Heeft goed geluisterd na wat ik zei na mankement.

Super klantvriendelijk

Hartelijke ontvangst met erwtensoep, hot dogs en de krant. En de gastvrouw is in één woord uniek! Alleen daarom wil ik wel weer terugkomen! Oh ja, hier kwam ik voor: auto werd gecontroleerd en een paar mankementen ter plekke verholpen.

Goed geholpen

Goed geholpen en ook na sluiting als je auto nie start maken ze hem nog ff aan de praat

Snel, efficiënt en vriendelijk

Snel, efficiënt en vriendelijk.

Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf.

Na meer dan 40 jaar klant te zijn geweest bij een bedrijf buiten de regio werd dat toch wat bezwaarlijk. ( de afstand) Door een klein mankement bij dit bedrijf terecht gekomen. De manier waarop ze bij onbekend persoon alles in het werk stelde om die zo snel mogelijk te helpen maakte dat ik ben overgestapt naar deze garage. Trefwoorden: prettige sfeer, vriendelijk, prijs bekent, direct afrekenen, meedenken met de klant.

Goede service en heldere communicatie

Uitstekend geholpen

Alles ok hoor maar de 10 is ook haalbaar en dat ene minpuntje , er staat 1 flacon ruitensproeier vloeistof op de factuur, wel vreemd als die 1 uur daarvoor helemaal afgevuld is waarschijnlijk een vergissing maar wel betaald . Vr groet W.Butter.

Goede service!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf waar ik voor het onderhoud van mijn auto kom!!!

Super goed !

Heel fijn en snel geholpen. Vakkundig en vriendelijk! 27-10-2022. Elena,Oostvoorne

Prima service, goede vakmanschap van de garage chef. Denken met de klant mee en bespreken de alternatieven inzake de geplande reparaties !

De afhandeling van de APK ging als vanouds: goed en snel.

Zie boven.

Hebben hun uiterste best gedaan om de gebreken van mijn auto in kaart te brengen en rijklaar te make

Daar mijn auto er in een tunnel ermee stopte en mij in een levensgevaarlijke situatie bracht na inzet van de ANWB vele uren hebben besteed om de auto weer te repareren.

Persoonlijk en leveren goed werk.

Ik ben goed geholpen.

De voorlampjes waren snel vervangen

Service goed,fietsen matig

Bandenspanning van de fietsen niet op orde. Hoogteverstelling van het fietspaden vast geroest. Fiets trapt heel zwaar.

Zoals gewoonlijk goed

Gewoon een goed bedrijf waar je altijd een antwoord krijgt en wordt geholpen

Goede service en vriendelijk.

Goede behandeling en uitleg over herstel en onderhoud.

Goed vriendelijk en fijn om eventuele kosten van tevoren te krijgen.

Fijn geholpen service perfect. Houden zich goed aan de afspraken , weet waar je aan toe bent.

geweldig

Snel en correct geholpen

Altijd vriendelijk en gezellige ontvangst Goede info over de reparaties Tevreden klant!

Klantvriendelijke supersnelle service

Ik kon vrij snel langs voor een (door mij ietwat vergeten) APK-keuring, werd keurig geholpen en tegen een nette prijs.

Heel goede service en overleg als er iets groots moet gebeuren

Goed geholpen alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak geregeld

Langeweg 5