MB wordt zeer goed geserviced en heel klantvriendelijk!

Geweldig. Je wordt met respect behandeld

Ik heb elke keer weer het gevoel eerlijk geholpen te worden. Service is altijd heel goed. Kom graag terug.

goede service

Bellen altijd netjes om te overleggen over onverwachte kosten.

een echte vak garage

stipt offerte prijs is factuur prijs kennis professioneel

De service bij autobedrijf Wout Bouman is altijd top!

Bij problemen wordt er altijd naar de beste, passende oplossing gezocht.

Zeer prettig en betrouwbaar bedrijf

Ik heb hier onlangs een auto gekocht en ik ben enorm tevreden over de ervaring. Ik ben vriendelijk en professioneel ontvangen en we hebben de koop snel rond kunnen maken. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, ze hebben keurige auto's staan.

briljant geweldig puik

meesterlijk vakwerk

"Geweldige ervaring! Ik ben zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Het advies was deskundig en alle vragen werden vakkundig beantwoord. Het bedrijf ziet er schoon en professioneel uit, en je krijgt echt het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Een absolute aanrader!"

Fantastische service!

In 1 woord fantastisch! Super vriendelijke ontvangst, ze nemen alle tijd voor je en je mag met de auto's echt een behoorlijk stuk proefrijden. Ook de afspraken worden goed vastgelegd en nagekomen. Ik kan iedereen aanraden om bij dit familiebedrijf (en dat voel je aan alles) een auto te kopen. Ik moest er een stuk voor rijden (woon op Texel), maar ik zou het de volgende keer weer doen. Echte vakmensen en daarnaast ook nog bijzonder vriendelijk.

Alles correct en snel geregeld

Fijn bedrijf , wordt snel en correct behandeld door al het personeel.

SUPER! PERFECT! THE BEST

I had a well known problem with the BCM modul Opel Meriva B. Bouman is absolutely the perfect garage to fix this problem. All mecanics are very nice and competent. Coffee, water and soft drinks for free during waiting for about 4h (to solve the BCM problem 3-4h are estimated). The whole company is running smoothly, no shouting, no bad words, no stress, everybody is relaxed and does his job 100%. I had more than 600km to drive (I come from Germany), but it was the right decission to make this trip. Een SUPER autobedrijf, prettige medewerkers en met super top goede service. (zhanks google for translating :-)

Super snel en goed geholpen

op donderdag het probleem geconstateerd en maandag verholpen

Prettige aankoop bij Ruud!

Prettige, rustige en no-nonsense manier van verkoop!

Uitstekende en betrouwbare autogarage.

Wout is deskundig en aardig, Ruud is een top salesperson, Pedro is een top monteur. 100% betrouwbaar. Excellente service. Goede prijzen.

Snelle service

Gewoon weer goed

Altijd klantvriendelijk, ook als de klant niet. zo veel van auto’s weet en wat meer hulp nodig heeft.

Professioneel, snel en goed

Netjes en snel geholpen

Top bedrijf,, altijd geweldig goed geholpen !!!

Bij dit bedrijf maakt het niet uit wat voor klasse auto je hebt, je word altijd op een geweldige manier te woord gestaan en geholpen,, echt een oude ons kent ons dorps garage, geen mooi praatjes maar degelijke vakkundige hulp.

Top garage

Vriendelijke en eerlijke

Gastvrij, vriendelijk, bekwaam, kennis van zaken.

Zeer gastvrij en vriendelijke mensen, die kwaliteit leveren en waar je volledig op kunt vertrouwen.

Zeer goede service.

Er werken betrokken en heel deskundige monteurs. Denken echt mee en geven goede adviezen. Communiceren en overleggen in veel situaties en afspraken worden nagekomen.

Ik zou hier zo weer een auto aanschaffen

Mooi familiebedrijf waar je gewoon aan alles merkt dat kwaliteit en service voorop staat. Goede hulp bij de aanschaf van mijn eerste auto door Ruud. Hartstikke bedankt!

Geweldig autobedrijf

Ik ben al tientallen jaren zeer tevreden over autobedrijf Wout Bouman. Helaas ben ik door een aantal oogaandoeningen niet meer in staat om veilig een auto te besturen. Ik heb mijn auto bij Ruud Bouman aangeboden en deze heeft hem tot volle tevredenheid teruggekocht. Kan niet anders zeggen: EEN TOP AUTOBEDRIJF, prettige medewerkers en met geweldig goede service.

Zeer goed geholpen

Prettig bedrijf met vakkundig personeel.

Snelle en duidelijke service

Overleggen netjes wat er moet en eventueel nodig is voor een reparatie. Doen niets reparen wat niet nodig is zonder te overleggen, dus eerlijk en vervolgens een snelle service!

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg