Vriendelijke, gemoedelijke, service gerichte garage

Gastvrije ontvangst en alle gemaakte afspraken zijn keurig netjes nagekomen en dat alles in een gemoedelijke sfeer. Daarnaast was de eigenaar niet te beroerd mij van het station te halen bij aflevering van de auto dus qua service gerichtheid zit het ook goed. Kortom een garage die aan te bevelen is!

Fijn zaken doen met Auto Center OOstvoorne

Net bedrijf, fijne verkoper en aangename medewerkers, afspraken komen ze na en erg klantvriendelijk

Ondanks volle agenda in de werkplaats toch een spoedreparatie uitgevoerd zodat mijn auto vrijdag weer kon rijden. Klasse.

top

top

Vriendelijk

Werd vriendelijk geholpen en dachten goed mee

zeer prettig contact. 'Kent' de klant en stemt te allen tijde af.

Goed contact met medewerkers, klantgericht en service gericht.

Goed en net bedrijf

Heb er een auto gekocht was goed en netjes.

er is altijd overleg wat men gaat qua onderhoud.

APK snel uitgevoerd volgens afspraak

Goedemiddag en snelle service

Je kan altijd even langs voor een kapot lampje, ze doen dat altijd wel even tussendoor. Top!

klantvriendelijk en goed geholpen.....

klantvriendelijk en goed geholpen..... Goede service en probleem met airco goed ingeschat en verholpen.

prima als altijd

Prima en gezellig

In één woord super!!

Kan niet anders zeggen dan een geweldige service. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit top! Ik blijf mijn auto bij jullie in onderhoud houden. Vriendelijke groet Joke van der Vlies.

Vriendelijke mensen

Prima service, duidelijke communicatie

Ze laten duidelijk vooraf weten wat ze gaan doen en wat de kosten zullen zijn.

heel tevreden met de service en persoonlijke dienstverlening van Autocrew

Ik heb via Autocrew een tweedehands auto gekocht (geimporteerd uit Duitsland); prima prijs-kwaliteitsverhouding. Het hele proces verliep vlekkeloos en geheel volgens afspraak. Na een paar maanden werden een paar kleine mankementen geconstateerd en dezen werden zonder probleem en kosteloos (Bovag garantie) gerepareerd. Gedurende de dagen dat de auto in de service was kreeg kosteloos een leenauto tot mijn beschikking. Voor een volgende auto ga ik weer naar Autocrew van Robin Schot!

Atijd goede service.

Gewoon heel goed al sinds de garage nog op de ruy was.

Ik laat mijn auto graag onderhouden door Auto Center Oostvoorne.

De service is perfect, omdat ik slecht loop krijg ik altijd het aanbod om me thuis te brengen en na de beurt wordt de auto weer netjes voor de deur afgeleverd. Reparaties gaan altijd in overleg en als de rekening erg hoog is mag ik ook in termijnen betalen. Er wordt nooit iets uitgevoerd zonder overleg, dus er zijn nooit verrassingen. Kleine reparaties, zoals een losse spiegel worden gratis uitgevoerd. Kortom, ik ben zeer tevreden over Auto Center Oostvoorne.

Altijd een super service

Goed, snel, duidelijk en altijd vriendelijk.

Goed meegedacht met het probleem.

Er wordt naar mijn idee altijd tijd gemaakt om te kijken wat er aan de hand is. Als het kan wordt er een conclusie gegeven en aanbevelingen hoe verder te handelen.

altijd naar tevredenheid geholpen

Ik word altijd heel goed en snel geholpen.

zeer goed

Positief

Vriendelijk en en behulpzame service

Vriendelijke bediening, APK volgens afspraak

De APK keuring verliep vlot volgens afspraak. Ik kwam hier voor de eerste keer en vind het lastig om een beoordeling te geven.

Zeer goed zoals altijd.

Al langer klant in de werkplaats.

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne