Als vanouds perfect

Gewoon Top !

Al jaren klant, wij betrekken veel auto's in een heel prettige samenwerking.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Apk en grote beurt niet juist uitgevoerd. En geen antwoord op mijn vraag hoe nu verder met de storing arbac sinds ik deze heb gekocht. Dus nog garantie.

Super!

Nice people and great service!

TOP

Alles super netjes, auto top afgeleverd

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Prima werk en prima service!!! Geen enkel punt van kritiek voor deze garage. Enkel lovende woorden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Vriendelijk, behulpzaam & vertrouwd

Nadat ik een Audi gezien had op internet heb ik s'avonds contact gehad met een medewerker via WhatsApp die me vriendelijk te woord stond. Besloten om de volgende ochtend direct te gaan kijken en tot mijn verbazing stond de auto al netjes voor het pand, gepoetst en al. Dit zorgt voor een goede eerste indruk. Net bedrijf met vriendelijke medewerkers die je niet pushen om te kopen. De volgende ochtend stond de auto klaar voor afhaal, gepoetst & volledig nagelopen en deze bevalt zeer goed. Zeker een aanrader!

Geen aanrader!

Ik had een mooie auto gezien op marktplaats! Gebeld en een berichtje gedaan of ik een afspraak kon maken. Dat kon! Yes! Van te voren nog gebeld of er mankementen en/of schade was. Nee, dit was allemaal niet & dit was in orde! Ook op basis hiervan zijn wij naar nieuwleusen gereden. Echter bij aankomst, zaten er 2 deuken in de auto. Oei.. dit is een teleurstelling. Dit is niet vermeld tijdens het belletje, waar ik specifiek naar gevraagd heb? Daarnaast wist de verkoper niet breed en goed antwoorden te geven op onze vragen. Zo kregen we paar keer het antwoord; “dat is een lastige vraag, dat weet ik ook zo niet”. Dat is erg vervelend, als je serieus geïnteresseerd bent. Tevens had de verkoper veel verkoop praatjes en daarom voelde het niet echt vertrouwd. De verkoper leek jong en onzeker over te komen. Kan gebeuren, maar niet prettig als je een auto van een paar duizend euro wilt kopen. Echter, was er niets van de prijs af te praten. Dus mocht je een auto zien, en die ligt net iets duurder dan uw budget? Er gaat 0.0 van af. De verkoper komt dan met allerlei praatjes, dat ze dit en dat voor je gaan regelen. Nieuw apk, nieuwe beurt, maaaar dan kan er niets met de prijs geregeld worden. Tevens was de auto ook niet zoals in de advertentie vermeld stond, dat was erg jammer! In realiteit viel het erg tegen.

Snelle levering

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prettige sfeer en fijne medewerkers

We hebben een gebruikte auto gekocht. Goed contact met de medewerkers en vriendelijke sfeer.

Heel goed

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Erg fijn bedrijf met uitstekende service

Mijn ervaringen met Zieleman zijn zeer positief.

Volledig naar verwachting

Alle afspraken zijn volledig waargemaakt. Auto gewassen teruggekregen en gebruik kunnen maken van een gratis leen auto.

Goede garantie

Na aanschaf van mijn tweedehands auto bleken er toch wat problemen te zijn met elektronica en de airco. Dit is na een belletje snel en zonder problemen verholpen in de garantie.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Fijne en vlotte service!

We kwamen snel tot een overeenkomst bij de aanschaf van een nieuwe auto. Deze werd ook snel afgeleverd en het was geen enkel probleem om parkeersensoren in te bouwen als extra service. Enig minpuntje: de tank was halfvol bij aflevering. Een volle tank had 5 sterren opgeleverd.

Gewoon goed

Was gewoon heel goed. Vriendelijk personeel. Hartstikke bedankt voor de snelle service

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk personeel en er word goed geluisterd na de wens van de klant

Ik ben nog nooit zo goed geholpen in een winkel .er word goed geluisterd na de wensen van de klant. al om al zeker een aanrader om te kijken of u hier een Auto kan kopen! Want de service is echt top!

Prettig en vriendelijk

Prettig en vriendelijk, alle tijd voor ons, geduldig

Topservice altijd!!

Ze hebben altijd tijd voor ons en verhelpen onze hulpvraag altijd. We voelen ons echt als klant en mens enorm gewaardeerd!!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service, prettige communicatie, aardige mensen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima service snel

Prima precies wat we in gedachten hadden over de inruil van onze auto. Dus dat ging heel snel en er stond precies de auto wie we zochten. Een automaat met weinig kilometers gelopen. En vrijdag komen we hem halen.

Netjes geholpen

Netjes geholpen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Klant -en servicegericht bedrijf.

Goed geholpen en vriendelijke mensen. Heldere info en goede service. Betrouwbare uitstralong

Prima geholpen

Vriendelijke en snelle service

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester