goede service, goed behandeld

Mijn 89 jarige vader heeft met hulp van Zieleman zijn mobiliteit terug: met een Aixam brommobiel! Heel zorgvuldig: eerst lessen, dan de Aixam naar Zwolle gebracht voor de rijtest, vervolgens afgeleverd bij huis! Hulde voor de geweldige service!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Goeie zaak, veel aanbod, was de afstand meer dan waard. Nu een mooie auto en nette inruilprijs gekregen.

in 1 woord geweldig snel hulpvaardig beleefd snelle email reacties

voldoende, een redelijke ervaring

we hebben bij dit bedrijf een auto gekocht en een proefrit gemaakt en onze bevindingen die niet lekker waren door gegeven aan de medewerker en hebben alles duidelijk op papier gezet. De auto hebben we full service gekocht en dat betekent nieuwe apk grote onderhouds beurt poets beurt en een half jaar garantie op alles. De auto hebben we nu 2 weken in bezit en heeft al 5 dagen bij het auto bedrijf gestaan bij de proefrit was door gegeven dat de auto trekt in het stuur dit was de beste man vergeten i.v.m drukte oke kan gebeuren. de distubutieriem zou vervangen worden maar geen sticker gepakt van wanneer en bij hoeveel kilometers aangezien dat de auto toch terug moest voor de reparaties die naar de aankoop zijn gedaan en zo van uit het niets opkwamen bleken er 2 raam motoren stuk te zijn en hij trok in het stuur dus werd uitgelijnd en 2 stabilisator rubbers moesten vervangen worden omdat hij kraakte als de auto door de veerring zakte op de drempels. Er werd gezegt dat we vrijdags de auto konden halen wij vrijdags heen maar niets was minder waar de auto was niet klaar sterker nog ze waren en nog niet eens mee bezig geweest terwijl hij er woensdags savonds neer gezet is en ze er de volgende dag mee zouden beginnen niet dus en werd gezegd dat die maandag om vier uur klaar zou zijn wij maandags er weer heen en om vier uur nee hoor nog niet klaar uit eindelijk was om kwart voor zes de auto klaar mmm lekker op tijd. na de auto mee genomen te hebben was er weinig op te merken tot afgelopen weekend was er een bak met geratel onder de motorkap toen bleek de multiriem stuk te zijn de auto hebben ze gisteren opgehaald en een leen auto neergezet en telefonisch was er gezegt op half negen zijn ze er ik had zelf al zo iets van dat zal wel weer later worden en niets was minder waar inderdaad half negen werd inderdaad kwart over negen de auto in meegenomen en er werd gezegt om half vier vanmiddag in de auto klaar nou u raad het al kwart over drie was ik bij het bedrijf en nee half vier was die niet klaar het werd kwart voor vijf tijds afspraken hebben ze kennelijk niet geleerd maar kan ook kloppen als er na koffie tijd het ook nog wel een half uur tot drie kwartier duurt voor dat ze er weer aan beginnen want dit heb ik zelf gisteren gezien en ook de eerste keer toen ik de auto kwam ophalen. heb gisteren een heel gesprek gehad met de medewerker over een tegemoet kromming want dit vind ik wel op zijn plaats maar de medewerker moest dat eerst overleggen en daar zou ik vandaag van horen en je raad het al ze vinden dat ze goede service hebben en daar heb je het mee te doen prima. Dus een auto die je 2 weken hebt en van de 2 weken een week in reparatie heeft gestaan en net 200 kilometer mee gereden hebt en dan al zoveel mankementen heeft en dan zo gaan reageren dat vind ik erg on klantvriendelijk. Maar de auto gaat van de week naar een onafhankelijke garage bedrijf en naar de bovag en word voorledig doorgelicht en elk ding die er aan mankeert mag het bedrijf waar de auto vandaan komt binnen de gestelde periode repareren want ik heb zelf nog zeer weinig vertrouwen in de auto na al deze reparaties. Ook al het de medewerker van het bedrijf gezegd van wat rot dat u in 2 weken al zoveel pech heeft gehad ik geef u een tegemoet kromming van anderhalve maand extra garantie maar nee zelfs dat niet. In het begin tot ik bij het bedrijf kwam om de auto te bezichtigen had ik zeer veel vertrouwen in dit bedrijf maar dat vertrouwen in op deze manier wel geschaad wat ik wel veel heb gehoord is sorry maar wat heb ik daar aan daar heb ik de kast la met gemak mee vol liggen.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig geholpen.

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, ruim aanbod in verschillende prijsklassen. Doen wat beloofd en afgesproken wordt. Biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service betrouwbaar en vriendelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte communicatie; via de mail interesse getoond in een auto, prijs overeen gekomen, proefrit aangevraagd en aangegeven dat, wanneer hij zo goed is als verteld we hem meteen willen meenemen. Toen ik ochtend van proefrit belde om te checken, want we komen van ver, bleek er een ander bezig te zijn met een proefrit. Na 4x bellen en 2,5 uur later belde ze me terug om te zeggen dat auto verkocht was... Dus bar slechte communicatie !!!!! En ze houden zich dus ook niet aan afspraken, terwijl mondelinge/schriftelijke afspraken toch ook afspraken zijn !!! Baal enorm en heb flink de pest in !!!!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Auto op internet gezien, gaan kijken, vriendelijk ontvangen, en uiteindelijk een tweedehands auto gekocht bij Zieleman, die ze verkregen hadden via inruil. Bij wegrijden bleek de auto niet helemaal goed. Auto is opgehaald en helemaal nagekeken, opgeknapt en hele delen vernieuwd tot de auto weer fantastisch was en makkelijk mijn 50.000 km per jaar aan kan. Waanzinnige service. Ik kreeg zelfs een leen auto mee! Zeer tevreden met deze service en vriendelijkheid. Het bedrijf verdient niks dan lof. En ik zou iedereen aanraden hier een auto te kopen.

goede service, goed behandeld

Prettig bedrijf. Gelijk een goed gevoel.

goede service, goed behandeld

Afhandeling en auto zijn goed ben er zeer tevreden over

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Erg vriendelijke benadering van de klant. Wij kregen de indruk, dat zowel Wilko als André erg goed weten waar ze het over hebben bij de aankoop van onze Seat Altea XL. Jammer dat een waarschuwingslampje van het motormanagementsysteem bij de eerste keer starten nadat we thuis waren ging branden. Het probleem is enkele dagen later keurig opgelost.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een week geleden onze auto hier gekocht. Fijn geholpen en de auto afgeleverd zoals afgesproken. Al met al een goede ervaring.

goede service, goed behandeld

Prima, goede service. Komen afspraken na, zijn vriendelijk.

goede service, goed behandeld

Mooi familiebedrijf. Vriendelijk en correcte afhandeling tot op heden. Voor vragen hebben Wilco en André altijd tijd. Mooie en voor de meeste autokopers een interessante voorraad. Ik ben zoals gezegd tot op heden zeer tevreden.

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester