Zo zouden alle autobedrijven moeten zijn!!!

Onlangs mijn auto ingeruild voor een andere (uit de lagere prijsklasse) Naderhand kwam een probleempje boven drijven....welke een best wel prijzige reparatie vereiste. Alles is zonder problemen opgelost! In deze omgeving (randstad) zie je erg veel beunhazen. Ik ben blij dat ik 2 uur verder bij Zieleman ben gaan kijken. Ik hoop nog lang met deze auto te doen, maar wanneer er wat anders moet komen, ga ik zeker weer bij Zieleman rondkijken! Aanrader! Vriendelijk, service-gericht en vlotte communicatie

werd goed geholpen en alles kon in goed overleg besproken worden

Goed geholpen en goede service en niet moeilijk doen over een proefritje.

Een top bedrijf met een top service!

Onlangs heb ik hier een oude auto gekocht voor niet al te veel geld met een relatief hoge kilometerstand (bijna 2,5 ton). Ik heb de auto met garantie gekocht. Al snel bleek er iets mis te zijn met de auto. De auto kon ik snel brengen ter reparatie waarbij ik een gratis leenauto ter beschikking kreeg. Helaas kwam na deze reparatie nog een ander probleem naar voren. Wederom werd ik snel geholpen. Na het ophalen van de auto was mijn auto gratis door hun wasstraat gegaan, waardoor ik een schone auto terug kreeg. Echt een top service. Persoonlijk vond ik het echt lastig om een goede en betrouwbare autobedrijf / garage te vinden. Maar dat is mij eindelijk gelukt :). Mochten jullie opzoek zijn naar een auto (of naar een goede garage voor onderhoud), dan zou ik vooral hier eerst een kijkje nemen.

Goede service!

Snelle reactie, goed geregeld

Proefrit was snel geregeld per mail, bij aankomst stond de auto klaar.

snel en goed

altijd behulpzaam. snelle service

zeer goed, en klant vriendelijk

goede verkopers klant vriendelijk en ze verkopen auto's voor een eerlijke prijs. goede service

S morgens gebeld voor winterbanden plaatsen. Smiddags al geregeld en kon hierdoor veilig de weg op.

Netjes

Hebben me erg goed geholpen en opties gegeven

Erg goed

Ik heb op een nette leuke manier een auto gekocht.. auto rijd ook perfect. Ik kom zeker nog eens weer als ik een auto zoek!!

Fantastisch bedrijf

Mijn vrouw wou een andere auto en Zieleman had de auto staan die ze wou. We hadden meerdere garages bezocht maar uiteindelijk toch weer gekozen voor deze garage. Ik heb hier een aantal maanden geleden ook een auto gekocht en deze garage blinkt uit door vriendelijkheid,klantgerichtheid en een zeer goede service dit gaf voor ons de doorslag om hier weer een auto te kopen. Na een proefrit en wat heen en weer gepraat was de deal snel rond. Super goede inruil voor de oude auto weer gekregen. Dit is een garage waar ze je nog bij naam kennen en ze denken met de klant mee, dit geld voor de afdeling verkoop en onderhoud. Zeer prettige en no nonsens garage. Zieleman ga zo door TOP

Perfect wat een fijne service

Niets is teveel je vragen worden netjes beantwoord, de uitleg is prima. Helemaal tevreden ook vriendelijk personeel mag zeker gezegd worden. Nogmaals dank voor alles.

netjes en accuraat geholpen

Goede service-verlening. Auto in uiterste zorg afgeleverd boven verwachting.

Prettige service, goede auto

Goed geholpen door Wianne, de auto was netjes klaargemaakt volgens afspraak.

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam en houden zich aan hun afspraak.

netjes en correcte behandeling

Goede service en aflevering Prijs is redelijk, en staat in verhouding met het geleverde

zeer goed

s'morgens gebeld en s'middags kon ik gelijk terecht. tevens kon mijn brommobiel gelijk gemaakt worden terwijl ik er op kon wachten, dus een zeer goede service en ik dus zeer blij en tevreden

Prima en netjes geholpen

Hebben de auto nog maar 1 dag dus eerst nog even afwachten. Zouden wel iets meer het gevoel kunnen geven dat het niet een broodje is wat je koopt.

Goed bedrijf

Zelfs in deze moeilijk tijd (corona) toch goed geholpen door Willem. Zeker een bedrijf waar ik weer zal komen, nu mijn tweede auto gekocht bij Zieleman

Top garage voor iedereen aan tebeveelen

Zeer goede ervaring

Na wat problemen toch een top bedrijf!

BMW gekocht van rond de 7500,- na een aantal weken begon er een motormanagement lampje te branden. contact opgenomen en werd meteen goed geholpen + een gratis leenauto. Nadat dit probleem was opgelost kwam het vrij snel terug. Uiteindelijk is de hele motor vervangen onder garantie. Natuurlijk is het niet fijn om zo met een nieuwe auto te starten maar de service is meer dan goed & alles is zeer netjes opgelost! Dus ik raadt dit bedrijf zeker aan & ga hier zeker terugkomen als ik weer een auto zoek!

Wel goed

Ik heb sinds kort een bmw 1 serie uit 2015 gekocht en tot nu toe bevalt de bmw prima.

Zeker weten een aanrader!

Heel vriendelijk en netjes geholpen door Willem. Goed advies gehad, en ook nog eens eerlijk! Betrokkene mensen met verstand van auto’s. Zeker weten een aanrader!

Verkopen alleen auto’s in goede staat

Na het testrijden van een renault modus merkte we een paar mankementen op. Na overleg worden deze mankementen opgelost zonder dat de prijs van de auto omhoog gaat. Hun motto was dat auto’s de garage goed moeten verlaten.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester