Proberen bij een kleine reparatie direct te helpen eventueel een nood reparatie zodat je tocht mobiel blijft.

Goede services

Ik kon gelijk komen en is de zelfde dag nog gemaakt

Geweldige klantenservice

Staan altijd voor je klaar

fantastisch!!!! wat een fijn bedrijf

wij zochten voor onze zoon zijn 1e auto. Hij kwam met dit bedrijf en tevens de reviews van het verleden. contact opgenomen en naar het mooie Wijk en Aalburg gereden, zeer hartlijke ontvangst en de 1e indruk is gewoon: keurig, schoon, vriendelijk, profesioneel, veel hart en liefde voor het bedrijf en zeker voor de klanten. Auto stond keurig klaar en we hebben een proefrit gemaakt en eigenlijk gelijk verkocht. Bij de proefrit door de omgeving zie je al hoeveel klanten er zijn. Uiteindelijk hebben we 2 auto s gekocht weer een tevreden klant uit??? jawel Alkmaar Fam. de Waal ga zo door!!! grote klasse

Goed en duidelijk

Rustig duidelijk goed gevoel bij de koop

Professioneel en goede service

Super goed

Snel en niet de hoofdprijs

Zeer nette garage

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Prijs kwaliteit in de juiste verhouding.

Goede hulp gekregen

Vertrouwd en uitstekende service

Ik kom sinds 3 jaar en de laatste 100dkm met mijn nu 18,5 jaar oude auto bij De Waal. Vetrouwen, deskundigheid, vriendelijke en aardige mensen die gewoon goede service geven!

Betrouwbaar en deskundig

Al jarenlang klant bij V.O.F. garage C. De Waal De service is zoals altijd perfect!

Goede garage

Vriendelijke personeel luistertnaar de klant

ik kom hier al 35 jaar voor onderhoud voor mijn auto (s)

vakkundig en goed

Zeer betrouwbaar, goede service

Zeer betrouwbaar en goede service. Ik rijd 100km om naar deze garage te gaan voor onderhoud en keuring

betrouwbaar en behulpzaam

betrouwbaar en behulpzaam

betrouwbaar en goed!

Afspraken altijd nakomen. Geen onnodige verrassingen en altijd mooi op tijd. Kan het iedereen aanbevelen. Voor goede en betrouwbare service het juiste adres.

fijne garage prima personeel

wagen is weer als nieuw

Goed contact en snelle service . Aan te bevelen.

Geweldige service.

Zeer krant vriendelijk met goeie adviezen. Afspraken kloppen altijd. Wij gaan er zelfs met plezier naar toe, zeker ook voor een gezellig praatje met een kopje koffie.

goede garage

goede garage goede service klantvriendelijk niet te duur en wel goed

Super bedrijf

Vakmensen die hun afspraken nakomen

Zeer goed tevreden

Kundige mensen en betrouwbaar bedrijf

geweldige service en vakmanschap!

Deze garage is heel fijn en ogoed om je auto in onderhoud te hebben. Eerlijk advies, gedegen vakmanschap. Je wordt vriendelijk geholpen.

Heel goed

Perfecte behandeling, zowel in de omgang als de uitvoering van de werkzaamheden

Maasdijk 66

4261 AK Wijk en aalburg