Goed bedrijf

Mooie vlotte afhandeling van de verkoop. Een ontbrekend onderdeel word nabesteld en thuisgestuurd.

Top bedrijf

Top bedrijf. Heb er een mooie wagen vandaan . Kundige mensen. Ben goed geholpen

Uitstekend goed geregeld

Goede service!

Goed advies, prettig contact, komt eerlijk en betrouwbaar over. Tot zover erg blij met mijn nieuwe auto.

Fixed my oil leak

Fixed my oil leak in 1 hour

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Top garage

De gevraagde auto stond voor ons klaar om en test rit te maken Na de test rit Netjes onderhandel over de inruil van oude auto en garantie Super te vreden

Goede service!

Werd goed geholpen, auto is netjes afgeleverd.

gewoon goed

netjes overleg over extra werkzaam heden. leenauto op afspraak datum. gewoon goede fijne service en vriendelijk personeel.

Prettig en professioneel!

Heel prettig en professioneel geholpen op een ongedwongen manier. Fijne ervaring.

Slecht

In januari 2023 hier een auto aangeschaft voor de prijs van 4900 incl. garantie. Rechterachterdeur gaat niet meer open, alleen van binnenuit, meerdere keren aangegeven, niet gemaakt. Ventilatiekapje bumper zou binnen 2 weken geleverd worden, na 2 weken hier zelf meerdere keren achteraan moeten gaan, uiteindelijk zelf een oplossing aangedragen. Kapotte sleutel meegekregen, deze gewisseld voor een nieuwe, deze na 4 maanden weer kapot. Toch netjes de APK hier willen laten doen in december. Komen ze met een prijs van 1400/1500 euro aan. Schatten ze de waarde van de auto op 2000/2500 terwijl hier nog geen 7000 kilometer mee is gereden binnen dit jaar. Toen toch een second opinion laten doen bij een andere garage. APK + wat er moet gebeuren, 100 euro. Ze geven hier ook aan dat er andere dingen moeten gebeuren dan aangegeven door Zieleman. Erg jammer dit, ik voel me aardig bij de benen genomen.

ontzettend goed geholpen

Erg blij met mijn nieuwe bus! alles is ontzettend netjes schoongemaakt en goed afgeleverd. Ook voor alle vragen en hulp ben ik goed geholpen. Bedankt!

Zeer goed geholpen

Goed ontvangst, Vriendelijk personeel, Snelle afhandeling, Hopelijk voor de toekomst goede service!

Top-auto gekocht zonder poespas

Helemaal tevreden qua auto. Een vast iemand bij de balie die je even ontvangt als je binnen komt zou het nog net iets prettiger maken. Ik voelde me nu wat verloren in de showroom.

Erg Klantvriendelijk !!!

Betrouwbare Auto-Dealer

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Wij zijn heel netjes te woord gestaan

Wij zijn blij dat we daar onze Auto in bestelling hebben En zo spoedig mogelijk in Januari mogen ophalen Groetjes Tonny Westerbeek

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Groot geworden door gewoon te blijven

Enorme keuze met een uitgebreide werkplaats, wasstraat en aanvullende diensten met wel een persoonlijke benadering. Doe maar gewoon, geen poes-pas, gewoon goed!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Goede service en komen afspraken na.

Prettig en kundig geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk en goed geholpen!

Auto ingeruild, met een nette inruil prijs. Nieuwe auto netjes afgeleverd en de jongens waren erg vriendelijk en behulpzaam.

geweldig

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Nette, vlotte communicatie. Veel kennis en behulpzaam!

Zieleman is erg behulpzaam, voor de aankoop van mijn auto hebben ze de moeite genomen om de distributieketting te controleren. Door de vlotte en nette communicatie heb besloten een auto bij Zieleman te kopen. Ik zou dit bedrijf aanraden bij anderen.

Goede ervaring

Ze komen de gemaakte afspraken na en hebben eerlijke auto's

Tevreden klant

Na een lange zoektocht, de perfecte auto voor mij, bij Zieleman gevonden.

Prima stabiel bedrijf

Altijd top geholpen

Vriendelijk en vakbekwaam.

Nette afhandeling van aanschaf auto.

Goede indruk achtergelaten

Vriendelijke verkoper realistisch geen loze verkoop praatjes. Scherp in prijs daardoor viel er niet veel te onderhandelen met inruil. Er was een probleem bij het ophalen van de auto stond nog op naam van vorig autobedrijf. Ter voorkoming onnodig veel tenaamstellingen. Dit kregen ze niet gelijk geregeld maar werd netjes opgelost. Door mijn nieuwe auto later thuis af te leveren dezelfde dag.

• Service N.v.t.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester