doen wat er word afgesproken

vriendelijke en goed advies

Zeer Goed

Heb bij autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen een auto gekocht. Had een paar probleempjes, heb daar melding van gemaakt. Het werd de volgende dag perfect opgelost.

Prima!

Snelle service

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prettig maar voor verbetering vatbaar.

Prettige contacten. Maar ik werd gebeld dat ik m’n auto op ander dan afgesproken tijdstip pas kon afhalen. Dat kwam me ongelukkig uit. De auto is verkocht als Polar+ maar het bleek geen +. Is niet netjes. Nergens staat beschreven dat de S60 een chiptuning heeft gehad (waar zie ik dat, en is dat wel zo?). Bij het wegrijden kreeg ik direct een achterlichtstoring; terug gekomen werd eea direct opgepakt en verholpen. Dank aan de fijne monteur. Op het koopcontract stond een korting van 1% vermeld indien een app zou worden gedownload. Maar dat bleek er een “tegoedbon”; flauw, hoor. Ik ga voor een onderhoudsbeurt toch geen 350km kosten maken? Niettemin vind ik uw personeel beleefd en onderhoudend.

Top bedrijf

Naar alle tevredenheid een auto gekocht, verkopers geven een relaxte indruk. Gaf aan dat er wel erg weinig brandstof in de tank zat maar de verkoper reed ff naar tankstation om tot een halve tank aan te vullen erg netjes

Praktisch en snel geholpen om een auto te kopen

Praktisch en snel geholpen om een auto te kopen

fijne service

De auto zag er tiptop uit toen we deze ophaalde. We werden netjes te woord gestaan. Tot nu toe bevalt de auto meer dan prima- we hebben de auto nu een week

gewoon goed

geen druk op je als je een auto wil kopen dat kan in alle rust

• Service N.v.t.

Goeie communicatie

Ik heb mijn VW Polo ingeruild voor een Seat Leon, deze kan ik volgende week ophalen. Tot nu toe ben ik erg te spreken over de duidelijke communicatie en de manier van meedenken in oplossingen.

Uitstekende ervaring

Het zijn eerlijke mensen betrouwbaar en deskundig en het aanbod van auto's is bijzonder scherp geprijsd een uitstekende onderhoudsgeschiedenis en tenslotte de onderhandelingen verlopen zeer gemoedelijk Ik wou Rotterdam en ik ga een prachtige Mercedes ophalen die ik als taxi ga gebruiken

Citroen spacetourer

Hier een Citroen spacetourer gekocht na een week wat kleine probleempjes deze zijn keurig opgelost. Heb een gratis leenauto mee gekregen zodat ik weer mobiel was. Even moeten wachten op onderdelen maar er zat een lang weekend tussen. Auto bevalt goed en ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

Fijne mensen goeie service

Mooie tweedehands auto gekocht bij jullie. Prettig en goed geholpen door meerdere personen. Aanrader als je opzoek bent naar een andere auto

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Mooi jong en levendig bedrijf

Werd er goed geholpen bij het aankopen van mijn wagen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Heel vriendelijk en goede ontvangst

Goeie ervaring, ontvangen met koffie, goed gesprek en goed behandeld.. Top!!!!!!!

Auto geruild

Een positieve ervaring bij jullie bedrijf, waar onze auto niet werd afgekraakt zoals bij andere bedrijven. Een hele mooie auto opgehaald die is afgeleverd zoals afgesproken. Onze dank is groot.

Uitstekende service…..

Goede service en altijd vriendelijk en klantgericht.

Top bedrijf!

Kortom ben ik heel erg tevreden over de onze nieuwe auto, de behandeling tijdens het bezoek en geduld en de afhandeling bij het ophalen van de auto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede, deskundige, vriendelijke service.

Vriendelijk

Vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Prettig zaken doen

Gastvrije ontvangst, we kwamen snel tot een overeenkomst.

Netjes

Keurig geholpen. Puntjes op de i.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Jammer dat ik Autobedrijf Zieleman niet eerder heb gevonden.

Naar jaren bij een dealer een tweedehands auto heb gekocht ben ik blij dat ik nu autobedrijf Zieleman heb gevonden, binnen een half uur een tweedehands EV auto gekocht inclusief proef rit, (had al een EV auto die ik heb ingeruild) een zeer gemoedelijk bedrijf en ga ik ook voor onderhoud daar heen al moet ik daar voor 45 km rijden. Bedankt Bram en natuurlijk ook de rest van het personeel.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

aardige mensen die afspraken nakomen

een prettig contact.

Eerlijk en uitstekend bedrijf

Goede bekwame mensen in dienst Nemen de tijd voor je en geven duidelijke informatie over hetgeen waar je naar vrsagt

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester