Keurige service.

Netjes en correct geholpen

Netjes en correct geholpen

GRANDIOOS prima service.

Het zijn goede meedenkers en vindenaltijd een oplossing.

goed geholpen

Prettige omgang met de klant.

Goede ervaring met zowel de verkoop als de werkplaats afdeling. Klachten na de koop van de auto netjes onder de garantie verholpen.

Perfecte service

Onze Peugeot 5008 gekocht. Goed advies, prima afleverservice, nemen ruimschoots de tijd voor je. Vriendelijk personeel.

Correcte behandeling

Vriendelijke receptionniste, die mij goed hielp

Tot nu toe goed

Na een dramatische ervaring van beide toch adequaat opgelost.

zeer goed

Komen elke keer weer hun afspraak na

Behulpzaam en klantgericht, ik ben een tevreden klant.

Netjes en beleefd

Het bedrijf heeft netjes op tijd gebeld na de APK keuring en op akkoord van mij gewacht voor het repareren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ze snappen er niets van

Mijn wagen ging onderweg kapot, deze laten afslepen naar deze garage, omdat ik hier ook in onderhoud was. Dianose 1: De common rail druk was laag, zal de injectie pomp wel zijn, deze vervangen, wat nu, hij doet het nog steeds niet. Diagnose 2: Laten we eens naar de verstuivers kijken, o jee, 1 blijft open staan, Diagnose klant: Zou daardoor ook de druk van de common rail laag geweest zijn; nee natuurlijk niet, die pomp moet u gewoon betalen. Diagnose 3: Nieuwe verstuivers, o jee de motor loopt nog steeds niet, Diagnose 4: Motorschade, waarschijnlijk vloeistof slag gehad. Nieuwe verstuivers konden ze wel terug geven, wat gek, de pomp niet. Na afrekenen van ruim 2800 euro nog steeds een kapotte auto. ze hebben hem wel voor de deur gezet, met een lege accu. Misschien een leuke garage voor een kleine beurt, ga hier nooit naartoe voor een reparatie, ze snappen er niets van.

Afhandeling zoals altijd

De service, meedenken over combinatie beurt en APK keuring, tussentijds contact was weer als vanouds. Hulde.

gewoon goed

gewoon goed, no nonsens

Altijd oplossing gericht

Voor apk keuring en beurt. Kwamen onvoorziene dingen uit die ook voor apk belangrijk waren. Ivm corona minder personeel. In goed overleg gezorgd dat apk goedkeuring er kwam en beurt gegeven. Voor andere minder belangrijke dingen terug komen.

Goed en snel geregeld.

Vriendelijk en behulpzaam. En daarnaast snel de auto weer gemaakt.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Vakbekwaam en vriendelijk geholpen

Bij het bekijken van een nieuwe auto was het totaal geen probleem om gelijk een proefrit te maken. Na deze rit fijne onderhandelingen gedaan, waarna de auto is aangekocht.

prettige garage

Je wordt telefonisch altijd keurig te woord gestaan. Ook in de garage vriendelijk en kundig personeel. Heb er vorig jaar een auto gekocht en deze week een beurt laten geven. Auto was netjes afgeleverd zoals afgesproken en de beurt is ook uitgevoerd zoals het moet. Fijn, die mentaliteit van een dorpsgarage. Ben je tenminste geen nummer zoals bij de grote dealers.

Fijn bedrijf professioneel met de dorpse aandacht voor de klant.

Mijn 3e auto daar gekocht, fijn bedrijf om te komen.

Fijne mensen pracht team genoten van de aandacht

goed en vriendelijk

Bij hoge kosten wordt er eerst overlegd. Het is fijn om te weten wat eventueel dan de kosten worden en er wordt goed uitleg bij gegeven waarom het gedaan moet worden. Super!!!

Kleine beurt, zo klaar!

Te veel op verkoop gericht.

Er werd aangegeven dat de ruitenwissers aan vervanging toe waren en dat de Airco een beurt nodig had. Nou, de ruitenwissers had ik die week zelf al vervangen voor nieuwe en de Airco had precies een jaar geleden al een beurt bij deze garage gehad. Nadat de auto een kleine beurt had gekregen en de accu gecontroleerd was, deed mijn autoradio het niet meer. Hiervoor moest ik weer terug naar de garage; het bleek dat deze met een code gereset moest worden. Dit had de monteur bij aflevering ook wel kunnen bedenken!!!

snel en goed geholpen

Een garage waar je van op aan kunt, die afspraken nakomt, je netjes informeert en snel helpt en ze weten wie je bent als je weer binnenwandelt.

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne