Top geholpen snelle service

Klantvriendelijk, vertrouwd,behulpzaam. Zeker een aanrader

Super service

Nemen altijd de telefoon op en je wordt ook meteen geholpen bij spoed .. goede communicatie met klant

Vriendelijke en eerlijke garage

Zaterdag eind van de dag aangekomen en direct goed geholpen. Mocht direct proefrit met de auto maken terwijl Joost mijn in te ruilen auto nakeek en beoordeelde. Vervolgens eerlijk advies gehad zonder poespas en niet opdringerig. Dagje er over nagedacht, zondag knoop doorgehakt en maandag auto gekocht. Vrijdag auto al opgehaald. Auto zag er zeer net uit, 12 maanden Bovag garantie, beurt gehad, alles nagekeken en (ondanks dat het nog niet nodig was) ook direct voor twee jaar APK gekeurd. Kortom super tevreden. En bovenal ook het gevoel dat als ik iets aan de auto krijg ik ook dan weer prima zal worden geholpen door dit al zeer lang bestaand familiebedrijf.

Erg vriendelijke monteurs en betrouwbare garage

Klantvriendelijk en betrouwbaar!

Top Garage! Staan altijd klaar

Meerdere auto’s gekocht en alles zoals besproken geregeld! Je bent hier altijd welkom en er wordt mee gedacht wat het beste is om te doen ! Eerlijke en open communicatie! No nonsens en koffie altijd klaar ! Echte aanrader Groeten Roland en Marijke

Altijd vriendelijk, correct en deskundig geholpen

Garage de Waal weet nog wat degelijke en betrouwbare service is. Wanneer je ook "binnenwaait" er is altijd even tijd en een luisterend oor. Kan niet of ik weet het niet is er niet bij. Kortom een topgarage met behulpzame en vriendelijke mensen.

Goed werk!

Snelle en nette service

Om 12:45 gebeld en om 15:15 zat mijn nieuwe accu er in die nog gehaald moest worden

Een goede service

Altijd direct voor de klant klaar staan, Mee denken en een oplossing zoeken In wat voor vorm dan ook .

Netjes geholpen en staan altijd klaar als het nodig is.

Top!

Prima service en snel gehandeld.

Wat een ervaring!

Wat een ervaring om direct op zeer vriendelijk wijze geholpen te worden. Als je bij een officiële dealer komt gaat alles zeer stroperig en klant onvriendelijk, maar bij Garage de Waal weten ze wat klantvriendelijkheid is. Bij binnenkomst zeer snel geholpen en tijdens het wachten krijg je nog een echte kop koffie aangeboden!

de behandeling is perfect

de ervaring met de Waal is prima

Nette garage, eerlijke en vriendelijke mensen

Defecte Aircopomp in mijn Renault Trafic vervangen. Kwaliteit voor een nette en eerlijke prijs, dit in tegenstelling tot de eerder bezochte merkdealer in Waalwijk. De werkplaats ziet er ook schoon en netjes uit, dit geeft vertrouwen. Zeer tevreden.

Prima auto gekocht. Fijn geholpen

Aanrader!

De kennismaking met de firma is prima. De auto was precies zoals we verwachte.

fijn geholpen en super snelle service

fijn geholpen en super snelle service

snel, correct en vriendelijk

buitengewoon goed!

Kundig en prettig contact met Garage de Waal.

We hebben bij Joost een nieuwe Fiat Panda gekocht. Daarbij hebben we kennis gemaakt met een kundige garage die advies en service zeer belangrijk vinden. Dat heeft ons over de streep getrokken om de auto bij Joost aan te schaffen. We hebben een BOVAG garantie voor 12 maanden afgesproken dus ze staan voor hun auto's. Kortom we zijn tot nu toe erg tevreden over Garage de Waal.

Goede snelle service, duidelijkheid en betaalbaar!

Goede service en betrouwbaar.

Een 10 voor alles.

Top bedrijf

Ik had op een andere plaats een auto gevonden. Joost de Waal heeft de auto voor mij bekeken en in blind vertrouwen heb ik akkoord gegeven om de auto te kopen. De auto was precies zoals omschreven. Ben dik tevreden

Zoals altijd weer perfect en snel geholpen .

Top .

Klantvriendelijk, goede en snelle service

Klantvriendelijk, goede en snelle service.

Maasdijk 66

4261 AK Wijk en aalburg