Klantgericht, vakbekwaam, gezellig.

Een prima garage. Op alle fronten.

Goede snelle service

Apk was snel klaar kon er op wachten zoals afgesproken

Prima!

Netjes geholpen en goed op de hoogte gehouden van de uit te voeren werkzaamheden.

perfect geholpen

Autocentre is al jaren, tot volle tevredenheid mijn garage. Ik klop nooit vergeefs bij ze aan en ze denken erg mee om zo gunstig mogelijke oplossingen te vinden. Bij de APK met grote beurt is zelf de auto helemaal schoongemaakt en opgepoetst. Chapeau!

Vakkundig en zeer vriendelijk!

Al jaren is Auto center mijn steun en toeverlaat wat mij en mijn nu bejaarde Agila mobiel houdt Zeer blij met hun advies en goede service!

prima geholpen

aanbevolen

Ze hebben me weer goed geholpen met het zoeken naar andere auto.

Heldere afspraken, prima service

Al jaren klant bij deze garage. Je wordt keurig geinformeerd en krijgt daarbij direct advies en kosten inzicht.

Perfect geholpen

Snelle service en vriendelijk personeel.

Prima garage goede service

Prima garage goede service

altijd vertrouwd.

altijd vertrouwd.

Vriendelijke vakmensen

al jaren klant, leveren degelijk werk.

komen afspraken na, bellen netjes als er eventueel iets extra's gedaan moet worden, geen nare verrassingen achteraf. Auto rijdt na vele jaren nog prima dus tevreden klant.

Prima afgehandeld volgens afspraak.

Telefonisch en uitvoering prima.

goede uitleg over je probleem mbt je auto

snap je iets niet over je reparatie van je auto, dan krijg je een goede uitleg en een duidelijk antwoord over de eventuele kostprijs.

Proffesioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk

Voor de apk kwamen meerdere dingen uit. Netjes van te voren een offerte gehad en goed ingelicht. Ik kan niet anders zeggen dan TOP!

Apk laten doen, netjes en eerlijk geholpen.

Wederom tot volle tevredenheid de apk laten doen bij autocenter.

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Door het wegvallen van de Hyundai-dealer ben ik jaren geleden bij dit bedrijf terechtgekomen en omdat ik altijd zeer tevreden was ben ik er nooit meer weggegaan .

prima service

ze staan altijd voor je klaar

Hele goede service

Niks op aan te merken!

Vriendelijk personeel

Zeer behulpzaam en meedenkend.

snel en netjes geholpen ondanks volle planning .werd zelf nog even thuis gebracht. dank

vriendelijk snel(ondanks drukte)

Prima zaak

Met respect behandeld.er word overlegd .gebeld als er wat is.en mee gedacht..

Prima service, gemaakte afspraken werden nagekomen, top.

Onze camper kwam voor een grote beurt, bij extra werkzaamheden werden we telefonisch geïnformeerd, wel zo netjes. Service boekje keurig bijgewerkt en een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijk personeel. Compliment is dan ook op zijn plaats.

Komen afspraak na

Net bedrijf