Prima bedrijf die goede service geeft
Garage Gijsberts is een erg prettige garage! Het maakt niet uit of je een 15 jaar oude auto hebt of een jonge, de service is altijd op een hoog niveau. De eigenaar neemt altijd rustig de tijd voor je, en als er onderdelen moeten worden vervangen, dan gebruiken ze ook gewoon 2e hands onderdelen als dat kan. Ik kwam hier eerst voor onderhoud aan mijn oude auto en heb via Gijsberts een nieuwere gebruikte gekocht.
Ik kom al meer dan 25 jaar bij dit bedrijf. Als er problemen zijn kom ik er altijd met Vincent uit. Ik heb meerdere malen een gebruikte auto bij hun gekocht en onlangs een nieuwe voor mijn echtgenote.
Gastvrij , deskundig , eerlijk , alle medewerkers , incl directie aanspreekbaar , afspraken komen altijd na
Gastvrij, persoonlijk en no-nonsense. Afspraken nakomen en goede communicatie. Een garage die je kan vertrouwen.
Zeer positief. No nonsense, eerlijke benadering en duidelijke afspraken.
Bereidheid om (direct) in te springen en te helpen, als ik een technisch probleem heb, is hoog. De (deskundige) bedrijfsleider is kritisch op het functioneren van zichzelf en zijn team, gemaakte fouten worden toegegeven en zonder omhaal van woorden wordt de klant tegemoetgekomen.Juist deze opstelling versterkt de relatie met zijn klant en maakt de band hecht(er). ================================ Sommige problemen komen maar niet tot een oplossing: het simpel vervangen van een batterijtje heeft het probleem van de centrale deurvergrendeling (die vaak niet vanzelf openspringt) niet opgelost. Dat loopt al een jaar of 1,5 ...
Klant sinds 2000. Goede ervaringen met dit bedrijf. Een echte dorpsgarage. Buren en andere dorpsgenoten die ook klant bij dit bedrijf zijn laten zich ook positief uit over dit bedrijf. Service op het gebied van leenauto\'s of een leenfiets is wel een aandachtspunt bij dit bedrijf.
goede verhouding prijs en kwaliteit.Correcte inruilprijzen.
MFS heeft meerder auto\'s aangeschaft via garage gijsberts. Al deze auto\'s zijn in onderhoud bij garage Gijsberts. Over de ervaring wat betreft aanschaf en onderhoud van de auto\'s volgens gemaakte afspraken zijn wij tevreden.
Snelle service, denkt met je mee. Als er iets is kun je altijd even langskomen.
ik ben alleen even gaan kijken
Industrieweg Oost 33
6662 NE Elst