goede service, goed behandeld

De eerste keer in contact met de Firma Zieleman .Prima ervaring door snelle service.

goed en zeer vriendelijk

goede service, goed behandeld

De dag voor de vakantie waren we op bezoek bij mijn ouders in Nieuwleusen en bleek onze auto olie te lekken. \"s avonds de auto ingeleverd (zonder afspraak) en de volgende dag om één uur was het euvel verholpen.

goede service, goed behandeld

Heel goed super goed geregelt samen overleg duidelijkheid tegen over elkaar ga zo door met jullie team bedankt

Prima!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Prima service en heb je iets met de auto kan je altijd terecht en doet men hun best om het op te lossen

perfect, zeker aan te bevelen

Al Jaren klant en de service blijft top ( ook in de vakantie periode)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Prima geholpen door Wilko Zieleman. Afspraken worden keurig nagekomen. De ontvangst is vriendelijk en gastvrij.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer goed geholpen en alles is zeer netjes afgeleverd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos. Je maakt een afspraak om specifiek een auto te bezichtigen voor de opvolgende dag, en als je er dan komt is die al verkocht. Bij navraag was die net paar uur eerder verkocht, \"er waren die dag 3 andere kijkers\". En dan zeggen ze erbij \"dan had je even vooraf moeten bellen\". Als jullie direct aangeven bij het maken van de afspraak dat er meerdere kijkers komen eerder die dag dan kan ik daar rekening mee houden. En daarbij hadden jullie mijn telefoon nummer, dan hoef ik jullie niet te bellen, maar dan bellen jullie mij om de afspraak af te zeggen! Eenzijdig afspraken maken deze manier, zoveel mogelijk kijkers is grotere kans tot verkopen. Ik snap het hele spelletje. Maar maak afspraken die kloppen of bel het zelf netjes af. Nu hebben jullie ons voor niks laten komen en dan ook nog zeggen \"we hebben wel een andere staan\". Ja een andere kleur, geen automaat, andere motor, ander bouwjaar. Ik kom voor een specifieke auto en niet voor compleet iets anders. Kortom, afspraken nakomen of eerlijk communiceren kennen ze hier niet. Waardeloos! Ik hoop voor de kopers van de bmw 3.20 betrouwbaarder is dan de verkopers!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig vriendelijk en ze denken met je mee

perfect, zeker aan te bevelen

Positief. Ik kwam langs met een kapotte koplamp en nog geen 10 minuten later reed ik weg met een werkende. Zonder dat ik hiervoor een afspraak had gemaakt.

goede service, goed behandeld

Goed, eerder had ik een slechte ervaring, maar dit is door het bedrijf nu naar behoren rechtgezet. Ik had dit niet verwacht, maar iedereen kan een fout maken. Het is nu prima opgelost, gezien deze oplossing kan ik dit bedrijf aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Autobedrijf Zieleman is een eerlijk goed en mooi bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar met een glimlach ! Uitstekende service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht, tijdens de koop bleek er een hoop mis wat na veel gedoe is opgelost (ik had een full service pakket). Nu na twee jaar mankeert er een hoop aan de auto dat ik hem weg moet doen. Bij de verkoop van mijn auto kom ik er nu achter dat ik een auto heb gekocht met een TERUGGEDRAAIDE KILOMETERSTAND (50.000 kilometer minder). Dit heeft het bedrijf Zieleman niet zelf gedaan had dit wel kunnen weten. De dealer waarbij ik mijn auto verkocht had het binnen enkele klikken boven water. Dit is dus gewoon grove nalatigheid van Zieleman. Ik adviseer hier dus geen tweedehands auto te kopen.

goede service, goed behandeld

Het is een goed en transparant bedrijf met oog voor de klant. Zij hebben één doelstelling en dat is een tevreden klant. Ze komen hun afspraken na en rusten niet voor een probleem is opgelost.

Prettig klantvriendelijk

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester