Vriendelijke persoonlijke benadering, al 2 auto\'s gekocht naar alle tevredenheid. Ze zoeken precies de auto waar ik naar op zoek ben.
Staan altijd voor je klaar en er is goed advies.
Zeer Goed
we zijn al jaren klant bij gijsberts hebben hier de auto gekocht en in onderhoud altijd netjes geholpen ook zonder afspraak staan ze voor je klaar bedrijf ziet er netjes en verzorgt uit
Kleinschalig bedrijf met direct klantcontact. Dit waardeer ik zeer. Deskundige medewerkers.
Persoonlijke benadering, klantgericht. Afspraken worden netjes nagekomen. Eigenaar helpt zelf mee en heeft veel praktijkervaring ook uit racerij.
Wij zijn erg tevreden, zowel zakelijk als ook prive. Ze werken correct en je wordt er vriendelijk geholpen, er wordt verder goed mee gedacht en alternatieve aangeboden.
100 % tevreden
Sinds 2003 ben ik klant bij Gijsberts. Heel tevreden. Komen deskundig over, zoeken altijd naar een passende oplossing, denken pro-actief en zijn klantvriendelijk. Bij pech kan ik zelfs vanuit het buitenland bellen voor advies.
Ik kom hier nu sinds 10 jaar, heb verschillende auto\'s en zlefs het meest complexe probleem wordt met veel voldoening opgelost
Ik bezocht dit bedrijf met veel plezier, ondanks de afstand. Ik kwam er voor onderhoud aan mijn auto, en ik wilde er ook mijn volgende kopen. dat dat er niet van gekomen is, licht aan mijn moeilijke wensen, niet aan de inzet vanuit Garage Gijsberts.
Een opgebouwde relatie van enkele jaren, prettig bedrijf. Ze kennen je en weten wat je wel en niet wil. We worden eerlijk behandeld, en staan altijd voor je klaar.
Een goed bedrijf. Met een eerlijke prijs kwaliteit verhouding.
Zeer goed en zeer betrouwbaar,al vele jaren, een van de weinige echt kundige garages!! Wim erg bedankt!!
Ik kom al sinds jaar en dag bij deze garage en heb geen enkele reden tot klagen. Ze zijn niet echt goedkoop maar vertrouwen hebben in een bedrijf is een belangrijke reden om voor deze garage te kiezen
zeer tevreden, altijd netjes en vriendelijk behandeld.
Prima garage
Industrieweg Oost 33