Reactie proefrit Mazda MX5 . Ik neem alle geïnteresseerde kijkers serieus, mijnheer duidelijk verteld dat er nog 2 gegadigden voor deze auto zijn waarvan de 1e uit Assen een optie heeft tot zaterdag 29-11-2015. Nummer 2 op de lijst verwacht een telefoontje als de 1e kijker uit Assen geweest is. Een proefrit maken is mogelijk bij vergaande interesse en er kans op verkoop is als de bereden auto rijd en functioneert zoals het hoort. Dit werd uit het gevoerde gesprek niet duidelijk, mijnheer heeft hiervoor nooit met een MX5 gereden en wist nog niet of hij dit wel leuk gaat vinden, ook over de prijs konden we het nog eens worden. Proefrit in de regen hoeft geen bezwaar te zijn maar deze dag regende het niet een beetje maar viel er stortregen met bakken uit de lucht, echt geen weer om een cabrio uit de showroom uit te proberen. De man welke zaterdag komt kijken wil ook een schone auto zien om deze goed te kunnen beoordelen dus zou de auto inderdaad weer gepoetst moeten worden waarvoor de auto poetser ons 100 euro door belast. Helaas kan deze meneer uit Spijkenisse hier geen begrip voor op brengen en helaas wordt alles dus 2x met enen beoordeeld