Uiterst professionele Bovag Autobedrijf

Kwalitatief goede auto's met geweldige Bovag-aflevering service. Enorme aanrader voor het kopen van een tweedehands auto.

Vriendelijke professionelen

De medewerkers hebben ons hartelijk ontvangen. We hebben alle tijd mogen nemen om onze nieuwe auto te aanschouwen. De afhandeling verliep soepel. We zijn zeer tevreden weggereden!

Apk en reparatie piko bello en weer een schone auto!

Zie hierboven

Goeie autobedrijf

Ik krijg netjes mijn woord en ze zijn beleefd en ze helpen je gelijk

Betrouwbaar, behulpzaam.

Erg vriendelijk, goede prijzen en aardige mensen. Zou hier mijn volgende auto weer kopen!

Enorm snel geholpen

Redelijk

De ervaring redelijk omdat: Na een telefoongesprek waar bij vraag niet meteen kon beantwoord maar na intern overleg ,en terug gebeld zou worden ,maar daarna nooit meer wat gehoord, wat wij als zeer slordig wordt ervaren. Dit wou ik even kwijt. Vr.Gr. C.Osinga

klantvriendelijk en goede deal

deal was goed, goede en efficiente verkoper, de afspraak via internet liep verkeerd, na 1 uur rijden bleek de auto al weg en was ik niet gebeld hierover terwijl dat beloofd was, verkeerde communicatie onder de verkopers bleek later, andere auto uitgekozen die was door goede deal ook betaalbaar

Prettig geholpen

Zeer net en goed geholpen door een deskundige medewerker. Professioneel bedrijf.

Uitstekende Service!!

Vrolijke mensen die je graag willen helpen, zowel Verkoop als de werkplaats . Bedankt voor jullie service en gastvrijheid!!! ❤️❤️❤️ Vriendelijke groet, Wisam Salah

Matig gebaseerd op laatste afspraak

'S morgens de auto gebracht voor 2 nieuwe banden, met de afspraak dat we gebeld zouden worden als het klaar zou zijn. 'S middags zelf gebeld, auto stond toen pas op de brug. Weer vergeefs wachten op telefoon. Uiteindelijk zelf maar weer gebeld tegen sluitingstijd. We hadden geen gemiste oproepen in onze telefoons, ook vaste nummer niet. Hier kan wat in verbeterd worden, want vaker hebben we al zelf moeten bellen terwijl de auto al wel klaar stond. Met vriendelijke groet.

Komen afspraken na.

Peugeot 10 jaar gekocht met garantie. Binnen 6 weken drie keer pech gehad. Temperatuur en 2 X motorlekkage. Direct geholpen en vervangend vervoer geregeld. Alleen vervelend om steeds 110 km enkele reis te moeten maken. Korte lijnen en afspraken nakomen.

Zeer goed geholpen . Klantvriendelijk Goeie service. Apk .ouwe auto inleveren drie maanden garantie .en dat voor een niet eens een al te dure auto. Gelegenheid om meerdere auto's te bekijken met de nodige eerlijke informatie. Ze zetten de auto klaar om te bekijken zelf als het bijna sluiting tijd is .ze nemen de tijd .

Nette behandeling, je voelt je als klant zeer welkom

De eerste keer dat ik binnenkwam ging er helaas wat mis. Er was een onderdeel van de auto gehaald, waar ik alle begrip voor had. Helaas kon ik toen geen proefrit maken. Toch werd ik uitstekend opgevangen en gaf men geduldig opgevangen. Mijn complimenten Collin, hitstekend gedaan.

Ondanks de vakantie periode , toch snel een afspraak , en de auto weer snel gemaakt.

Heel plezierig contact. Flexibel en vriendelijk. Goed zakelijk en een goede inruilprijs.

Beetle

Wij zijn bezig met een afspraak temaken om een Beetle tebekijken . Gezien wij werken kon het niet eerder als zaterdag. Ik ben nog bezig om een exacte tijd af toespreken met de verkoper Heeft een andere verkoper de auto schijnbaar verkocht. Wij vragen hier na en men zou zsm bericht doen. Maar tot op heden geen antwoord meer. Een waardeloos bedrijf

Een goed en vriendelijke service.

Toen ik op de site keek was was deze al heel duidelijk en overzichtelijk. Ik gaf aan dat ik interesse had in een auto en de volgende dag werd mijn mail gelijk heel netjes beantwoord met de uitnodiging voor een proefrit. Toen ik bij het bedrijf kwam voor de proefrit waren ze heel erg vriendelijk en hebben ze de auto voor me opgehaald. De proefrit ging goed en ik was tevreden. In een kantoor de papieren en financieren geregeld onder het genot van een kop koffie. Zeer tevreden en ik kan het iedereen aanraden die op zoek ik naar een goede occasion

Prima bedrijf door transparant verkoopconcept en vriendelijke klantbenadering

Geen deal gesloten, wel twee proefritten gemaakt.

Super bedankt met onze up!

Netjes geholpen Wachten nog ff op 2e sleutel en een instructie boekje auto/radio in t Nederlands

accuraat prettig handelen

Goed te dealen

Klaar terwijl u wacht duurde 3 uur.

We zijn helaas niet tevreden. We kregen een paar weken geleden een mail dat de ligier toe was aan beurt. Op 14 Aug de brommobiel gekocht, incl beurt waar we extra voor betaald hadden. Nu met 11 maand alweer een beurt, helaas alle remmen op. Beurtje en nieuwe remmen moest 700 euro kosten. Das voor ons gevoel extreem duur. Eerst alleen het beurtje dus laten doen. Helaas koste dit ook nog 269 euro. Afspraak was klaar terwijl u wacht, helaas moesten we veel geduld hebben. 3 uur om precies te zijn. Wij zullen ons ouderhoud elders laten plegen in het vervolg.

slechte auto goede service

De service is perfect maar de auto bevalt slecht bij ons, al tich keer in de garage gestaan. Denk dat dit een maandagmorgen auto is wil binnenkort eens om de tafel dit kan niet langer zo.

Uitstekend geholpen weer!!

Airco blaast weer heerlijk koele lucht uit!! Dank daarvoor.

Ruim aanbod van jonge auto?s voor een eerlijke prijs

Via verkoper Willem de auto gekocht welke past bij mijn wensen en budget. Willem een eerlijke rustige en betrouwbare verkoper. Met extra opties werd voor een redelijke prijs Aan mijn wensen voldaan.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester