prima bedrijf

fijn een lokaal bedrijf. zodra auto klaar is wordt je gebeld. helder duidelijk

snel en voordelig

snel en voordelig

Top service

Niet opdringerig goede service

Zeer prettig en vakkundig!

Duidelijke offerte en alles uitgevoerd en nagekomen zoals afgesproken. Prima service.

Zeer klant gericht bedrijf

Ik kwam kijken voor een opel ampera met flink wat kilometers in werd goed geïnformeerd mbt de auto. Vrijwel direct een deal gemaakt tot aankoop vd auto en kon gelijk een proefrit maken tot dus ver een zeer goede indruk wat vertrouwen schonk .

Altijd prima geholpen

Er wordt altijd meegedacht

Balie medewerkster is klantvriendelijk en behulpzaam

Ik ben gelijk geholpen!! En mijn probleem werd snel gerepareerd!

Top ervaring

Het was als Belg even rijden tot daar maar de service en aanbod maken dit meer dan goed.

Gewoon prima, zakelijk en snel.

Vriendelijk, snel, to the point.

goed bondig met kennis van zaken

goede en zakelijke snelle afhandeling

Gewoon goef

Bij het vervangen van mijn roetfilter zijn de -van te voren afgesproken -kosten ook netjes zo berekend, op wat AdBlue vloeistof na.

Plezierig

Plezierig en goede uitleg

Uitstekende service

Uitstekende dienstverlening!

Erg fijn geholpen!!

Alles netjes volgens afspraak, vriendelijke medewerkers.

Goed voorgelicht.

correct geholpen en van te voren ingelicht over de werkzaamheden.

Goed en eerlijk geholpen.

Auto apk laten keuren voor het 3e jaar op rij en wederom tot grote tevredenheid.

Goede communicatie over eventuele reparaties en prijzen

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

Prettig contact en Uitvoering volgens afspraak,

Positief

Goede service.houden je goed op de hoogte van de kosten. Geven goed advies. Fijne leenauto en doordat het wat langer duurde korting gekregen op de leenauto.

Mijn ruitenwissers spraken een onverstaanbare taal, heel irritant, snel verwisseld, het hoosde ik werd thuisgebracht en later weer opgehaald. Mijn auto rijdt als een Ferrari , is gewoon een micra.

Jullie zijn toppers!

Ik heb onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf. De auto reed prima en ik kreeg een goed gevoel bij dit bedrijf. Ook een meer dan goede na service gekregen. Maw heel blij met jullie! Klein detail, maar toch leuk in deze tijd. De radio staat op een kerstzender. Ja daar worden we extra vrolijk van! Bedankt voor alles!

Dit is een garage waar ik met een goed gevoel al jaren kom en zal blijven komen.

Goede persoonlijke service en een perfecte uitleg bij reparaties.

Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg

Mijn ervaring was goed, Zeer vriendelijke mensen behulpzaam en duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren.

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne