zoals altijd geen verrassing

super

alle medewerking, bijzonder aardig en heel vertrouwend

ik heb goede ervaring met dit garagebedrijf

ik wordt hier altijd goed geholpen en eventueel is er altijd vervangend vervoer

Weer goed. APK keuring en grote beurt.

Zoals gewoonlijk weer goed. Van tevoren ingelicht over de totale kostenprijs en wat wel en niet noodzakelijk was.

geweldig bedrijf met goede service.

Snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

De resultaten moeten natuurlijk later blijken.

Vriendelijk en goede service

Zijn zeer vriendelijk geholpen. Eerlijk advies goede communicatie wat betreft de werkzaamheden Gewoon een goede garage met uitstekende service. Nou. Die vind je niet zo veel meer. Top.

Vriendelijke mensen

Word goed geholpen volgens afspraak alles geregeld

Al jaren zeer tevreden. Ontzettend aardige mensen die met je meedenken

Geen klachten

Goed, snel en betaalbaar

Goed, snel en betaalbaar

Gewoon goed.

Goede ervaringen mee.

Al jaren klant en zeer tevreden.

Vele jaren al bij deze garage mijn auto en camper in onderhoud, tot volle tevredenheid. De monteurs denken met je mee en het zijn vaklui. Toppie

Gewoon goed

Net geholpen. Voorstel gedaan voor een accu, even bedenktijd genomen en toch we,en halen.

Super service

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Snelle en prettige service

Onze bedrijfswagen is super gereinigd. Wij konden ook gebruik maken van een huurauto voor een redelijke prijs.

Al jaren een tevreden klant.

Je wordt altijd netjes geholpen en keurig gebeld over extra reparaties en ze denken ook met je mee. Dit is nu de tweede tweedehands auto die ik hier kocht en in onderhoud heb . Zeer tevreden weer ook weer met deze auto. Net en gezellig Bedrijf.

BEN AL JAREN 100% TEVREDEN MBT HUN TECHNISCHE & COMMERCIËLE KWALITEIT & AANGENAME SFEER & SERVICE

ZIE SVP MIJN ALLES OMVATTENDE COMMENTAAR HIERBOVEN.

netjes engoed

wij kmeer als 25 jaaromen hier al

Goed geholpen en aardige mensen

Ik werd goed geholpen , en van informatie voorzien. Een aanrader voor iedereen om hier de auto te laten keuren.

snel en goed weer geholpen.

ben al jaren klant en mijn auto is ook vanaf het begin in onderhoud. Reparatie’s worden goed en deskundig uitgevoerd..

Slecht

Banden op 2 assen verkeerd vervangen. 'S avonds thuis zelf goed gedaan. 1 wieldop was kwijt door verkeerde montage. Diverse lampen vervangen wat volgens een zeer arrogante monteur apk afkeur was en dit bleek dus niet zo. Laatste keer dat ik daar kom.

Gewoon ouderwets klantvriendelijk en een echte vakgarage!

Den Haag, 7 augustus 2020 Net naar huis gereden met de nieuwe aanwinst, een prachtige Volvo XC90 occasion. Vorige week eerst komen kijken vanuit Den Haag. Proefrit gemaakt en vervolgens een heel leuk en lang gesprek gehad met Robin over van alles en nog wat. Het voelde mede daardoor meteen vertrouwd en betrouwbaar. Een prima inruildeal kunnen maken voor de oude auto en afspraken gemaakt over een aantal kleine reparaties aan de XC90 voor de aflevering. Alles was bij het ophalen perfect in orde. Kortom, een ontzettend goed, fijn, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf dat ik iedereen van harte kan aanbevelen. En je kan er nog je levensverhaal kwijt ook:-) Marcel Gunster

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne