Uitstekende klantenservice, vakmensen & meedenkend.

Ik kan autocenter Oostvoorne aanbevelen, de klantgerichtheid, professionaliteit & vakmanschap maakt de keuze vrijwel simpel om mijn auto’s bij deze garage te blijven brengen. Vanaf de balie tot je de garage weer verlaat wordt je enorm goed geholpen. Altijd het gevoel dat je eerlijk behandelt wordt. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed! Kortom eindelijk een garage waar ik vertrouwd min auto’s kan achterlaten, en indien gewenst een prima leenauto mee kan nemen.

Super service

Afspraak was op korte termijn mogelijk en alles netjes en snel geregeld. Super tof bedankt Leon.

Fantastisch geholpen.

Ik kom graag bij deze garage, ik word altijd goed geholpen.

Super snel en goede afspraken

Super lieve mensen bij de balie altijd vriendelijk en op zoek wat het beste is voor je auto . Monteur niet gezien maar hij heeft er wel weer voor gezorgd dat mijn auto weer rijd

Prima service in 2 dagen geregeld

Knipperlichtlampje vervangen.

Klantvriendelijk, vooraf opgave van de kosten, snel , goede service,top

Fijne garage

Betrouwbaar en service gericht.

Al jarenlang onderhouden zij onze auto's naar alle tevredenheid, de vriendelijke en meedenkende werkwijze maakt het plaatje compleet.

Goede en eerlijke service

Distributie riem laten vervangen, snel gedaan en niet te duur.

Deskundig, vriendelijk en klantgericht.

Goede ervaringen met de werkplaats en vooral met de verkoopafdeling. Wat een fijne auto voor een schappelijke prijs. Beide auto's daar in onderhoud!

Prettige, correcte en vriendelijke ervaring

Vriendelijke receptie met prettige manier van werken. Vooral de aanbevelingen voor de volgende onderhoudsbeurt worden niet opgedrongen of onnodig doorgeduwd. Alles gaat in overleg en pas uitgevoerd nà accoord van de klant. Huurauto werd snel en netjes verzorgd en bij aflevering was mijn eigen auto voorzien van een fris luchtje aan de binnenspiegel. Zeker tot ziens,

APK....verrassend

Ik bracht mijn Peugeot partner uit 2001 met 177000km voor APK. Alleen APK en kosten bespreken....ik verwachte een telefoontje met torenhoge kosten ,maar was zeer blij verrast dat ze nog voor de middag belde zonder aan te dringen en zonder gladde verkooppraat, dat de auto klaar was. Alleen APK kosten. Op de leenfiets kon ik weer terug naar de garage waar alle aandachtpunten werden toegelicht en men plezier had over mijn verbaazde blik omdat men niet probeerde mij over te halen de geadviseerde reparaties uit te voeren. Voor het onderhoud van mijn pas aangeschafte andere auto ga ik ze zeker naar ACO in Oostvoorne

Uitstekend geholpen tegen faire prijs

Kon snel afspraak maken voor APK; daaruit bleek dat banden gewisseld moesten worden (nogal speciale banden); aparte afspraak op korte termijn; goede prijs, ondanks grote hoeveelheid werk; goed overleg over feitelijke uitvoering; klaar op afgesproken tijd

Vriendelijk en gezellig personeel, goede service

Ik werd vriendelijk ontvangen, je krijgt het gevoel dat je welkom bent en dat het niet alleen om auto's en geld verdienen gaat. Alles wordt voor je geregeld zonder problemen en voor een goede prijs.

Goede service en zeer vriendelijk te woord gestaan

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Ouderwetse degelijkheid. Hier kun je met vertrouwen een occasion kopen. Ik kom hier al jaren.

Nadat ik mijn autowens kenbaar had gemaakt werd ik de volgende dag gebeld dat ze er een hadden gevonden Prima auto precies wat ik zocht

schade vakkundig en voordelig gerepareerd

Snel en goed geholpen.

Afspraak APK was snel gemaakt. Auto op de avond voor de APK ingeleverd en al ruim voor de lunch gereed.

Goede organisatie, communicatie en probleemgerichte oplossing

goed, denk erover om mijn auto bij jullie in onderhoud te doen

Goed en vriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen rustig op ons gemak

Prettige verkoper, goede deal

Prettige verkoper, goede deal

Klantgericht/meedenkend/behulpzaam en helder in de communicatie

Goed geholpen

patrick heeft fijn meegedacht. Zeer tevreden over de service

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne