prima service altijd te plannen op dagen dat ik het wil

zie boven

Zeer correcte mensen

Prima ervaring , komen afspraken na.

Top service

Top service

Staan altijd voor je klaar

Vriendelijk. Vakkundig

Klant vriendelijk goede service goede bereikbaarheid

Goeie ervaring en eerlijk

Fijn garagebedrijf

Makkelijke en duidelijke communicatie. Goede service

Goede service en heel klantvriendelijk

Goede service en heel klantvriendelijk

Vertrouwd

Kom er al jaren en nog nooit 1 probleem gehad.

Zeer goede service

Garage de Waal staat altijd voor je klaar.

Dit is goede garage

Heel netjes en korrekt geholpen

Meedenkend en klantvriendelijk

Ik heb de dienstverlening van Garage C. de Waal als zeer fijn ervaren. Er werd met mij meegedacht toen ik me met mijn oude auto in een lastige situatie bevond. Garage C.de Waal was zeer flexibel in het aanbieden van de service om mij zo snel mogelijk een alteratief te kunnen bieden. Daar bovenop regelden zij het transport van mijn oude auto die ergens in the middle of nowhere met panne was blijven staan. Ik voelde me erg gehoord en geholpen door Garage de Waal en zou deze zeker aanbevelen aan anderen.

Altijd goed service!

super service !!

super service ! kom er al jaren, word meegedacht. vriendelijk en behulpzaam

Ok

volledige professionaliteit

Geweldige service en vriendelijke man!

Ik heb vorige week mijn Opel Karl opgehaald. Conform afspraak stond de auto er keurig bij met enkele delen netjes opnieuw gespoten. Vanaf begin tot eind was het contact met de heer de Waal erg prettig, een vriendelijke en oprechte man waar ik met vertrouwen de auto bij gekocht heb. Er zit zelfs nog 6 maanden garantie op, al hoop/ verwacht ik die niet nodig te hebben. Bedankt! Ik verwacht veel plezier te hebben van deze auto! Wellicht tot ziens in de toekomst voor de aanschaf van een andere auto zodra nodig/gewenst.

Geweldige hoog kwalitatieve service

Wat een aardige. sociale mensen. Als je binnenstapt in de garage, voelt het alsof je in een warm bad terechtkomt na een zware sneeuwstorm. De versbereide koffie verwarmt je terwijl men bezig is met je auto. De auto wordt vakkundig, snel en supergoed gemaakt, waar veiligheid boven alles staat. Wat een pareltje deze garage!!

Top!!

Wat ik als heel prettig ervaren heb is een gevoel van betrouwbaarheid. Geen mega grote showroom, maar dat was voor mij zeer prettig!! Een zeer correct en net bedrijf!!!

ik heb het bij de eerste kennismaking(koop van de auto)als prettig ervaren.

Ook de service nadien was uitstekend.

Het beste autobedrijf ooit!

Ik heb auto verkocht, mooi en heel goed voor goedkoopste prijs!

Goede, vriendelijke en snelle service

Vanochtend auto hiernaartoe gebracht. Werd dezelfde dag gemaakt én kreeg direct een leenauto mee, ideaal want moest gewoon werken.

Correct en netjes

Een pluim

Snelle service

Snelle service, auto de zelfde dag nog klaar gelijk een leenauto. Vriendelijke mensen

Goede service, eerlijke prijs

Ik ben al jaren klant. Ik wordt altijd eerlijk behandeld, de service is snel en kwalitatief. De eigenaren zijn aardig en recht door zee. Het personeel groet altijd met een glimlach.

Correcte behandeling en keurige auto afgeleverd

Ik ben tevreden over garage de Waal

Maasdijk 66

4261 AK Wijk en aalburg