hoeveelheid aandacht voor details richting de klant

Erg leuk hoeveel persoonlijke moeite er wordt genomen om de klant van zo veel mogelijk informatie te voorzien.

Waardeloos.

In oktober 2021 gekeken naar een 45km auto(ligier). Zag er leuk uit maar had wel schade. Baas eigenaar zelf erbij. Deed net of hij het niet wist van de schade. Ik vind de auto wel leuk. Lang verhaal kort, hij zou de auto voor elkaar maken en contact met mij opnemen. Op de dag vandaag nog niets gehoord. Schandalig. Hij stopt die auto maar in zijn reet. Zal daar ook niemand heen sturen voor een auto te kopen. Mooie praatjes maar vullen geen gaatjes. Herma Landman .

Goed geholpen

Goede communicatie

Wat een aangename verrassing dat ik een filmpje kreeg van de monteur over onze auto. Erg fijn dat er even een telefoontje werd gepleegd om door te spreken wat er aan de auto gedaan zou worden.

Top ervaring

Je word heel goed behandeld en krijgt top service. Nemen echt tijd voor je

Aanschaf nieuwe auto

Dit is inmiddels de derde auto die ik bij dit bedrijf koop. Dat zegt genoeg denk ik. Zoals altijd vriendelijk,meedenkend,goede prijs. En wat het belangrijkste is de klant is koning. Echt een ouderwetse garage zonder poehha. ga zo door en bedankt weer voor de goede service (is het al dinsdag)

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

De auto waar je interesse in heb staat al voor je klaar als je komt. Vriendelijk personeel je wordt snel geholpen.De auto die ik heb rijd heerlijk en geen mankementen. Standaard geven ze 3 maanden garantie.(uit te breiden met een extra pakket) Ik zou de garage zeker aanbevelen aan familie en kennissen.

zeer goed geholpen!!

Vriendelijke, behulpzame verkoper Collin! Gaf vertrouwen.

Fantastisch

Onze Volvo bij Zieleman gekocht. Alle vooroordelen die er zijn van een autobedrijf, worden hier ontkracht. Geen druk, eerlijk verhaal, duidelijke prijzen en vriendelijk personeel. Daarbij is service bij de aflevering top! Kortom, gewoon zoals je geholpen wil worden plus wat extra.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer klantgericht. De video is ook echt een verrassende aanvulling die ik nog niet kende. Daarna ben ik nog nog 2x gebeld om dingen te overleggen

Kwalitatief goede garage.

Ik ben al jaren bij deze garage. Altijd een goede service gehad.

prima service

Mijn winterbanden waren kwijt geraakt in de opslag; probleem was snel opgelost; ik heb nieuwe winterbanden gekregen. En.........mijn auto is weer gratis gewassen

• Reden bezoek Andere reden

Tot nu toe goed

Tot aan de werkelijke koop van de auto zijn we zeer goed geholpen en werd er goed meegedacht. De verkoper (Bram) is zeer correct en duidelijk en wil waar hij kan graag meehelpen om de koop tot ieders tevredenheid te sluiten. We krijgen binnenkort de auto en ik hoop dat de auto afgeleverd word naar onze tevredenheid en dat alle tekortkomingen worden opgelost zoals afgesproken. Tevens hoop ik dat als het nodig mocht zijn we dan op dezelfde wijze behandeld worden met de zelfde service en klantgerichtheid.

Redelijke mensen

Zijn nog wel verbeter punten

Goed geholpen

Prettig geholpen

Gebruikte BMW gekocht. Geen gladde verkooppraatjes of opdringerige gedoe. De verkoper, Ian, was gewoon duidelijk en redelijk. Zelf heb ik geen verstand van auto’s en vertrouw ik al jaren op mijn vaste garage. Gelet op de prijsklasse van de auto was het bespreekbaar om als proefrit naar mijn vaste garage te rijden. Dat is niet gebruikelijk, maar het vertrouwen dat de verkoper mij hiermee gaf was voor mij wel doorslaggevend om de auto te kopen.

Vertrouwd gevoel

Zijn netjes ontvangen, vriendelijk geholpen en goede communicatie

Vriendelijk, schoon,

Vriendelijke benadering, schoon bedrijf (showroom en buiten) schermen bij de tafel waardoor mondkapje afkom Auto stond klaar voor proefrit. Reel in onderhandeling

Vriendelijke omgang

Ik had een afspraak om half 4 maar dat hebben we niet gered, dus ik had een Whatsappje gestuurd en was er om 4 uur. Niemand die naar ons toe kwam dus na een minuut of 10 wachten zijn we zelf maar een kantoortje ingelopen om te zeggen dat ik voor een proefrit kwam. Daarna kwam de jongen die ons binnen had zien komen en die ons de hele tijd had zien wachten naar ons toe en hielp ons. Zeer vriendelijk en behulpzaam ( vandaar de hoge score) maar er zou dus wel opgelet mogen worden als er mensen binnenkomen dat er iemand op ze af stapt.

Prima geholpen.

Prima geregeld, kreeg een leen auto mee, om 9 uur gebracht en kon hem voor de spits weer ophalen

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester