Als er hogere kosten verwachten worden dan bellen ze van tevoren eerst netjes om het te bespreken. Auto is snel klaar
Komt afspraken na, wel wat duur in sommige gevallen m.i.z.
Vriendelijk ontvangst en vakkundig geholpen. Aanrader
Altijd goed geholpen
Had een lekke band en deze werd keurig vervangen doorheen nieuwe. Prima geholpen
Aardige mensen
Betrouwbare adviezen en kundig personeel koffie altijd klaar.
Mijn uitlaat was gebroken en werd door het team van Vakgarage A.C.O. super snel geholpen!
Iedere keer als ik met een vraag kom zorgen ze er snel, goed en niet te duur voor dat het op tijd klaar is. Geweldige service en altijd vriendelijk
fijne meedenkende garage.
Goede service en prettig geholpen.
Wij zijn heel tevreden met de wijze waarop onze auto’s in onderhoud zijn bij deze garage. Gastvrijheid en expertise zijn hier aanwezig.
Alles ging goed het was tot in de puntjes goed geregeld.
Zie boven
Goed en deskundig geholpen
Ik heb mijn distributieriem laten vervangen. Achteraf kwam die dag me helemaal niet goed uit vanwege een afspraak voor mijn werk. Mijn schuld, maar de oplossing kwam van hun. Er is me een leenauto aangeboden die ik de dag ervoor vlak voor sluitingstijd op kon halen en mijn auto daar kon laten staan. Probleem opgelost. De dag erna was mijn wagen klaar. Voor een klein prijsje een nette oplossing. De totaalprijs was echt nog een heel stuk lager t.o.v. enkel de reparatie bij de dealer.
kleine beurt en apk zonder problemen uitgevoerd
Geven goed en eerlijk advies
Staat al in het vorige antwoord
altijd prettig
Persoonlijke ontvangst. Klantvriendelijk. Deskundig
Een goede garage!!!
na zoveel jaar is de behandeling en afhandeling altijd goed geweest