Top bedrijf,met kennis van zaken

Mooi bedrijf

Goeie service, en vriendelijke mensen. Gr Rik v Buuren

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Snelle, adequate en eerlijke service.

Als je een probleem hebt met de auto kun je snel terecht en wordt het goed opgelost.

Vriendelijk geholpen en een goed advies: een 9,5!

De ontvangst was vriendelijk in een keurig nette garage / showroom. We hebben het als prettig ervaren dat Marc eerst met je in de auto stapt om uit te leggen hoe het hybride systeem werkt, alvorens je aan je proefrit begint. Marc luistert goed naar je opmerkingen en bij vragen kijkt hij direct mee in de auto wat je bedoelt. Verkopers van andere garages daarentegen namen opmerkingen in eerste instantie ter kennisgeving aan. Dat was onze eerdere ondervinding elders tijdens de zoektocht naar een tweedehands auto. Marc was heel geduldig en niet pushend. We hadden gekozen voor het afleverpakket Toyota, maar toch bijzonder dat hij zelfs een plastic kapje voor een spiegel besteld dat aan vervanging toe was. Dat vonden wij niet vanzelfsprekend. Al komen we uit het noorden van het land, voor een eerstvolgende autobeurt komen we graag terug! Meeuwen ligt toch min of meer op de route naar onze dochter in Noord-Brabant.

Goede Service

De service was goed en ben netjes en goed gehopen. Personeel was vriendelijk en ben tevens geslaagd voor een nieuwe auto. Ik beveel jullie zeker aan.

heldere afspraken en goede communicatie

Fijne communicatie en de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en volgens planning.

heldere afspraken en goede communicatie

Prima ervaring.

De service was goed, personeel was vriendelijk en ben netjes geholpen en geslaagd. Zeker een aanrader.

Prima ervaring.

Altijd goede service

Weer netjes geholpen met een paar deukjes uit halen je ziet er niets meer van en je kan er op wachten

Dorpsstraat 52 24

4268 GK Meeuwen

Over Autobedrijf Bouman

VETOS Autobedrijf Bouman bestaat al vanaf 1955 en heeft een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. Wij combineren de kwaliteit van een modern autobedrijf (door constant te investeren in opleidingen en werkplaatsapparatuur voor Toyota en BMW) met de persoonlijke aandacht van een dorpsgarage. Wij bieden u "service op maat" zodat reparatie en onderhoud geen verrassingen voor u oplevert. Verder heeft u op al onze reparatie's 1 jaar BOVAG garantie ! Al onze occasions worden grondig geïnspecteerd. Wij verkopen alleen auto's waarvan we de historie volledig van kunnen garanderen. Samen met de BOVAG garantie koopt u bij ons de auto waarvan u nog jarenlang plezier heeft !