Uitstekend geholpen

Was voor ons de eerste keer en afgegaan op alle positieve ervaringen. Ik kan mij hierbij aansluiten. Prima service en fijn geholpen. Tot een volgende keer!

Goede zaak goede service

Zeer vriendelijk personeel die weten waar ze over praten en eerlijk zaken willen doen

Weer goed geholpen

Mijn auto gebracht voor een grote beurt. Weer keurig gewassen meegekregen nadat de auto klaar was.

Goede service en vooraf een realistische prijs indicatie

Ook als er tijdens een apk blijkt dat er een vervanging moet plaats vinden kan dit ook op dezelfde dag gedaan worden.

zeer goede en nette service

Ik werd netjes geholpen, voorafgaand mailcontact gehad wat erg vlot en prettig verliep. Mooie overeenkomst gemaakt en zeer goede service. Niks dan lof!

Proefrit was snel geregeld per mail, bij aankomst stond de auto klaar. Wij hebben 2 uur heen gereden, maar dat was het dan ook waard. Voor elke prijsklasse is er wel een auto beschikbaar, en vriendelijke medewerkers die je kunnen helpen. + zaten krassen op de achterbumper, is netjes opgeknapt. - de auto zou opgepoetst worden, dat is alleen niet gebeurt. Voor de volgende auto komen we zeker terug.

Redelijk

Ik heb een mooie auto gekocht , maar er zitten toch nog links en rechts wat krasjes op die er af gehaald zouden worden .... Dat is het enigste min puntje de rest is super goed afgehandeld.

Prima geholpen!

Uitstekend geholpen en geadviseerd bij aankoop auto

Keurig en correct

Tot nu toe alles keurig voorlopen Morgen pas de auto ophalen Dus afwacjten hoe het zal gaan met de auto en de garantie maar zoals ik het nu ervaar zal dat wel goed zitten Verkoper keurig en correct Ons een voorstel gedaan en een mooie auto uitgezocht Plekjes en opmerkingen die we hadden en zagen worden voor dat we de auto ophalen verholpen Tot nu toe keurig

Snel geholpen

Nadat ik een auto had aangeschaft, kreeg ik een aantal meldingen van storingen op mijn dashboard. Nadat ik dit gemeld had bij de garage hebben ze meteen geholpen en was het na een kwartiertje opgelost.

Goed gevoel en betrouwbaar

Heb er al een paar auto's gekocht. Altijd zeer vriendelijk ontvangen. Geen dure receptie. Een echt familiebedrijf.

Keurig geholpen

Op zoek naar een tweede auto kwamen wij uit bij dit bedrijf. In het verleden al eens goede ervaring opgedaan hier en dat was nu weer net zo. Vriendelijke en niet opdringerige verkoper. Keurig geholpen voor een leuke auto

Heb een goede ervaring over gehouden aan het kopen van een auto bij dit bedrijf. Ik had op een zaterdag gebeld voor proefrit en het zat vol alleen wou graag op de zaterdag en hebben ze toch een plekje geregeld voor mij. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Het overschrijven van de auto regelen hun allemaal en hoef je zelf niks te doen.

Maar nu nog de oplevering ik ben benieuwd.

In een woord prima

Alleen wat opstartproblemen maat daarna alles goed

Top bedrijf!

weer prettig geregeld allemaal, weer zorgeloos de weg op!

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd en de auto gewassen afgeleverd

Klantvriendelijk en nette behandeling

Prettige samenwerking. Klant is koning.

Betrouwbaar en goede service.

Op 25 november 2020 kocht ik een auto bij Zieleman, km stand 280dkm. Ondanks de lage aanschafprijs werd er drie maanden garantie op motor en vernellingsbak gegeven. In januari 2021 ontstond er een storing, gebeld, overlegd, nog even mee doorgereden. In februari was het probleem nog steeds actueel. Na het maken van een afspraak is de electronica uitgelezen en bleek er een sensor defect te zijn. Sensor is vervangen, probleem opgelost! De portemonnaie mocht dichtblijven, dat is garantie mijnheer! Fantastische service, met een glimlach! Mijn volgende auto gaat zeker bij garage Zieleman gekocht worden!

voldoende

Voldoende. Het gehele bedrijf krijgt deze voldoende al heb ik gemerkt, ook van andere klanten, dat de werkplaats een dure werkplaats is.

goede service

goede ervaring door een goede service

Goed en netjes geholpen

Eenvoudig maar correct zo hebben wij de contacten ervaren.

Gewoon super

Je hoeft maar te komen en je word gelijk geholpen

Helemaal Top

Na een eerste onderzoek op internet hebben wij een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na deze proefrit heeft Zieleman een net voorstel gedaan, waarna wij, na 2 dagen, de auto hebben gekocht. Afspraak gemaakt om auto af te halen, alles tiptop geregeld. Erg goed geholpen door Collin van begin tot einde.

Zeer deskundig en professioneel auto bedrijf . Klant is koning . Ontzettend goede service.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester