Gewoon een goede garage

Tot volle tevredenheid al jaren vaste klant

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed geholpen

Wij vonden onze auto zo mooi maar voor onze fietsen was de kogeldruk te laag met goede hulp konden wij hem ruilen voor een andere auto dank hiervoor

Goed voor elkaar

Vlotte afwerking van zaken

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gewoon prima No Nonsense bedrijf

Alles zoals beloofd

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Auto is super gedaan en netjes gewassen na afloop. Super

1e bezoek Goed bevallen

Prima garage auto gebracht voor reparatie Op aanraden van de buren duidelijke communicatie kwa prijs en werkzaamheden. Kom zeker weer

Aardig, professioneel

Alles eerlijk, makkelijk, duidelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Keurige snelle afhandeling van een inbouwklusje

De jongens van Zieleman zijn klantvriendelijk en denken goed mee. Technisch ook prima in staat om een merkgebonden vraag af te handelen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Mooi bedrijf met allemaal aardige medewerkers.

Mooie moderne uitstraling. Mijn dochter en ik kregen meteen wat te drinken aangeboden. De medewerkster die ons verder hielp, nam alle tijd, ondanks dat het allang 17.00 uur was geweest. Ze was heel vriendelijk en heel aardig en legde alles heel duidelijk uit. Topper!!!

Erg ontevreden

Half jaar geleden hebben mijn vriendin en ik beide een auto gekocht bij zieleman. Voor die tijd mochten we proefritje maken en alles leek in orde (zelf heb ik geen verstand van auto's). Na proefrit vroeg ik of de auto verder in orde was en dat was die ook volgens de verkoper. Bij apk moest ik vervangen: -4 banden -2 wielkasten -3 lampen -nieuwe olie Helaas heb ik op de klantentevredenheid mail ook geen mail terug gehad. Ik had het eerlijk gevonden dat zieleman zelf had gezegd dat de banden ( en de rest) vervangen moesten worden! De auto zou gechecked worden vooraf en dat is dus totaal niet gebeurd. In totaal ben ik dus 600 euro extra kwijt. Zo is hetzelfde bij mijn vriendin, het subframe moet vervangen worden wat een paar honderd euro gaat kosten.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super aardig en vriendelijk Ik moest 2 uur rijden maar het was de moeite waard ik kan iedereen Zieleman aanbevelen

Ontzettend aardige mensen

Goede service Vriendelijk personeel Heb er 2 uur voor moeten rijden vanuit Rotterdam maar het was de moeite waard. Ga zo door

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Vriendelijk medewerkers, goede service.

Top!! Vriendelijke, professioneel!

Fijn om een leen auto mee te krijgen. En dat ze van te voren contact opnemen met de indicatie van de kosten.

Gastvrij, goed geholpen

Het voelde gelijk goed, maar had achteraf iets meer info willen ontvangen over de auto. Bijv. Importauto, onderhoudhistorie

• Service N.v.t.

eerst goed daarna teleurstellend

Zeer leuk bezoek gehad en fijn geholpen. Na de aflevering van de auto aan huis was ik zeer teleurgesteld omdat de belofte dat de auto compleet schoon en de beschadigingen weggewerkt zouden zijn niet nagekomen is. Let wel nu op dit moment zou ik jullie niet aanbevelen. Als dit goed opgelost wordt zeker wel

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima bedrijf

Aardige verkopers, prima geholpen,goede service, goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader.

Ontevreden

Vandaag mijn allereerste auto gekocht hier. Aardige en professionele werknemers. Helaas niet afgeleverd conform de gemaakte afspraken: - De voorlamp zou gepolijst worden, niet gebeurd. - Vocht in de achterlamp wat er voor het sluiten van de koopovereenkomst niet in zat. - De auto zou gewassen én gepoetst worden, de auto was nog viezer dan bij de proefrit en het sluiten van de koopovereenkomst. - Afgesproken was dat de auto van binnen en buiten nagelopen zou worden, ik twijfel sterk dat dit ook echt gedaan is. Daarnaast: - Tank zo goed als leeg (zelf vol moeten gooien). - Stuurbekrachtiging melding bij aankomst thuis.

goede service

Ik vindt het altijd prettig om de auto naar jullie toe te brengen Altijd vriendelijk personeel goed geholpen. Leuk nu met een filmpje kortom goede service.

Het is een goed bedrijf

De medewerkers daar zijn erg sociaal en alles is goed verlopen

Klantvriendelijke benadering.

Klantvriendelijke en open benadering. Alle tijd voor bezichtiging, proefrit en stellen van vragen. Heldere afspraken en nakomen daarvan. Winstpuntje zou nog pro-actieve informatie kunnen zijn, maar door grote omloopsnelheid zijn niet alle details van iedere auto bekend. Al met al tevreden klant.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede garage,werd goed behandeld. En we zijn het snel eens geworden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ben tevreden klant over de garage

Netjes behandeld en afgewerkt

Super gaat vrij!!

Super geholpen

Gemoedelijke sfeer.

We werden goed ontvangen met koffie. Ook even overleggen zonder verkoopster erbij was prettig.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester