Zoals hierboven omschreven.
vakkundig personeel altijd vriendelijk
Goede service en vriendelijke mensen top bedrijf .
‘s Middags laat met auto naar garage gegaan. Problemen met trillen van de auto. Bleek rechterachterwiel krom te zijn. Gelijk actie ondernomen en velg laten richten. Dag later kon ik de auto alweer ophalen.
Altijd goed geholpen
Vriendelijk en to the point
Je wordt altijd gebeld bij bijzonderheden. Voordat men het uitvoert.
Een vakkundig adres waar je auto in prima handen is voor onderhoud. Duidelijk, direct en uitstekende service !
Super snelle service in een woord perfect
Goed uitgelegen wat er gedaan moest worden.
Klantgericht en vakbekwaam
Super snelle service perfect
Alles helemaal top
Voor het eerst bij deze garage een apk keuring laten doen, goed geholpen.
Altijd klantgericht, super fijn personeel en top service. Ik kwam onaangekondigd binnen met een raar geluid in mijn auto, ondanks het drukke schema wat ze hadden, hebben ze tijd gemaakt en gelijk een afspraak ingepland voor reparatie.
Meedenken, geduld en service.
Goed geholpen en duidelijke afspraken. Zo zouden meerdere bedrijven moeten werken
Snelle goede service, betrokken en goede communicatie. Kortom fijne en vakkundige mensen / garage die mee denken en goed advies geven.
Prima zoals altijd.
x
Klantvriendelijk. Snelle service.
Vriendelijke ontvangst met oog voor de klant. Afspraken prima nakomend en voor zover ik als technische leek kan nagaan heel vakbekwaam. Mijn 24 jaar oude autootje blijkt toppunt van duurzaamheid. Op naar 25 jaar. Dan breng ik m weer daar.