Transparant in wat ze doen en vakkundig geholpen

Ook deze keer weer goed geholpen. Uitleg wat er kapot was dmv een filmpje, een helder reparatievoorstel en de mogelijkheid te kiezen voor goedkopere onderdelen waardoor de reparatiekosten flink goedkoper uitvielen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

top mensen-

bij mijn inkopen op een auto is altijd correct veel lachen dat geeft mij een vertrouwen bij auto zieleman keurig in aflevering.....en nog wat...vooral gr.aan mark. top verkoper mvrgr.alex.v.haperen.

Vriendelijke mensen..no nonsens

Deze keer goed,vorige keer wat minder toen was de auto te vroeg afgeleverd, nog met deuken en een storing die ik zelf maar met de merk dealer en resyler moest oplossen.. Nu een prachtige auto die goed afgeleverd is en met het contact zoals ik gewend was van Zieleman. Vanzelfsprekend blijf ik klant

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed geregeld, en opgelost.

Er waren een paar technische dingetjes aan de auto, dus heb ik gevraagd of ik de auto mocht terugbrengen. ‘Geen probleem’ zei de directie. ‘Maar normaal hebben we eigenlijk de regeling van inruilen voor een andere auto uit de voorraad.”. Maar u woont in A’dam. Ik ga iets dichter bij huis naar een autootje zoeken, is het niet zo ver rijden. Netjes, goed en professioneel opgelost! Bedankt.

Klantvriendelijk

Komen afspraken na, communiceren helder en persoonlijk. Nette prijs / kwaliteit verhouding.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

WEER GOED GEREGELD EN GEHOLPEN

Had een probleempje met mijn cascada, mijn achterruit was lek heb een afspraak gemaakt een goede regeling getroffen er was een klein misverstand maar wat denk je, de achterruit is weer waterdicht alles weer netjes geregeld. Dank voor de service. Kom zeker nog eens aan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Goede service. Goed bereikbaar

Gebruikte auto gekocht. Alles naar wens.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super service en erg snel!

Aanrader voor iedereen, mooie auto's scherpe prijs en ouderwetse service zoasl het hoort. Super fijne partner. Bedankt!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

prettig , je kan rustig rondlopen en auto's bekijken.

Je kan met verkoper goed overleggen wat mijn wensen zijn .

• Service N.v.t.

Goed geholpen

Snel en goed geholpen bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Matig

Verschillende inruil prijzen was twee weken later terug gegaan voor de zelfde auto was mijn inruilprijs 500 euro gestegen vreemd.De auto werd slecht afgeleverd niet schoon en slecht gepoetst.Maar ja mischien ben ik te kritisch verder een goed bedrijf

• Reden bezoek N.v.t.

Ruime keuze occassions

Goede inruil Goede service Juist oplossen van problemen

Nemen de tijd voor je

Wij kwamen voor een proefrit voor een bepaalde auto maar deze beviel niet. De verkoper nam alle tijd voor ons dat we met verschillende autos een proefrit konden maken wat resulteerde in een aankoop van een auto.

Goed ,maar kan beter....

Wij vonden het een beetje jammer dat we bij het uitzoeken van de auto door drie verschillende medewerkers zijn geholpen ..Alhoewel ze wel allemaal even vriendelijk waren..En ook hebben we bij het pakket extra schoonmaak gekocht voor de binnen en buitenkant van de auto ...Jammer genoeg was van echte schoonmaak binnen kant niet veel te merken ,er zat zelfs nog snoep zonder papier in de opbergruimte voor...

• Reden bezoek N.v.t.

Zeer toegankelijk autobedrijf

Top bedrijf

Vriendelijk en correct

Zeer vriendelijk en kundig.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima en snel geholpen en zaken kunnen doen.

Ik kwam voor de mogelijke aankoop van een Opel Insignia (gebruikt) Een proefrit gemaakt en snel afspraken over de aankoop kunnen maken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed en snel geholpen. Zonder rare verkooppraatjes

Auto gezien bij zieleman, deze was tocht niet wat ik had verwacht van de auto gevraagd of ik in een andere auto een proefrit mocht maken. Dat was geen probleem. Proefrit gemaakt in de auto, 1 klein mankement dit heeft zieleman opgelost. En de auto gekocht. Zweertjes is goed service ook. En bij een appje of belletje krijgt je altijd antwoord terug is mijn ervaring. Netjes geregeld

Fijne ervaring

Auto gekocht bij Zieleman, snelle service en vriendelijk personeel!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

De service is echt super, de communicatie is top,ze zijn goed te bereiken. Het is een bedrijf die ik zeker zal aanraden.

Mooi bedrijf en vriendelijk

Zeer goede ervaring goede auto gekocht aardige verkoper en de auto super netjes afgeleverd

Erg hulpzaam personeel!

Prima bedrijf

Na een belletje stond de auto klaar op de afgesproken tijd. Na een proefrit was de deal snel gesloten. Enige wat wij jammer vonden is dat je een grote aankoop doet en ons geen koffie is aangeboden. Ook stond erbij vermeld dat de auto nog schoongemaakt zou worden (zowel binnen en buiten). Dit was niet gebeurd, omdat de auto net binnen was. Achteraf blijkt dat dit alleen voor meerprijs inbegrepen is. Dat is niet wat er in de advertentie stond. Het is beter om dan in te advertentie te zetten dat het om een meeneemprijs gaat, zonder garantie.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester