Goede services

voldoende, een redelijke ervaring

Net ontvangst verkoper oogt een beetje onzeker en moest ook nog veel overleggen. wel zeer goed te woord gestaan. weinig open vragen gesteld

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

Gewoon het ons kent ons gevoel doe maar normaal doe je gek genoeg

goede service, goed behandeld

Gebruikte auto gekocht, zaterdag ophalen! Service kan ik nog niet over oordelen, maar heb er alle vertrouwen in! Vele goede recensies over gehoord. Vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Wij komen zelf uit de omgeving van Hilversum en het servicegericht beantwoorden van onze vragen en de ruime keus heeft ons laten besluiten om bij autobedrijf Zieleman een auto te kopen.

goede service, goed behandeld

gebruikte auto aangeschaft alles bij aflevering keurig voor elkaar zeer tevreden

Goed zakendoen

goede service, goed behandeld

Zaterdag halen we de auto op. We hopen dat alles wat afgesproken is ook daadwerkelijk terug te zien is. Onderhandeling was prima en de service ook.

Prima service!

goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Eén minpunt. Bij het wegrijden constateerde ik dat de tank tegen het rood aan stond. Snap dat jullie de auto niet met een volle tank afleveren. Maar een halve tank zou wel fijn zijn geweest. Temeer de tank van de auto (Golf 4 variant) die ik inruilde driekwart vol zat. Groet, Martijn Hiemstra

goede service, goed behandeld

Op zoek naar een goede Renault Laguna, via AutoTrader bij Zieleman uitgekomen. Frisse uitstraling van het bedrijf-terrein en de showroom gaf al een goed voorgevoel. Het exemplaar dat ze hadden staan, en de vriendelijkheid en nette afhandeling maakten het de rit van Rotterdam naar Nieuwleusen zeker de moeite waard!

perfect, zeker aan te bevelen

ZEER positief! Vriendelijk personeel, ze houden zich aan afspraken en leveren goed werk.

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Onlangs een Ford Focus station mogen aanschaffen. Direct na transport deze auto mogen bekijken. Na een wasbeurt overgegaan tot koop van deze auto. Een aantal kleine wensen zouden nog worden opgelost. Vanwege drukte was bij oplevering niet aan al deze punten voldaan en er bleek ook nog een probleem te zijn ontstaan met de verlichting. Echter lopen de afdelingen verkoop en werkplaats niet weg voor deze punten. Ze hebben de punten inmiddels opgelost. De communicatie verliep prima.

goede service, goed behandeld

Mooi jong en dynamisch bedrijf! Oog voor klant en kwaliteit. Wij zijn een zeer tevreden klant

goede service, goed behandeld

Eerste indruk zeker positief!

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

Goed geholpen. Goede uitleg!

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester