Super goede service!

Wij hebben 2,5 uur gereden maar dat was het dan ook waard. Er is veel tijd aan ons besteed en mochten diverse proefritten maken. Dat heeft zich uiteindelijk beloond door 2 auto's te kopen. As zaterdag kunnen we ophalen!

Zeer coulant geholpen!

Goed geholpen, helaas een keer terug komen voor de veiligheidsgordel, zonder meer een ruilauto mee!

Bij een probleem met de auto is er (bijna) altijd iemand beschikbaar die mee kan denken in een oplossing. Ook leenauto is beschikbaar.

Mijn ervaring was goed. Vriendelijke mensen en geven snelle reacties op vragen.

Super service en vriendelijk

Mijn auto stond netjes op tijd klaar. alles was gedaan wat ze beloofd hadden. en dat allemaal met een glimlach. Dankjulliewel daarvoor.

Vriendelijk personeel klant vriendelijk zeker een aanrader

Bijzonder vriendelijk en vertrouwenwekkend.

De samenvatting spreekt voor zich. gr Hans

Geweldige service, goede communicatie!

Auto fris gewassen ook een erg fijne service. Kan niet anders zeggen dat wij dit bedrijf, volmondig, met 5 sterren kunnen aanbevelen.

Positief

Iets wat oudere auto gekocht maar werd niet moeilijk gedaan over een service beurt en nieuwe apk

Vriendelijke mensen, goede service en een goede auto gekocht

Eigenlijk is het enige nadeel aan dit autobedrijf dat ze zo ver weg bij ons zitten ;) . We werden erg vriendelijk geholpen en hebben er een goede auto gekocht.

Netjes en professioneel geholpen. Afspraken komen ze na en een auto voor een eerlijke prijs! Voor elke prijsklasse is er wel een auto beschikbaar. Vanwege de goede service en kwaliteit kwamen we nu ook weer bij Zieleman.

Zeer vriendelijk geholpen, en netjes behandeld! Erg tevreden!

Goed afgeleverd

Vriendelijke verkopers. Auto is goed en netjes afgeleverd.

De ervaring bij de koop was zeer naar tevredenheid, vriendelijke service

Nadat wij online de advertentie hadden gezien van een Opel Karl hebben wij contact opgenomen en een bezichtigingsafspraak gemaakt. De ontvangst en het telefooncontact hebben wij als zeer prettig ervaren en de bezichtiging van de auto was geheel Coronaproof en de verkoper(Collin) was erg vriendelijk en kwam betrouwbaar over. Wij hebben de auto aangeschaft en deze werd netjes bij ons thuis afgeleverd. Het is altijd afwachten hoe een auto in de praktijk is en de service (3 maanden garantie!) maar tot nu ........toppie!

eerlijk en netjes !!!

vaders kwam met de brommobiel bij mijn ouders thuis. alle geduld . en alles eerlijk en duidelijk uitgelegd.

super

super fijne medewerkers! tot nu toe hele fijne ervaring en goede service gehad.

Snel en goed zaken doen

Vriendelijke verkoper en duidelijk voorstel om tot zaken te komen

Snelle en service en reperatie.

Prima ervaring

Online afspraak gemaakt om proefrit te maken, auto stond al gereed. Kwamen snel tot overeenkomst en de auto is volgens afspraak keurig netjes afgeleverd.

Top!

Goede service. Helder en duidelijk

Wij hebben bij jullie een auto gekocht en we zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Wij hadden een onafhankelijke keuring laten doen en bij terugkomst deden jullie totaal niet moeilijk om de dingetjes die er aan gebeuren moest om die te maken zodat wij de auto konden kopen. Dit alles werd in korte tijd gedaan ondanks de caronaregels. Jullie hebben alles prima en volgens de regels netjes geregeld. Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Prima bedrijf

Snel zaken doen, auto voldoet aan verwachting

Gewoon goed en vertrouwd.

Inmiddels alweer een jaar of 6 trouwe klant bij Zieleman. Altijd goed en correct geholpen. Eerlijk advies en transparant handelen. Inmiddels overweeg ik om mijn huidige auto in te ruilen voor een Passat. GTE. Wanneer dit zo is, en de auto zou niet bij Zieleman gekocht zijn, ga ik er zeker voor het onderhoud heen.

Mooi bedrijf, goeie vriendelijke gast die ons hielp aan een nette auto!

Uitstekend. Goede en snelle service van vriendelijke, ervaren gasten! Veel keuze in autos's!

Super sfeer en fijne en goede service/klantvriendelijkheid!

Vanaf het eerste moment een prettig gevoel bij het bedrijf, eerlijk en oprecht geïnteresseerd in wat de klant wil! Ik kom hier zeker weer!

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester