Heel goed en snel geholpen

Goed geholpen en goed meegedacht

Goede service en klant vriendelijk

zoals altijd prima service

Snel, vriendelijk

Altijd prettig te woord gestaan, weten wie ik ben en goede service!

Meer dan voldoende.

Zoals altijd volgens de afspraak.

Had een accu besteld was er in 2 uur

Had een accu besteld voor mijn bus want hij starte al een tijd goed en vervolgens helemaal niet met een booster weer aan de praat gekregen vervolgens starte hij weer prima maar wel de accu besteld heb de situatie uitgelegd en werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen en het was geen probleem om hem niet af te nemen fijne eerste ervaring met auto center Oostvoorne

Netjes geholpen. Goede communicatie en nette afhandeling

Keurig geholpen en op de hoogte gehouden van verloop.

Zeer blije en vriendelijke medewerksters bij ontvangst. Behulpzaam om problemen op te lossen.

Prettige ontvangst. Vakbekwaam, eerlijk advies!

Goede, eerlijke garage

Ik heb in januari 2021 mijn voertuig gebracht voor een apk en beurt. Echter bij Skoda is op een knullige manier zonder dat je het merkt de service interval te wijzigen van longlife naar regulier (15.000 km.) Mijn auto is een longlife model en hoeft pas na 30.000 km of korter op aangeven van de computer voor een beurt. Ik had pas 15.000 weg dus een beurt was niet nodig. En de auto is jonger dan 8 jaar en hoeft dan om de 2 jaar voor een apk. Hiervoor een diesel gehad en die moeten elk jaar, dus helemaal niet gerealiseerd. Om een lang verhaal kort te maken, deze garage heeft dat netjes uitgezocht, geen beurt of apk gedaan maar wel netjes de auto nagelopen en wat olie en koelvloeistof bijgevuld. En tevens een klein probleem met de verwarming goedkoop en effectief opgelost. Uiteindelijk niet een gevreesde hoge rekening maar slechts 70 tientjes!

prima service ,no nonsense en heldere afspraken.

Deze vakmensen doen wat ze zeggen. Er word eerst toestemming gevraagd of ze de defecte onderdelen mogen vervangen van de klant. Heldere communicatie tussen garage/monteurs en klant. TOP!

Heel fijn

Al jaren vaste klant. Goeie service en wordt prettig geholpen door petra en de rest van het team.

Eerlijk en betrouwbaar.

Eerlijk en betrouwbaar.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

top

Snel en goed

1 heel klein !!! min puntje. Ik had afgelopen Maandag een afspraak gemaakt om 2 nieuwe banden op mijn auto te laten zetten om 10.15 en kwam aan en de banden waren niet binnen gekomen en ik was ook niet gebeld dat de banden niet aangekomen waren dus ik stond daar voor niks , Mischien de volgende keer even bellen maar voor de rest altijd fijne service en aardige medewerkers. Opbouwende kritiek.!!! Groet Annemieke

Prima!

Een gemoedelijke sfeer en vakbekwame mensen

geweldige service

vertrouwde garage

als altijd op tijd en binnen de afspraken

prima de luxe

Goeie ervaring

Snelle service en goede communicatie over en weer, en blij met het eindresultaat.

fijne garage die met je meedenkt

we brachten de auto voor een kleine beurt die niet nodig bleek en dan ook niet wordt uitgevoerd, maar wel alles even checken voor een kleine prijs. Top

Fijne familie garage

Zowel bij een onderhoudsafspraak maken als bij aankomst voor servicebeurt een warm welkom. Ook goede adviezen bij onderhoud en als je op zoek bent naar een andere auto. Al sinds 2006 klant.

Altijd zeer goed!

Altijd goed meedenken en contact als er iets aan de auto moet gebeuren! Vriendelijke mensen ! Erg tevreden!

Prima bandenwiss

Klant vriendelijk, goede service