Perfekt!!!

Vanaf het begin contact tot einde alles goed geregeld. Alle afspraken nagekomen en auto perfekt gebracht aan huis. Vooraf een video boodschap gekregen hoe de auto er aan de binnen- en buitenzijde eruit zag, zodat er geen verrassingen zouden zijn. Top levering!!! Echt een aanbeveling.

Ouderwetse service verlening met aandacht voor de klant

In de eerste weken van het gebruik van mijn auto kwamen enige onvolkomenheden naar voren. Nadat ik deze gemeld had zijn de benodigde (dure) onderdelen direct besteld. Na binnenkomst is er een afspraak gemaakt voor reparatie en had ik in de tussentijd de beschikking over vervangend vervoer. Inmiddels heb ik mijn eigen auto weer schoon gewassen terug en kan ik constateren dat de auto prima functioneerd. Dank André.

geweldige coulante service

Een prettige ervaring. correct en duidelijk. Jammer dat niet alle problemen zijn opgelost

Super!

Goede service en een prima benadering.

snel zaken doen

prima ontvangst, proefrit snel geregeld zonder gedoe met formulieren.

Communicatief nog te verteren punten

Communicatie hoe e.e.a. afgehandeld moet worden kan beter. Ik heb zelf op de dag van ophalen de nota moeten opvragen om de betaling te kunnen doen. Ik heb ze ook een paar keer gemaild. een ontvangst bevestiging is wel zo prettig, voor in deze tijden (corona).

Prima bedrijf met relaxte insteek.

Op een middag gebeld om een proefrit te maken in de bmw 330e. Dit was mogelijk en de accu van de hybride zou worden opgeladen. Aangekomen stond de auto helaas niet klaar en de accu niet opgeladen. Dit was in eerste instantie een tegenvaller. Ian legde later uit dat de 230v lader er niet bij zat en hij dus niet geladen kon worden. Hij had me willen bellen, maar ik bel met een afgeschermd nummer. Logisch dat hij me niet had kunnen bereiken. De auto werd klaar gezet en ik heb er ruim 20-25 minuten in kunnen rijden. Hier werd niet moeilijk over gedaan en later zag ik op een kaartje van Zieleman staan dat ze dit zelfs aanraden om te doen. Nog een tijdje met Ian gesproken en hij gaf aan er even rustig over na te denken en thuis te overleggen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben zelf ook actief in commercie en heb een hekel aan agressieve verkoop. Hierna nog een aantal andere auto's bekeken en na een bedenktijd besloten de bmw 330e aan te schaffen. In een afrondend gesprek met Ian nog wat afspraken gemaakt en een paar week later de auto opgehaald. Bij het ophalen van de auto werd me verteld dat ze geen auto konden overschrijven, maar wel vrijwaren. Dit vond ik een bijzondere opmerking en manier van werken. Nadat ik bij het postkantoor ben aangekomen blijkt er een storing te zijn in hun systeem. Na een telefoontje is het toch mogelijk om dit bij Zieleman zelf te doen. Dit was voor mij niet prettig. Ze zouden in de toekomst dit zelf wel gaan doen en ik hoop dat ze dit ook naleven. Wanneer integriteit over deze kleine dingen ten twijfel staat, dan drukt dat het vertrouwen. Wanneer je een auto koopt van 500,- snap ik dat je hier geld voor rekent of het bij een ander neerlegt, maar bij een auto van iets meer waarde zou dit niet eens een vraag mogen zijn in mijn beleving. Al met al ben ik heel blij met de auto en het bedrijf alsmede de verkoper. De verkoper vertegenwoordigd het bedrijf en Ian heeft dat keurig gedaan.

In goed overleg.

Bij de aanschaf van een adspirant auto, bleek me tijdens een proefrit, een oneigenlijk geluid uit het vooronder. De verkoper mee en zijn hypothese was dat de voorbanden de oorzaak zou zijn. Nadat er andere gebruikte banden waren gemonteerd bleek het euvel opgelost. Na de aankoop bleek me dat er een sterretje in de voorruit zat. Deze is goed weggewerkt. Ik rij nu een aantal weken naar volle tevredenheid in m'n BMW 520i.

redelijk tot goed

Goede auto. Klantvriendelijk. Bij aflevering was de chroom kentekenplaathouder vervangen door een eigen houder. Dit aangegeven maar er werd gezegd dat de bedoelde houder weggegooid was. Graag ontvangen we de goede houder alsnog, zoals die ook bij aankoop bevestigd was.

HEEL goed!!!! En vriendelijk!

Ondanks het feit dat ik geen afspraak had gemaakt (ivm lekke band) ,werd ik gelijk geholpen en konden ook de winterbanden vervangen worden. Hulde voor jullie.

Hele goeie service

Ik heb daar me auto ingeruild en een ander gekocht ze zijn zeer vriendelijk en een goeie prijs

Goede en snelle service zeer klant vriendelijk

Vooralsnog goed, levering moet nog wel plaatsvinden.

Geweldige service

Waren een paar zaken met mijn auto die binnen de garantietermijn vielen. Dit hebben zij zonder problemen meer dan behoorlijk opgelost.

Jonge enthousiaste verkoper. Eerlijk verhaal.

Geen nette fullservice afhandeling

Ten eerste moest ik zelf mijn overschrijving regelen...kosten € 10,40, een beetje garagebedrijf kan dat tegenwoordig zelf. Er blijkt een terugroepactie (software update) op de auto te zitten, Is bij aankoopovereenkomst niets over gezegd, kosten € 50,00. Ook dit is bij de aanschaf erbij. Op de vraag of ik dan 50 euro korting kan krijgen, wordt niet op in gegaan. Er is een afspraak gemaakt om de auto op te halen, op donderdag 5 maart om 17.00 uur. Tijdens de overdracht van de auto worden ook nog even en passant andere klanten geholpen. Hiervoor maak je uiteindelijk geen afspraak. Er wordt niet netjes met je als nieuwe klant omgegaan.

Een geweldig goed en mooi bedrijf met goede werknemers.

Een geweldig goed en mooi bedrijf.

goed, vriendelijk en een gehoorzaam bedrijf!

Mijn eerste auto gekocht bij Zieleman, Ford Mondeo.. Verkoper Willem en ik hadden een afspraak voor een proefrit in de Mondeo, bleek dat bij het starten een van de Mondeo's het niet deed.. (uiteindelijk een te zwakke accu) mocht ik alsnog een proefrit maken in een gelijkwaardige Mondeo.. Na de proefrit hebben we een gesprek gehad over de inruil prijs van mijn (vorige) auto.. Na kort overleg hebben ze mij een heel reëel bod gedaan voor de auto.. super! Na een paar dagen bedenk tijd ben ik samen met mijn vriendin terug gekomen voor een proefrit in de donker grijze mondeo, accu opgeladen en gaan! Super! Na dat de prijs etc na behoren was werd er nog gevraagd voor specifieke punten mbt de auto. jaa... die waren er accu na kijken, sleutels na kijken (batterij) er zouden 4 nieuwe banden onder komen, grote beurt, nieuwe apk, polijsten, etc etc.... nu ben ik zelf iemand die pas dingen geloofd nadat ik het met mijn eigen ogen gezien heb... en er werd keurig alles laten zien, alles was vervangen ! Zieleman, ik heb een top ervaring gehad met jullie!, ga zo door

Net bedrijf. Goede service.

Goede service. Enige kleine minpunt dat je zelf de auto op naam moet zetten iets verder op. Ze verkopen zoveel auto's dat dat ook wel op bij het bedrijf zou kunnen. Voor de rest geen op of aanmerkingen. Komen beloftes na.

Vriendelijke mensen

Gastvrij

Nette behandeling van de klant.

Na koop is de auto netjes afgewerkt met betrekking tot de lak er was zelfs meer gedaan dan afgesproken. Het poetsen binnen in de auto had misschien iets beter gekund anders was de laatste ster ook toegevoegd. Helaas wat langer op de auto moeten wachten aangezien de verzekering traag was met de verwerking. Er is dan niet het vertrouwen het geld wel overgemaakt gaat worden, ook niet na de derde aankoop van een auto. Een jaar geleden bij een andere autozaak was dit vertrouwen er wel en kreeg ik een auto gewoon mee.

Netjes geholpen, snelle reacties en fijne communicatie

Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooral de feedback per video vond ik erg creatief. Superblij met de auto.

Ik vindt het top met afhandeling

Super service en top hoe de zaken daar worden opgelost worden daar mogen somige garage een voorbeeld aan nemen ik zeg helemaal top zieleman

Topbedrijf en een van de weinige die je zo kan vertrouwen en super service verlenen.

Mijn derde auto gekocht bij Zieleman sinds ik mijn rijbewijs heb. Vorige maand zelfs een auto gekocht welke ze speciaal voor mij hebben ingekocht omdat ze dit model niet in sedan hadden staan. Week na telefonisch contact belde de verkoper dat ze het model wat ik zocht hadden gevonden en einde van de week mocht ik komen proefrijden en was de deal al snel gesloten!

In 1 keer goed is beter als 1x acceptabel en dan goed.

Auto gekocht met lichte schade, die hersteld zou worden. Bij het ophalen bleek dit niet netjes gedaan te zijn. Door miscommunicatie duurde het even voordat het netjes is opgelost is. Maar toch blijft het beter om het in 1x goed te doen, dan proberen om het goedkoop en makkelijk te doen. Al met al tevreden met de auto, er zijn wel wat verbeterpuntjes voor de service en communicatie.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester